Prosus « Terug naar discussie overzicht

Afsplitsing

2 Posts
Pantas
0
Kan het zo zijn dat de laatste periode alle energie gestoken is in de afsplitsing? Het zal zeker geen windeieren leggen voor het bestuur schat ik in.
De waarde van het aandeel staat sterk onder druk. Vanaf introductie tot nu sterk in de min. Verlies verlies en nog eens verlies voor de aandeelhouder, maaaaar geld dat ook voor de bestuurders ??Dacht het niet , de best betaalde CEO !!
Vraagje, welke geweldige aankopen heeft hij gedaan om het aandeel een boost te geven ?
Wat zijn zijn prestaties qua visie op dit moment?
Hoe staat zijn loon in verhouding tot zijn prestaties?
Wat heeft deze splitsing mijn vriend Bob opgeleverd ??
Leefloon
0
Gebruik een betere, primaire gegevensbron met een gecorrigeerd of aangepast percentage zoals in dit geval live.euronext.com/nl/product/equities... en informeer jezelf vooraf misschien wat beter. Scheelt je weer een hartverzakking en online geklaag...

Op de website de knop "Meer details" onder de tabel "HISTORISCHE PRIJS", en dan eventueel spelen met aangepast óf niet-aangepast. Op de hoofdpagina van Prosus neemt Euronext de moeite om het percentage op die ene dag te vergelijken met een aangepaste of gecorrigeerde slotkoers. Inferieure, secundaire gegevensbronnen nemen die moeite niet, of alleen op verzoek wanneer teveel klanten of gebruikers met een hartverzakking in het ziekenhuis moeten worden opgenomen. "Gecorrigeerd" is het aandeel gestegen t.o.v. de slotkoers van woensdag,

Niet álle "correcties" zijn correct, maar ook dan geeft een plusje de situatie voor aandeelhouders beter weer dan een daling met -54%. In zo'n correctie kan bijvoorbeeld zitten dat het aantal aandelen met "+54%" is gestegen, of wat dan ook.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 28,540
Verschil -0,130 (-0,45%)
Hoog 28,645
Laag 28,080
Volume 3.912.057
Volume gemiddeld 3.013.323
Volume gisteren 3.099.694

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront