Randstad « Terug naar discussie overzicht

Goldman Sachs: vandaag 13-01 Sell Randstad

7 Posts
[verwijderd]
0
Koersdoel van Goldman 29,60, nu 37,50 . Fors overgewaardeerd dus. Ik ben benieuwd of en wanneer dit zijn gevolgen gaat hebben op de koers van Randstad...

De andere koersdoelen zijn bij benadering ook al gehaald of zeer dicht in de buurt, wanneer komt dit effect of gaan we vrolijk verder over de 40?

[verwijderd]
0
ik gun iedereen zijn centen maar ik vind de koers echt belachelijk. bijna 30 euro stijging zonder concrete aanleiding. K/W verhouding is veel te hoog.

Sinds gisteren turbo short aangeschaft, even zien of dat vuurwerk gaat geven.

M.I. kan dat niet lang meer duren.
[verwijderd]
0
Morgan Stanley verhoogt naar 36, Bank of America naar 42....
Dus ja de koersdoelen weer aangepast van deze 2, maar goed kijk je naar de 3 grote amerikaanse zakenbanken, dan is koersdoel die Goldman afgeeft veel lager, Morgan stanle ook lager, alleen bij Bank of america is er nog een kleine ruimte omhoog...(daarom zal ie wel weer stijgen vandaag denk ik)
Maar kijk je naar gemiddlede koersdoelen dan liggen die rond de 36 euro, En waar staan we vandaag alweer op, net als vorige week ruim 38....
Tja het kan niet op vooralsnog..Gisterochtend nog 36,54 nu alweer 38+
[verwijderd]
0
Tja, al die adviezen van de zogenaamde experts.

Denk dat de meesten onder ons ook wel zullen begrijpen dat de stijging van het afgelopen jaar wel erg extreem is geweest.

Een kleine terugval is dan ook zeker niet ondenkbaar. Als ik het goed heb volgen er vandaag ook weer belangrijke macro-cijfers uit 'the States' die de koers van Randstad vandaag flink kunnen doen laten plussen of dalen? Spannende dag lijkt me!
[verwijderd]
0
ik zie een hoop gelijkenissen met t2.. ben ik overigens ook grof de fout mee ingegaan.. Koersdoelen konden niet op het ene koopadvies na de andere. na een slecht berichtje zakte de koers voor de helft in elkaar en de adviezen veranderde accuut. Banken die een paar weken ervoor een koersdoel van 18,50 gaven pastte dit aan naar 8 euro. nou dat geeft aan dat de koersdoelen geen zuivere koffie zijn.

Als ik naar randstad kijk zie je erg veel overeenkomsten en is het op dit moment gewoon te mooi om waar te zijn. Een flinke correctie is naar mijn mening in de maak.
viermeiden
0
L.s.,

Analist.nl) New York - Op 14-1-2010 herhalen de analisten van Bank of America Merrill Lynch hun koopadvies voor het Nederlandse uitzendconcern Randstad (ISIN: NL0000379121 / Mnemo: RAND).

Het 12-maands koersdoel voor Randstad wordt opwaarts bijgesteld van 36.50 euro naar 42.00 euro. In 2007 bedroeg de koerswinstverhouding (berekend met de ultimo slotkoers van het aandeel in 2007) 8.08.
Het koersdoel voor Randstad is door de analisten van Bank of America Merrill Lynch verhoogd van 36,50 euro tot 42 euro. Daarnaast hebben de analisten hun verwachtingen voor de autonome omzetgroei verhoogd naar 4,4%. De analisten stellen dat de outlook voor de uitzendmarkt is verbeterd. Voor het tweede kwartaal van 2010 verwachten de analisten dat de markten waar Randstad in actief is groei zullen vertonen. De verwachtingen voor de winst per aandeel voor 2010 en 2011 zijn tot slot ook door de analist opwaarts bijgesteld. Het advies blijft staan op buy.

viermeiden
[verwijderd]
0
toch vreemd... tegen aktie op de adviesverlaging van GS? blijkbaar hebben beide partijen andere belangen anders zaten ze wat meer op 1 lijn.. misschien dat de 40 aangetikt gaat worden maar voor zover ik zie is er niks wat die koers rechtvaardigd. staar niet blind op de eeuwige stijgende lijn omdat analisten die adviesen geven. Dit gaat binnenkort een keer fout.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 mei 2024 17:35
Koers 48,840
Verschil -0,870 (-1,75%)
Hoog 49,550
Laag 48,650
Volume 210.172
Volume gemiddeld 434.271
Volume gisteren 232.830

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront