Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos mei 2017

2.099 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 101 102 103 104 105 » | Laatste
durobinet
0
In veel gevallen werken shorters voor partijen die willen overnemen, dus waarom niet bij GILD en GLPG?
[verwijderd]
0
quote:

greenback schreef op 18 mei 2017 10:43:

[...]

Gelukkig maar, begon al aan mezelf te twijfelen ;-)
Ik bedoel je hebt een punt dat je altijd normaal doet.

Als er 9 keer bij een dergelijke daling niks aan de hand was, kan dat de 10e keer wel het geval zijn. Inderdaad. Maar dan is het niet logisch om dat een grote kans toe te dichten. Integendeel.
[verwijderd]
0
Eens met asti, het is altijd mogelijk dat er iets speelt dat wij nog niet weten, maar een grote belegger wel. Maar in dat soort gevallen wordt dat na de handelsdag officieel gemeld. Dat het over 2 dagen speelt is heel ongebruikelijk.
greenback
0
quote:

Cajoeber schreef op 18 mei 2017 10:51:

"Waarom raakt iedereen hier altijd zo snel geïrriteerd als het even negatief dreigt te worden?! Er kan toch ook iets aan de hand zijn op een positieve manier?"

Het aandeel daalt 2 dagen en er is plots iets aan de hand, kom zeg.
Wie er voor de lange termijn inzit die houdt die horizon en de ontwikkelingen in het bedrijf in de gaten.
Zonder fundamenteel slecht nieuws (en dat is er niet) blijf ik minstens zitten tot Filgotinib op de markt komt.
Je leest het goed: ik schrijf Filgotinib met een hoofdletter. Kijk naar de veiligheidsscores van deze week, het product verdient stilaan om op het podium gezet te worden.

Nou ja, we staan wel ruim E10 lager dan een paar weken terug. Wellicht ook gewoon winstnemingen maar het zijn de laatste 2 weken wel forse (dag)dalingen zo op z'n tijd. Zoals gezegd zit ik ruim in GALA (en blijf ik zitten) en heb ik de laatste maanden bijgekocht omdat ik in het bedrijf geloof, zeker op LT. Maar ik hou het wel in de gaten en werk liever altijd met zoveel mogelijk info en scenario's om tot een zo goed mogelijk beeld te komen. Naar mijn mening kan het namelijk nooit kwaad om eens te horen wat andere mensen weten, denken en verwachten. Wat je met die info doet is geheel aan jezelf.
greenback
0
quote:

asti schreef op 18 mei 2017 10:54:

[...]

Als er 9 keer bij een dergelijke daling niks aan de hand was, kan dat de 10e keer wel het geval zijn. Inderdaad. Maar dan is het niet logisch om dat een grote kans toe te dichten. Integendeel.
Mee eens. Dan heb ik het wellicht niet goed verwoord, er is zeer waarschijnlijk ook niets aan de hand maar als dat wel zo zou zijn wat zou het dan eventueel kunnen zijn. Misschien is dat dan een duidelijkere vraag.
DaHool
1
Niet logisch toch, dat ze met een nieuw warrantplan komen en dat er wat aan de hand is wat nog niet bekent is?
[verwijderd]
0

[10:52 - Beursupdate: Brusselse beurs verliest terrein]

Beleggingsadviseur Rein Schutte van Indexus merkte op dat de neerwaartse beweging van woensdag zich vandaag voortzette op de beurzen. Schutte merkte vooral dat financials en oliewaarden het moeilijk hadden, hetgeen er volgens de beleggingsadviseur mede op duidt dat beleggers wat risico's willen afbouwen.

De markt kijkt vooral uit naar de ontwikkelingen rondom Donald Trump, die op dit moment voor onzekerheid zorgen, aldus Schutte. Daarbij wordt niet uitgesloten dat de president wordt afgezet, een zogenoemde impeachment, aldus de beleggingsadviseur.

Evenwel noemde Schutte de huidige terugval op de markten "normaal" en "gezond" in het licht van de huidige hoge niveaus.
durobinet
0
It all has to do with Trump again, first up and now down. And talking about impeachment, but that's not easy, This is just how difficult it is to impeach a president: on.mktw.net/2qSgzUF
[verwijderd]
0
quote:

durobinet schreef op 18 mei 2017 10:51:

Ik merkte net dat ik met aston.martin een goed gesprek kon hebben. Daar wil ik nog kort op doorgaan als je het goed vindt en in de hoop dat anderen (de vuilspuiters zeg maar) even een straatje omgaan!

Astin.martin, ik ben ooit en nu ook weer begonnen met het melden van wat optie-posities omdat ik merkte dat niet veel mensen hier in opties handelden omdat ze er te weinig van wisten en wat bang waren voor dat onbekende (wat de boer niet kent eet dat hij niet).
Helaas werd dat al gauw verkracht, geminacht en bespot door een aantal en dat werd van kwaad tot erger. Ik geef toe dat ik me soms slecht kon beheersen waardoor het er niet beter op werd met een keer tot gevolg dat ik een tijd weg was hier.
Ik vind nog steeds dat het werken met opties bespreekbaar moet zijn voor het aandeel GLPG, maar het schijnt of blijkt dat weinig mensen hier nieuwsgierig zijn en meer willen weten. Ik krijg namelijk nooit de vraag hoe je dat doet met opties en waar ze voor kunnen dienen. Wat het voordeel kan zijn! Dus is het beter denk ik om er maar mee op te houden.
Ik heb zelf een (besloten) blog waar een paar mensen van hier aan deelnemen en daar gaat het fatsoenlijk aan toe. Waarschijnlijk ook omdat er mensen komen die wat willen leren en uiteraard ook omdat ze fatsoenlijk zijn.
Op de vraag van iemand of ik alleen wat doe met GLPG is mijn antwoord: nee, ik handel vaak in tientallen aandelen/opties per week maar heb tijd genoeg om hier regelmatig te zijn om te zien of er nieuws is en of er wat te lachen valt. Steeds minder, dus misschien bouw ik het wel langzaam af hier. Ik was lange tijd in de verkeerde veronderstelling dat er nog mensen te vinden waren die wat wilden leren en kennis uitwisselen.
Helaas... teken des tijds denk ik. Katten is zoveel makkelijker!
Succes met je opties! We zullen nog een tijdje rondhuppelen tussen de 75 en 85 denk ik.

Je wil graag les geven, maar je hebt de basis nog niet begrepen.

Bovendien putjes en calls schrijven zijn echt wel de simpelste strategieën die je kan bedenken.
Kom eens met wat ingewikkeldere optiestrategieën af, voor de gevorderden onder ons.
Sentiment
0
[verwijderd]
0
Oh, by the way, voor putjes te schrijven moet je net géén lef en géén geld hebben.
[verwijderd]
1
quote:

durobinet schreef op 18 mei 2017 10:54:

In veel gevallen werken shorters voor partijen die willen overnemen, dus waarom niet bij GILD en GLPG?
Fabeltje.
BLOO7
1
quote:

durobinet schreef op 18 mei 2017 11:18:

It all has to do with Trump again, first up and now down. And talking about impeachment, but that's not easy, This is just how difficult it is to impeach a president: on.mktw.net/2qSgzUF
De daling heeft niets met dat Trump-diertje te maken. Niets.
Als er toppen gescheerd moeten worden dan vindt men altijd één of ander doemscenario uit om de boel op gang te krijgen. Als er dan reactie op komt, dan zijn er nieuwe mogelijkheden.
Bij lage koersen zou de beurs amper of niets reageren op de Trump- verhaaltjes.
It's all in the game.
[verwijderd]
0
Als je dit forum leest zou je denken dat je te maken hebt met 16-jarigen die net hun eerste aandeel hebben gekocht. Triestig.

Aandelen gaan niet in een rechte lijn omhoog. Regelmatige correcties zijn normaal. Zonder dat er 'iets aan de hand is'.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Mijn aantal aandelen blijven ongewijzigd.Geen call,geen put.?Niets,enkel het wachten op de toestand van onze patiënt.De behandelende arts heeft wel een verantwoordelijkheid tov het niveau van ons forum.
adritromp
0
Pff gaat wel hard zeg. Mijn Boosters zijn er al uitgetikt :( tis niet anders de weg omhoog heb ik er mee kunnen verdienen, nu wat verloren. Uithuilen en opnieuw beginnen.
2.099 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 101 102 103 104 105 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 6 mei 2024 12:20
Koers 26,960
Verschil -0,020 (-0,07%)
Hoog 27,200
Laag 26,940
Volume 9.307
Volume gemiddeld 85.273
Volume gisteren 101.776

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront