TKH Group « Terug naar discussie overzicht

TKH: 1 van de meest onderschatte Nederlandse aandelen

11 Posts
Nakennis
0
Nakennis
0
Louter koopadviezen voor dit prachtige bedrijf maar vandaag weer driekwart procent lager
Nakennis
0


Het aandeel TKH wordt het ASML van de bandenbouwmachines genoemd!!

Als dat werkelijk zo is dan hebben we nog een mooie rit voor de boeg qua koers.
Nakennis
0
Wat denken jullie hier in de koffiehoef over TKH?

De beursprofeet verwacht dit jaar al de 60+
Nakennis
0

Hier nog een recent bericht van een leuke order:
RTV Oost

Startbaanverlichting uit Haaksbergen straks te zien in Turkije: "Miljoenenorder"
Rutger Borgerink
8 juli, 06:29

Gerbrand van Staveren, manager projecten bij TKH
© RTV Oost
Als je wel eens met het vliegtuig gaat, dan zijn ze niet te missen bij het opstijgen of landen: de lampjes naast de start- en landingsbaan. Bij TKH in Haaksbergen maken ze die zogenoemde 'airfield ground lighting'. Het bedrijf heeft die lampen geleverd aan Sabiha Gökçen International Airport, de internationale luchthaven van Istanbul. Het gaat om een miljoenenorder.
De megaorder sleepte TKH Airport Solutions in Enschede binnen, dat een dochteronderneming is van het beursgenoteerde Twentse Kabel Holding (TKH) in Haaksbergen. "Sabiha Gökçen is de tweede luchthaven van Istanbul en daar wordt een tweede start- en landingsbaan gebouwd", zegt Gerbrand van Staveren, manager projecten bij TKH. "De hightech-technologie die we hier hebben, sprak ze wel aan in Istanbul."
Belangrijk voor piloten
De airfield ground lighting is belangrijk voor piloten bij het landen en opstijgen van het vliegtuig. "Het belangrijkste voor de piloot is dat 'ie de lamp goed kan zien, zeker als de lichtomstandigheden moeilijk zijn", zegt Van Staveren. "Wat onze verlichting bijzonder maakt, is dat wij de verlichting individueel kunnen aansturen. Wij kunnen dus elke lamp apart aansturen. Daardoor heeft een luchthaven goede controle over die verlichting."
Beelden van die verlichting:
poster
Startbaanverlichting uit Enschede is straks te zien in Turkije
Het ontwikkelen van die landingsbaanverlichting gebeurt - hoe toepasselijk - in en rondom een oude bunker op Twente Airport. Op de weg voor de bunker wordt in het wegdek getest met de verlichting. "Als je hier aan komt rijden, dan heb je meteen het gevoel van het vliegveld te pakken", zegt Van Staveren daarover.
Een deel van de lampen is al geïnstalleerd. De bedoeling is dat de Overijsselse verlichting vanaf eind dit jaar op het vliegveld in Istanbul te zien is. Dat is nog wel even onder voorbehoud, benadrukt Van Staveren. "Er moet nog veel gebeuren, maar we hebben goede hoop dat het eind dit jaar lukt." Hij hoopt dat meer internationale luchthavens zullen volgen. "Wellicht ook Twente Airport
Nakennis
0


Aandeel zakte na de opening behoorlijk weg maar loopt nu wat op . Mogelijk door de aandacht die Beleggersbelangen aan het aandeel gaf. Zij noemen (wat iin de ogen van de beursprofeet ook zo is) het aandeel ondergewaardeerd. Komt binnenkort ook een artikel in het blad!!
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 15:12
Koers 40,620
Verschil +0,220 (+0,54%)
Hoog 40,640
Laag 40,220
Volume 20.806
Volume gemiddeld 87.197
Volume gisteren 54.885

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront