Versatel « Terug naar discussie overzicht

bericht forummoderator

27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
max21
6
Het volgende heb ik naar de moderator gemaild omdat ik het niet eens ben met het verwijderen van mijn bericht "aan de vogel".
Tot de vogel gevlogen is zal ik hier voorlopig ook niet meer terugkeren want het forum is voor mij te vervuild op deze manier.
Succes allemaal (ook de vogel) en groet,
Max
____________________________________________________________________
Geachte forummoderator,

Ik zit nu plm. een jaar of 6 als ik het goed heb bij iex.

Vaak ook op de forum’s en vandaag is het de 2e keer dat er een bericht verwijderd is, wederom op het versatel forum.

De eerste keer vanwege het “marsmannetje” en vandaag vanwege “de vogel”

Ik snap echt niet waarom dat bericht verwijderd is, er stond niets hatelijks in of zo, dat mens (man of vrouw) is echt niet helemaal lekker, als je de berichten doorleest kan je dat er zelf ook wel van maken.

Ik denk dat je beter de vogel zelf een beetje kunt afremmen want dat is degene die het hele forum vervuild.

Het is mijn mening en ik respecteer verder de keuze dat mijn bericht verwijderd is maar nogmaals, ik snap het echt niet.

Groet,

Max








!@#$!@!
0
hoe kan je dan leven in onze maatschappij ? hoe ga je dan met "bevuiling" om ? Of leef jij ergens in een hutje op de hei ? mensen in hun waarde laten is zeker moeilijk voor je ?
[verwijderd]
1
En jij dan,!@#$!@!,waar denk je dat jij nu mee bezig bent?
Met hetzelfde te doen als Max,veroordeel dan zelf ook een ander niet,mooie pipo
max21
0
Het gaat niet om niet in hun waarde laten, ik heb ook niets tegen de vogel maar ik heb het idee dat er "iets" met haar aan de hand is, dat het niet goed gaat, ze ziek of psychisch niet in orde is.
Dat stond ook in het verwijderde bericht en echt helemaal niet hatelijk of zo of dat iemand niet het recht heeft hier berichten te plaatsen.

Waar ik me zorgen om maak is het aantal berichten, de inhoud ervan en de frequentie waarmee ze gepost worden.

Vind jij het dan normaal in 4 uur tijd misschien wel 200 berichten te posten met steeds nieuwe draadjes etc. terwijl je amper de tijd kan hebben de reactie van een ander te lezen?

Sorry hoor maar wat dat betreft twijfel ik echt niet aan mezelf.
Voor degenen die het een bijdrage vinden aan het forum wens ik hun veel plezier en succes maar ik kan hier echt niets mee, vandaar dat ik ook alleen op dit bericht reageer wat ik zelf heb gepost.

Groet,

Max
[verwijderd]
1
Dit bericht hebik in een ander draadje geplaatst maar is ook hier van toepassing, ik begrijp heel goed wat je bedoeld maar nogmaals vogel bedoeld het niet naar, ik vind opmerkingen van diverse andere schrijvers niet getuigen van respect voor een ander zijn mening, dit zie ik ook vaak in de open-tvdisc op eurobench.
Ik ben het helemaal met je eens dat de stroom aan informatie bijzonder groot is maar er is niets van gelogen of gefantaseerd.
Vogel probeerd alles boven te halen en daar waar velen de kennis voor zich zelf houden wil vogel haar bevindingen met een ieder delen en is dat nou zo erg.

Henk.
!@#$!@!
0
nee ik vind dat anders. want sommige waardes moet je wel veroordelen. En max veroordeelt geen waarde maar een mens.
[verwijderd]
0
Ik snap jullie niet, doe je voordeel met de informatieve postings die ze doet, want JA die zitten er zo af en toe tussen. Maar loop nou niet zo negatief te doen, dit stimuleerd haar om jullie nog gekker te maken met haar kladjes....

Laat haar lekker over dit forum vliegen en af en toe wat postings op dit forum poepen, want wie weet wat we nog tussen die uitwerpsels gaan vinden.

VG Jeroen
[verwijderd]
1
Max ik geef jou voor de volle honderd procent gelijk, voor hoeveel het je waard is. Het is mischien beter om even af te wachten ik ga er vooralsnog vanuit dat de persoon in kwestie van het forum ligt maandag. Verder zou ik niet weggaan van dit forum dat zou ik persoonlijk erg jammer vinden en ik denk velen met mij. Wat wij volgens mij niet moeten doen is gaan ruzien met elkaar. Wat !@#$!@! denk ik bedoeld is dat je de persoon gewoon kunt negeren. Laten we dat aub proberen.

VG lars.
!@#$!@!
0
ik heb wat teruggekeken, niet heel ver, maar ik heb nergens gezien dat mensen haar op een normale manier vragen het anders te doen.

desnoods een klacht-email sturen naar iex die haar dan vraagt het forum op een andere manier te gebruiken, dat lijken mij betere oplossingen.
!@#$!@!
0
dat is een goed recht wat je hebt. Je beslist zelf van wie je berichtjes leest en waarop je reageert. logisch toch ?
max21
0
Ha Newbe,

Ik geef je gelijk, kom in ieder geval vandaag niet meer terug, dat is inderdaad beter.

Groet en bedankt en tot volgende week,

Max
Koos Burema
0
Beste Max,

Je berichten zijn verwijderd, omdat je in die thread persoonlijke aanvallen plaatste op Vogel. Teksten als 'Ik zou haast denken dat je manisch bent of in een psychose zit of zo.' wil ik hier namelijk niet zien.

Overigens ben ik het wel met jullie eens dat Vogel op dit moment te frequent berichten post, waardoor er irritaties ontstaan bij andere forumleden. Ik wil Vogel dan ook vriendelijk verzoeken om het aantal postings te beperken tot een minimum.

In ieder geval wil ik iedereen geruststellen dat IEX.nl/DeBeurs.nl ook op het Versatelforum zal ingrijpen als deze 'discussies' door blijven gaan. Dit hebben we onder andere al gedaan bij Marsmannetje en hebben vaker dergelijke 'discussies' in de Koffiekamer.

Mochten jullie overigens nog vragen of opmerkingen hebben over het forum of het forumbeleid dan kunnen jullie te allen tijde e-mailen naar forum@iex.nl!

Met vriendelijke groet,
IEX.nl/DeBeurs.nl

Koos
forum@iex.nl
[verwijderd]
0
In aller vriendelijkheid moderator tussen welke grenzen moet ik dan blijven?
Zoveel als duro post is het maximum en hendrika het minimum?
<hendrika,duro> fout hetzal wel gesloten zijn. {henderika,duro}
Maar ik heb al aangegeven dat ik de bestaande draadjes gebruik. dus zal geen nieuwe draadjes aanmaken. oke?
Koos Burema
1
Beste De Vogel,

Helaas hebben we geen richtlijnen voor het aantal berichten dat iemand mag plaatsen. We hanteren op IEX.nl/DeBeurs.nl echter wel fatsoensnormen, omdat de forums voor een ieder leesbaar moeten blijven.

Op het moment dat ik dan een thread zie waarin jij 20 van de 25 berichten hebt geschreven dan vraag ik me af of die 20 berichten niet in 2 of 4 berichten 'samengeperst' kunnen worden. Dit bespaart een hoop leden veel klikwerk en leest ook nog eens gemakkelijker.

Hopelijk kun je de forums dus leesbaar houden! Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
IEX.nl/DeBeurs.nl

Koos
forum@iex.nl
[verwijderd]
0
Tja 1 draadje gebruik ik als archief. En dan zijn de teksten in het engels en moet ik soms knippen wil ik ze goed begrijpen maar ik zal mn best doen dat beloof ik.Ik moet je iets bekennen ik kan niet met word omgaan en mn andere computer heeft geen goed internet. En daarbij komt ook nog dat het mij beter laat denken. Dus concentratie. Het valt allemaal niet mee als alles wil snappen.Ze moeten het gewoon niet lezen als ik klaar ben dan zal ik een helder visie neer zetten. met komma's en punten en zonder fouten.
[verwijderd]
0
Nog een aanvulling en dan ga ik aan de vlierbessen lim.
Wat irritatieopwekt is dit: Zodra je een andere mening verkondigd in de kerk dan gaat men als een stel kippen pikken op de kop van de vogel met de afwijkende mening. Nu kan men natuurlijk voor de rust de lastige kip slachten. Maar ik dacht toch dat we volwassen mensen bijelkaar waren. Mijn insteek is anders precies wat simpel zegt. Ik ben niet nieuw bij de iex. Ik hoop van harte dat de IEX dat onderscheid kan maken of iemand willens en wetens de boel stangt of gewoon een eigen open onderzoek voort. Dat vraagt wel wat. vriendelijke groet.
[verwijderd]
1
Neem eerst een kladblokje, schrijf daar alles op, doorstreep wat niet nuttig is. Uiteindelijk kan je van het nuttige hier een korte samenvatting posten. Het is voldoende als we weten wat je bedoelt. Het is niet nodig ons te brainwashen. Wij trekken onze eigen conclusies, en zijn zelf verantwoordelijk voor onze winsten of verliezen. Of ga je ons terugbetalen als jouw advies niet uitkomt ?
!@#$!@!
1
mag ik een paar suggesties doen ?

- als je een vraag stelt kijk dan eerst of je het antwoord zelf kan vinden en post eventueel daarna u bevindingen en eventueel nog openstaande vragen duidelijk en overdacht. (laat ons dus buiten het hele ontwikkelingsproces wat tot een antwoord lijdt, het eerst de vraag stellen en dan constant berichten plaatsen wat het antwoord is)

- als je wat leest en er komen vragen in je op, post die niet gelijk op dit forum, neem eerst rustig de tijd om zelf het antwoord te vinden, of kijk of in het verleden deze vraag al is beantwoord.

- gebruik zoveel mogelijk 1 treath voor bepaalde dingen, dat houd het forum ook overzichtelijk.

[verwijderd]
0
Ach bij de upcdraad deed ik het op dezelfde manier. maar ik zal mn best gaan doen.
27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 878,41 +8,14 +0,94% 09:36
AMX 916,62 +0,08 +0,01% 09:37
ASCX 1.190,46 -0,33 -0,03% 09:22
BEL 20 3.873,89 +15,95 +0,41% 09:37
Germany40^ 18.017,40 +100,12 +0,56% 09:37
US30^ 38.133,65 +9,52 +0,02% 09:37
US500^ 5.086,29 +41,35 +0,82% 09:37
Nasd100^ 17.620,14 +191,59 +1,10% 09:37
Japan225^ 37.968,05 +242,91 +0,64% 09:29
WTI 84,01 +0,26 +0,31% 09:36
Brent 88,14 +0,23 +0,26% 09:36
EUR/USD 1,0731 +0,0002 +0,02% 09:37
BTC/USD 64.303,10 +323,24 +0,51% 02:59
Gold spot 2.344,29 +12,25 +0,53% 09:37
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ASMI 599,000 +17,400 +2,99% 09:21
PROSUS 31,555 +0,745 +2,42% 09:20
DSM FIRMENICH AG 104,450 +1,750 +1,70% 09:20
Dalers Laatst +/- % tijd
IMCD 135,800 -13,200 -8,86% 09:20
ABN AMRO BANK N.V. 15,070 -0,805 -5,07% 09:20
BESI 130,200 -5,800 -4,26% 09:20

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront