Kooplijst Live: Deze experts vindt u op de IEX Beleggersdag | Belegger.nl

Kooplijst Live: Deze experts vindt u op de IEX Beleggersdag

Door Belegger.nl op 17 mei 2018 om 09:20 | Views: 1.257

Kooplijst Live: Deze experts vindt u op de IEX Beleggersdag

Volgt u ook met veel plezier de jaarlijkse Belegger.nl-Kooplijsten? U kunt nu de beursexperts achter deze favorietenlijstjes live in actie zien, en wel op de IEX Beleggersdag op 1 juni in de RAI in Amsterdam.

Zo maken onder andere Nico Bakker, Bas Heijink, Martine Hafkamp, Corné van Zeijl, Jos Versteeg en Nico Inberg hun opwachting tijdens verschillende interactieve sessies. 

De IEX Beleggersdag

De IEX Beleggersdag is een grote bijeenkomst voor iedereen die is geïnteresseerd in beurs en beleggen. Tijdens de dag wordt u bijgespijkerd over de nieuwste ontwikkelingen binnen de belangrijke beleggingsthema’s, met als doel om u aan het eind van de dag met nieuwe beleggingsideeën en -inzichten huiswaarts te laten keren.

De dag bestaat uit drie plenaire blokken en een groot aantal interactieve sessies. Deze break-out sessies kunt u volledig afstemmen op uw persoonlijke interesse. En u kunt natuurlijk ook langsgaan bij een van de vele stands op de beursvloer.

Een greep uit de presentaties waar de Kooplijst-experts te vinden zijn:

  • Hoe vind ik de pareltjes in het veld? - Nico Bakker
  • Kansen in retail - Corné van Zeijl, Evert-Jan van Garderen en Cor Molenaar
  • Booming biotech - Onno van de Stolpe (CEO Galapagos), Sijmen de Vries (CEO Pharming) en Jos Versteeg 
  • Technische Analyse - Bas Heijink
  • Aandelen om in de gaten te houden: de IEX Watchlist - Nico Inberg en Paul Weeteling

Amazon.com

Nog niet overtuigd? Dan is alleen al de komst van Werner Vogels de reis naar Amsterdam waard: hij is de hoogste IT-baas van één van de grootste èn meest innovatieve bedrijven ter wereld: Amazon.com. Vogels is de architect van veel vernieuwingen die de techgigant heeft gelanceerd. Op de IEX Beleggersdag geeft hij een inkijkje in de toekomst zoals Amazon die ziet.

Programma en tickets

Verder zijn er nog tientallen andere sprekers en presentaties die u eigenlijk niet mag missen als u beleggen interessant vindt. Benieuwd? Bekijk hier op uw gemak het gehele programma.

Wilt u erbij zijn? Koop hier uw ticket voor het beleggingsevent van het jaar. Tot 1 juni!

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.