Beleggingsfondsen « Terug naar discussie overzicht

Mountainshield fund

1.921 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 93 94 95 96 97 » | Laatste
MikeBeurs
0
Vandaag op IEX:
""De omzet van Alumexx (+37,0%) steeg in het eerste kwartaal met maar liefst 50%. Beleggers zijn dolenthousiast""
Koers steeg van 0.57 naar 0.70 eurocent. Peppi blij en de deelnemers in Mountainshield ook. Zou het dan toch nog goed aflopen?
DeZwarteRidder
0
quote:

MikeBeurs schreef op 20 juni 2019 13:07:

Vandaag op IEX:
""De omzet van Alumexx (+37,0%) steeg in het eerste kwartaal met maar liefst 50%. Beleggers zijn dolenthousiast""
Koers steeg van 0.57 naar 0.70 eurocent. Peppi blij en de deelnemers in Mountainshield ook. Zou het dan toch nog goed aflopen?
Peppie heeft vandaag niks gekocht, hoogstens iets verkocht.
[verwijderd]
1
quote:

MikeBeurs schreef op 20 juni 2019 13:07:

(...)
Zou het dan toch nog goed aflopen?
Nee. Er zit nog een dikke bleeder in het fonds (DGB) die het resultaat omlaag trekt. Tevens (ik blijf het zeggen) worden de participanten nog altijd leeggeroofd met de kosten. Gelukkig is Alumexx geen biotech, want anders viel deze stijging onder de Welgesteld-naaistreek die ze hebben geflikt door biotech onder te brengen in Welberoofd (als subfonds) in 2018, waardoor voor biotech de high-watermark weer vanaf 0 kon beginnen na de zware verliezen (dat was nog voor de "klapper"). In beide prospectussen van MS en Welberoofd staat dat kosten niet worden doorberekend als een "gelieerd fonds" een subfonds van het andere wordt, prestatievergoedingen en in- en uittreed kosten "nadrukkelijk uitgezonderd".
Ook staat in het prospectus van Welberoofd te lezen dat er "een overeenkomst" is gesloten om de strategie van "Anshel BV" te mogen gebruiken, ik vermoed tegen betaling. Anshel BV is trouwens een bedrijfje van... inderdaad, Selwyn.
Tevens is Selwyn nu de eigenaar van ROI AM...

Maargoed, uiteraard staat het Alumexx verhaal nu meteen bij het nieuws op de Mountainshield pagina om die ene overgebleven participant nog een goed gevoel te geven, maar maak je geen illusies; De hele opzet (en historie) van de ROI AM fondsen laat maar één ding zien en dat is dat ze zijn gemaakt om de participanten zo snel en zo veel mogelijk geld afhandig te maken.
c room
0
Wat ik mij afvraag: hebben Selwyn en Kemper voor ze groot in illiquide fondsen gingen, participaties van Mountainshield gekocht en na de papieren winsten verkocht? Er zijn namelijk betere pennystocks dan de rotzooi die zij hebben gekocht. Ze hadden dan alleen geen controle. De conversie van de obligatie wordt dan ook duidelijk vanwege gebrek aan liquiditeit.
DeZwarteRidder
0
quote:

c room schreef op 24 juni 2019 13:06:

Wat ik mij afvraag: hebben Selwyn en Kemper voor ze groot in illiquide fondsen gingen, participaties van Mountainshield gekocht en na de papieren winsten verkocht? Er zijn namelijk betere pennystocks dan de rotzooi die zij hebben gekocht. Ze hadden dan alleen geen controle. De conversie van de obligatie wordt dan ook duidelijk vanwege gebrek aan liquiditeit.
Je zit te zwammen.

En DGB en Alumexx zijn zeker geen slechte pennystocks, er zijn namelijk veel slechtere.
Op Alumexx heeft Bergschild een grote winst geboekt, die later weer gedeeltelijk is verdwenen door een flinke koersdaling.

Bij DGB heeft men veel te duur ingekocht en een grote blunder gemaakt met de convertibles.
Bovendien is de totale investering in deze 2 bedrijven veel te groot geworden tov de totale portefeuille.

Peppie heeft door gebrek aan ervaring grote fouten gemaakt en moet daar nu voor boeten.

En Kemper doet allang niet meer mee.
DeZwarteRidder
0
Bij Alumexx werkte Peppie samen met Kokkie en toen dacht Peppie dat hij het ook wel alleen kon en stapte grootscheeps in DGB.

Ook Kokkie heeft trouwens een flinke zeperd gehaald bij Lavide.

Bij Rood en Alumexx daarentegen heeft hij flinke winsten gemaakt.
DeZwarteRidder
0
Peppie is niet de enige die dit soort basisfouten maakt:
===================================================================

Zware slag voor H2O Asset Management

De afgelopen dagen is er in totaal meer dan € 5,6 miljard uitstroom geweest uit fondsen van vermogensbeheerder H2O Asset Management. Deze fondsaanbieder is voornamelijk gespecialiseerd in wereldwijde obligaties en global macro strategieën. Beleggers zijn bezorgd omdat deze fondsen grote posities aanhouden in moeilijk verhandelbare leningen. Deze zijn voornamelijk uitgegeven door bedrijven van de Duitse ondernemer Lars Windhorst.
Europese richtlijnen geven aan dat beleggers de mogelijkheid moeten hebben om altijd in en uit een fonds te kunnen stappen. Volgens de Financial Times zat er meer dan € 1,4 miljard aan zeer illiquide Windhorst-stukken in de H2O-portefeuilles. Dit kan voor problemen zorgen wanneer veel beleggers tegelijk uit het fonds besluiten te stappen en er illiquide posities moeten worden verkocht.
H2O bleek zeer verweven met Windhorst. De CEO van H2O, Bruno Crastes, was namelijk lid van de raad van bestuur van de holdingmaatschappij gerund door Lars Windhorst. Dit laat wederom zien dat het bij het selecteren van fondsen cruciaal is om onderzoek te doen naar voorwaarden, structuur en de verhandelbaarheid.

Auteur: Cheng Zhou
Kwast
0
Ongelofeloos.
Dat dit allemaal maar kan. De regels worden maar aangescherpt en aangescherpt en dan toch dit soort malversaties. Wat dat is het toch?
DeZwarteRidder
0
quote:

Cosy schreef op 26 juni 2019 16:30:

Ongelofeloos.
Dat dit allemaal maar kan. De regels worden maar aangescherpt en aangescherpt en dan toch dit soort malversaties. Wat dat is het toch?
Het is zo verleidelijk en gemakkelijk.

Cees Smit heeft trouwens dezelfde fout gemaakt met z'n teakplantages.
DeZwarteRidder
0
Fastned: Van hoogspanning naar zwakstroom

Beste heer/mevrouw belegger,

De aandelenmarkt heeft de afgelopen week twee opmerkelijke beursgangen gezien. Eerst was er de IPO van laadpalenbedrijf FastNed in Amsterdam. Alle voorafgaande scepsis - ook van onze zijde - werd op dag 1 geheel terzijde geschoven.

Nadat uiteindelijk de introductiekoers op €10 werd gezet, schoot het aandeel op de eerste dag door het plafond naar €52,99 en liet analisten verbluft achter op de beursvloer. Maar terwijl de inkt van alle commentaren de dag erna nog moest opdrogen, duikelde de koers vervolgens weer lager en lager om thans rond de €17 te noteren.

Heeft u hier als particuliere belegger iets aan gehad? Hoogstwaarschijnlijk niet. Los van het feit dat u de rode vlaggen kon negeren, kon u enkel met veel geluk de hand leggen op enkele aandelen. De beperkte verhandelbaarheid komt doordat een aantal grote beleggers een flink pak van de ‘slechts’ 1,56 miljoen aandelen in bezit heeft. Voor de ‘kleine’ beleggers resteren de kruimels. Het totaal aantal uitstaande aandelen is overigens 14,8 miljoen. Daarvan is de meerderheid in vaste handen, bij de oprichters Lubbers en Langezaal.

Voor FastNed betekent dit feitelijk een mislukte beursgang. Zeker nu de koers na de raketstart weer zo diep is teruggevallen. Elektrisch rijden heeft de toekomst. De opmars gaat gepaard met vallen en opstaan maar het aantoonbare succes geeft voldoende vertrouwen in de voortgang van deze evolutie. Het is echter de vraag of FastNed het bedrijf bij uitstek is dat hiervan (mede) gaat profiteren. Wat dat betreft is de koersontwikkeling zo gek nog niet: na de aanvankelijke euforie komt de nuchtere constatering dat er een hoop onzekerheid schuilt in het bedrijf.

Dan Slack, de tweede opmerkelijke beursdebutant. De zakelijke berichtendienst ging donderdag 20 juni naar de beurs in New York en ook hier was sprake van een koersexplosie.

Het aandeel opende op Wall Street met een koers van $38,50 dollar. De introductieprijs was gesteld op $26. Overigens vist de kleine belegger ook hier achter het net; Slack werd naar de beurs gebracht via een zogenoemde ‘direct listing’. Hierbij worden geen nieuwe aandelen uitgegeven. De IPO is er voor de bestaande aandeelhouders die voortaan hun stukken op een eenvoudige manier van de hand kunnen doen.

Het is niet een veel voorkomende manier om naar de beurs te gaan. Streamingdienst Spotify is één van de laatste die hiervan gebruik maakte.

Er wordt bij deze methode ook geen nieuw kapitaal opgehaald. Dat is voor Slack evenwel geen probleem. Het bedrijf heeft onder de streep nog $841 miljoen (ongeveer 744 miljoen euro) aan cash. Dit bedrag is in de afgelopen jaren in verscheidene kapitaalrondes vergaard.

Nieuws uit onze portefeuille
Alumexx kwam afgelopen vrijdag met een update tijdens de AVA. 2018 was het eerste volledige jaar als beursnotering voor de Nederlandse leverancier van o.a. ladders, trappen, steigers en accessoires voor het veilig werken op hoogte. De omzet over het eerste kwartaal 2019 geeft de potentie en verwachtingen weer voor de organische groei van dit jaar.

Over het eerste kwartaal 2019 wist de aluminium specialist een omzetstijging van ruim 50% te realiseren t.o.v. het eerste kwartaal van 2018. Deze groei werd behaald in binnen- en buitenland. Vooral de Duitse markt laat een zeer solide groei zien.

De uitbreiding van het assortiment en spreiding van doelgroepen heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de omzet. Ook de toename van de internationale dealers heeft aanzienlijke groei gebracht. Zeer goed nieuws is ook de deal met winkelketen Blokker. De ladders en steigers van Alumexx zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via de online webshop van de bekende huishoudwinkel. Eerder waren er succesvolle samenwerkingsverbanden met o.a. Coolblue, Bol.com en Toolstation.

Alumexx wil stug blijven doorgroeien in de komende jaren. Men is in gesprek met meerdere bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken. De naamsbekendheid van het bedrijf wordt groter en maakt het aantrekkelijker voor partijen om met Alumexx in zee te gaan.

De koers van het aandeel steeg met liefst 44,44%. Wij houden stevig vast aan dit - nog altijd - ondergewaardeerde groei-aandeel.

Het MountainShield Capital Fund belegt voor u.

Mountainshield Capital Fund

Met onze unieke long/short strategie beleggen we voor onze participanten in aandelen uit Europa, Canada en de VS. Met secuur opgestelde thema's kijkt onze aandelenselectie met frisse blik naar de toekomst.

Het MountainShield Capital Fund belegt in beursgenoteerde bedrijven voor de middellange termijn volgens een degelijke methode die wordt aangevuld met een dagelijkse handelsstrategie. Het MountainShield Capital Fund maakt hierbij gebruik van de modernste beleggingsinstrumenten en -technieken om een positief rendement te behalen maar vooral de risico's te beperken.

MountainShield Capital Management Beursplein 5 Amsterdam Noord-Holland 1012JW Nederland
DeZwarteRidder
0
Binnenkort 6 nieuwe biotechbedrijven op de beurs.
Geachte heer/mevrouw belegger,

Farmaceut Bristol-Myers Squibb (BMS) is bereid zijn medicijn Otezla van de hand te doen om zo de overname van Celgene mogelijk te maken. Het bedrijf reageert daarmee op zorgen die de Amerikaanse mededingingswaakhond Federal Trade Commission (FTC) heeft geuit.

Otezla is een medicijn dat gebruikt wordt voor patiënten met psoriasis en gewrichtsontsteking door psoriasis. De farmaceut verwacht dat de overname, met een waarde van $74 miljard, eind dit jaar of begin volgend jaar kan worden afgerond.

De maand juli lijkt een rustige maand te zijn voor de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Op de scheidslijn tussen juni en juli staan er echter nog enkele dossiers op de agenda. Een greep uit de stapel:

Acer Therapeutics heeft een aanvraag lopen voor goedkeuring van zijn medicijn Edsivo (celiprolol) voor de behandeling van vasculair Ehlers-Danlos-syndroom (vEDS) bij patiënten met een bevestigde type III collageen (COL3A1) -mutatie. EDS is een groep erfelijke ziekten van het bindweefsel. vEDS is het meest ernstige, zelfs levensbedreigende, subtype. De FDA heeft de Priority Review-status toegekend.

Overnameprooi Celgene hoopt op goedkeuring voor het gebruik van Revlimid (lenalidomide) in combinatie met Genentech en Biogen's rituximab voor patiënten met eerder behandeld folliculair en marginaal zone-lymfoom. De FDA keurde het enkelvoudig gebruik voor deze indicatie op 28 mei goed. De combinatiebehandeling wordt ook in Europa geëvalueerd voor dezelfde indicatie.

Alexion Pharmaceuticals wacht op groen licht voor het medicijn Soliris (eculizumab), de eerste C5-complementremmer, voor patiënten met een neuromyelitis optica-spectrumstoornis (NMOSD) met auto-antilichamen tegen aquamidine-4 (AQP4). NMOSD is een zeldzame aandoening van het centrale zenuwstelsel die wordt gekenmerkt door een accumulatie van invaliditeit, waaronder blindheid, verlamming en soms vroegtijdige dood. Ongeveer een derde van de patiënten met NMOSD heeft anti-AQP4-antilichamen.

Deze periode zijn er ook enkele IPO’s (beursintroducties) in de sector. Liefst 6 biotechbedrijven maken de gang naar de beursvloer.

Vanaf 17 juni kunnen beleggers handelen in aandelen BridgeBio Pharma. Het bedrijf hoopt $240 million op te halen met de beursgang. BridgeBio is gevestigd in Palo Alto, Californië en is op de Nasdaq te vinden onder het tickersymbool "BBIO". BridgeBio richt zich op genetische ziekten. Het werd opgericht in 2015 en heeft een portfolio van meer dan 15 therapieën Elk geneesmiddel is ondergebracht in een eigen dochteronderneming met toegang tot gecentraliseerde middelen en capaciteiten die zijn gebouwd op basis van een nieuwe bedrijfsstructuur.

Stoke Therapeutics, met hoofdkantoor in Bedford, Massachusetts, begon op 19 juni op de Nasdaq onder het symbool "STOK." Het doel is om $ 142 miljoen aan kapitaal bijeen te brengen. Het bedrijf richt zich op het behandelen van de onderliggende oorzaken van ernstige genetische ziekten door de eiwitproductie te reguleren. De eerste focus ligt op een therapie voor het syndroom van Dravet, een ernstige en progressieve genetische epilepsie die ongeveer 35.000 mensen treft in de Verenigde Staten, Canada, Japan, Duitsland, Frankrijk en het VK.

Atreca wil $125 miljoen ophalen nu het op de Nasdaq staat genoteerd onder ticker BCEL. Het bedrijf is gevestigd in Redwood City, Californië, en richt zich op het ontwikkelen van immuno-oncologische therapieën. Atreca verwacht eind dit jaar nieuwe onderzoeksresultaten in te dienen voor het geneesmiddel ATRC-101.

Het in New York gevestigde Personalis (te vinden onder ticker PSNL) noemt zichzelf een leverancier van geavanceerde genomische sequencing- en analyseoplossingen om de ontwikkeling van gepersonaliseerde kankervaccins en andere immunotherapie van de volgende generatie kanker te ondersteunen.

Onlangs tekende het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst met FLX Bio.

Akero Therapeutics, opererend vanuit San Francisco, is te vinden onder ticker AKRO. Op 29 mei kondigde het bedrijf aan dat het de eerste patiënt had gescreend voor zijn Fase IIa klinische studie van AKR-001, het belangrijkste product voor de behandeling van niet-alcoholische steatohepatitis (NASH). De algemene focus van het bedrijf ligt op NASH en andere ernstige stofwisselingsziekten.

Prevail Therapeutics, uit New York City, is verhandelbaar sinds 20 juni op de Nasdaq onder het tickersymbool PRVL. Het bedrijf ontwikkelt gentherapieën voor patiënten met neurodegeneratieve ziekten. Op 4 juni kondigde het bedrijf aan dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) het ingediende verzoek had aanvaard voor zijn hoofdprogramma, PR-001. PR-001 is een gentherapie met een enkelvoudige dosis voor de behandeling van patiënten met de ziekte van Parkinson met een GBA1-mutatie (PD-GBA). Het bedrijf is van plan om dit jaar een Fase I / II klinische studie van de therapie te starten.

Beleggen in biotechnologie
Speciaal voor investeerders zoals u hebben we een uitgebreid informatiedocument opgesteld met alle nodige informatie over beleggen in biotechnologie.

Beleggen in biotechnologie nu, hetzelfde is als beleggen in internet in het begin van de jaren ´90. De hype moet nog gaan beginnen.

Bergschild
DeZwarteRidder
0
fd.nl

Mountainshield-baas gaf 'misleidende informatie' in Business Class

'Te enthousiaste' Selwyn Duijvestijn krijgt tik op de vingers van AFM wegens op niet-correcte wijze aanprijzen van een fonds bij Harry Mens.
[verwijderd]
0
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 10 augustus 2017 een last onder dwangsom ter voorkoming van herhaling voor de periode van één jaar opgelegd aan een beheerder van een beleggingsinstelling. De AFM heeft deze last opgelegd omdat de AFM er onvoldoende vertrouwen in had dat de beheerder zich zou houden aan de verplichting om correcte en niet-misleidende informatie te verstrekken. Omdat de beheerder zich heeft gehouden aan de last, is er geen dwangsom betaald.

De AFM heeft vastgesteld dat de beheerder op televisie meerdere malen informatie heeft gegeven die niet-correct en misleidend was. Daarom heeft de AFM de last opgelegd. Hierin staat dat, als de beheerder binnen de periode van een jaar opnieuw op de televisie niet-correcte en misleidende informatie zou geven, er een geldsom moest worden betaald van €20.000 per zelfstandige uiting tot een maximum van €100.000.

De AFM publiceert de last omdat de periode waar de last betrekking op hadop zag is verlopen en de last onherroepelijk is geworden.

Wat is een last onder dwangsom?
Met een last onder dwangsom wordt een onderneming of een persoon opgedragen (gelast) een gedraging te doen of te laten. Als binnen de gestelde termijn niet aan de opdracht in de last is voldaan, dan moet er een geldsom worden betaald. Als een last onherroepelijk is geworden betekent dit dat er geen mogelijkheid meer is om beroep of hoger beroep in te stellen.

Het besluit van de AFM kan niet meer door belanghebbende(n) ter toetsing aan de rechter worden voorgelegd. Het volledige besluit kunt u hiernaast downloaden in PDF-formaat. Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0800-5400 540 (gratis).
[verwijderd]
0
In het FD artikel staat meer lezenswaardige info over Mountainshield.
Ik twijfel of copypast wel toegestaan is, wellicht citaatrecht ?
Liefhebbers van deze info ?

ook leuk; www.youtube.com/watch?v=cht8NSvRK0Q&a...
[verwijderd]
1
Precies! Dat zei ik dus de hele tijd al op dit forum, Selwyn zei dat die stijging in 2016 kwam door de "volatiele markt" en niet door een lege beurshuls. Dat is gewoon liegen.
"(...)Ook Roi-directeur Mark Leenards vindt de term misleiding 'vrij ver' gaan en verwoordt het eveneens 'liever als enthousiasme'.(...)"
Als mensen voor zoveel geld benadeeld worden dan moet je man en paard noemen en niks afdoen als onschuldig "enthousiasme", Selwyn is toch geen kind meer... Hij zegt er zelf ook over: "Ik ben er gewoon veel te enthousiast ingegaan. Maar ik vind misleiding een zwaar woord, zo zie ik het zelf niet." Dat geeft maar eens even aan wat voor een gewetenloze bedrieger dit is. Selwyn heeft willens en wetens gelogen en is door de absurd hoge vergoedingen die door de ROI AM oplichtersfondsen geïnd worden gewoon niks meer dan een oplichter.
Maar wat heeft het voor een zin... In dit fd.nl/frontpage/Print/krant/Rubriek/B... aangehaalde artikel staat het "Wierda effect":
"‘Wierda-effect’? ‘Dat kan heel goed. Business Class heeft een naam in dit verband’(...)‘Dat effect is er zeker, of het nu Wierda is of Schaaij. Particuliere beleggers reageren op die zogeheten tips in Business Class en dat geeft grote schommelingen in kleine fondsen (...)". Zo lang er mensen zijn die de oplichters en zwendelaars bij Harry Mens nog serieus nemen, zul je dit altijd hebben. Er zullen wel mensen van profiteren, maar dat zijn de mensen zoals Schaaij die via schimmige trucs aan hun geld komen. De Jan-met-de-pet kijker zal altijd genaaid worden bij Business Class.
Ik vind dat de AFM gewoon veel te voorzichtig is, ze moeten Selwyn gewoon alle vergunningen van alle fondsen ontnemen en eventueel vervolgen.
Positief is wel dat ze er in ieder geval op letten blijkbaar.

En over die dwangsom: ROI AM heeft de participanten al voor meer dan een miljoen genaaid met vergoedingen, voor 8 ton met de VNC conversie... wat is een tonnetje extra als ze daarmee nieuw slachtvlees bij Harry kunnen ophalen om uit te kunnen buiten. De participanten van Mountainshield betalen toch wel, die zijn nu wel gewend aan de verliezen en zullen goed gemutst zijn als over deze maand er een kleine plus is, omdat Alumexx omhoog is geschoten.
DeZwarteRidder
0
'Baas Mountainshield misleidend op televisie'

Door ANP Producties
15 min geleden in FINANCIEEL

Amsterdam - Roi Asset Management, beheerder van Mountainshield Capital Fund, heeft een jaar lang onder curatele gestaan van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) wegens het verstrekken van "niet-correcte en misleidende informatie". Dat meldt Het Financieele Dagblad (FD) op basis van een door de AFM gepubliceerde last onder dwangsom.

Het gaat om Selwyn Duijvestijn, nu eigenaar van Roi AM. Volgens de krant hekelt de toezichthouder vooral dat hij in het televisieprogramma Business Class onjuiste uitleg heeft gegeven over de herkomst van Mountainshield-rendementen.

Zo nam het fonds eind 2016 een aanmerkelijk belang in de lege beurshuls Inverko. Het in dat jaar door Mountainshield gerealiseerde rendement van dik 20 procent komt grotendeels op het conto van Inverko. Maar in een interview met Business Class-presentator Harry Mens begin 2017 noemde Duijvestijn Inverko niet als verklaring voor het goede beursjaar van Mountainshield. De last onder dwangsom van de AFM dateert van augustus 2017. De toezichthouder wilde dat Roi AM stopte met de misleidende statements. Dat gebeurde, waardoor er uiteindelijk geen dwangsom is betaald.

"Ik ben er gewoon veel te enthousiast ingegaan", zegt Duijvestijn zelf tegen het FD. "Maar ik vind misleiding een zwaar woord, zo zie ik het zelf niet." Hij stelt in bepaalde media-optredens "bewust" meer risico's te hebben vermeld.
[verwijderd]
0
quote:

alrob schreef op 31 augustus 2017 17:54:

Vorig jaar sprak Selwyn op een symposium van de HCC beleggersclub; tijdens zijn weinig interessante speech circuleerde een rondschrijven onder de gegadigden waarin gewaarschuwd werd om niet in zijn fonds te beleggen. Na afloop heb ik van niemand enig positief geluid over zijn fonds en speech gehoord.
Men zij dus gewaarschuwd.
herhaling
DeZwarteRidder
0
Peppie heeft wel pech dat dit nieuws net vandaag bekend wordt, op een dag met bijna geen ander interessant nieuws.

Hij staat nu grootscheeps op alle media.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 28 juni 2019 08:29:

Peppie heeft wel pech dat dit nieuws net vandaag bekend wordt, op een dag met bijna geen ander interessant nieuws.

Hij staat nu grootscheeps op alle media.
Mooi zo, het staat in ieder geval op nu.nl en terecht ook, want mensen moeten gewaarschuwd worden voor deze gewetenloze praktijken.
En geen ander interessant nieuws? Nu nog even niet, maar laten vandaag krijgen we via het Klimaatakkoord te horen hoeveel de eco-belastingen nu weer verhoogd gaan worden (de auto's als eerste natuurlijk), dus het Mountainshield debacle zal helaas spoedig ondergesneeuwd gaan worden ben ik bang.
1.921 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 93 94 95 96 97 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 879,57 +9,30 +1,07% 13:07
AMX 916,97 +0,43 +0,05% 13:07
ASCX 1.194,78 +3,99 +0,34% 12:52
BEL 20 3.862,73 +4,79 +0,12% 13:07
Germany40^ 18.058,70 +141,42 +0,79% 13:07
US30^ 38.128,66 +4,53 +0,01% 13:07
US500^ 5.085,54 +40,60 +0,80% 13:07
Nasd100^ 17.607,52 +178,97 +1,03% 13:07
Japan225^ 37.893,05 +167,91 +0,45% 12:47
WTI 84,09 +0,34 +0,41% 13:07
Brent 88,27 +0,36 +0,41% 13:07
EUR/USD 1,0730 +0,0001 +0,01% 13:07
BTC/USD 64.303,10 +323,24 +0,51% 02:59
Gold spot 2.347,66 +15,63 +0,67% 13:07
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ASMI 623,600 +42,000 +7,22% 12:51
PROSUS 31,720 +0,910 +2,95% 12:51
ADYEN NV 1.191,000 +34,000 +2,94% 12:51
Dalers Laatst +/- % tijd
IMCD 136,250 -12,750 -8,56% 12:51
BESI 129,350 -6,650 -4,89% 12:51
ABN AMRO BANK N.V. 15,275 -0,600 -3,78% 12:51

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront