BE Semiconductor « Terug naar discussie overzicht

Sectornieuws

193 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
[verwijderd]
0
· Vooruitblik: ASML nettowinst EUR204,2 mln in KW2
· Vooruitblik: ASML publiceert woensdag cijfers KW2

Vooruitblik: ASML nettowinst EUR204,2 mln in KW2
12 juli 2010, 10:55 uur | DJ

Door Harm Luttikhedde

Van Dow Jones

AMSTERDAM (Dow Jones)--Toeleverancier aan de chipindustrie ASML nv heeft in het tweede kwartaal van 2010 een nettowinst geboekt van euro 204,2 mln tegen een nettoverlies van euro 104 mln in dezelfde periode vorig jaar, zo is de gemiddelde verwachting van 19 analisten geraadpleegd door Factset Research.

De omzet zal uitkomen rond de euro 1 mrd, net als de waarde van nieuwe orders. In het tweede kwartaal van 2009 werd een omzet geboekt van euro 277 mln.

ASML zal voor het derde kwartaal naar verwachting uitgaan van een omzet die gelijk zal zijn ten opzichte van het tweede kwartaal, als gevolg van de aanhoudend sterke vraag naar chips. Daarbij zal de brutoverwachting opnieuw boven de 40% uitkomen.

Ten aanzien van 2011 verwacht analist Didier Scemama van RBS dat de onderneming een "voorzichtig optimistisch" zal blijven, waarbij de omarming van double patterning technologie bij DRAM- en Logic-producten van groot belang is, als ook de toenemende vraag naar flash-geheugen gedreven door smartphones en tablets en een groter marktaandeel dankzij orders van Intel. Scemama hanteert een buy-advies met een koersdoel euro 32,50.

ASML publiceert woensdag om 07.00 de cijfers over de tweede verslagperiode.

Omstreeks 10.30 uur noteert het aandeel 0,5% lager op euro 23,60, terwijl de AEX met 0,1% stijgt.

Door Harm Luttikhedde; Dow Jones; +31-20-5715201; harm.luttikhedde@dowjones.com
[verwijderd]
0
ASML kan door plafond van miljoen breken
door Harrie Verrijt. maandag 12 juli 2010 | 17:41 | Laatst bijgewerkt op: maandag 12 juli 2010 | 18:40

EINDHOVEN - Een paginagrote advertentie zaterdag, waarin hoog opgeleid personeel wordt geworven, geeft aan in welke staat ASML is. Het bedrijf groeit en bloeit minstens zo hard als twee of drie jaar geleden.

Er worden weer honderden tijdelijke krachten geworven voor de productie. In Nederland zijn er inmiddels minstens 85 vacatures voor hoog opgeleid personeel en in het buitenland nog eens ruim 50.

Toen topman Eric Meurice voorspelde dat het bedrijf in 2010 een jaaromzet van 5 miljard euro zou halen, stond de ergste crisis sinds mensenheugenis voor de deur. Dat dit strategische doel nu niet wordt gehaald wordt Meurice dan ook niet nagedragen. Toch lijkt het bedrijf dicht bij de verwezenlijking ervan. Een uitspraak van raad van bestuurslid Frits van Hout, onlangs in deze krant, wijst daar ook op. Analisten houden het erop dat de chipmachinefabrikant woensdg een kwartaalomzet bekend maakt die op het niveau ligt van de kwartalen in 2006 en 2007. Het is zelfs mogelijk dat het beste kwartaal ooit, het vierde van 2006 met 1053 miljoen euro, wordt overtroffen
[verwijderd]
0
UAT tripling wafer bumping capacity

[Tuesday 13 July 2010]

Wafer-bumping service provider Unisem Advanced Technologies (UAT) has doubled the floor space of its plant in Ipoh, Malaysia, with a capacity to be three times its current level, according to the company.

UAT began cleanroom construction and equipment move-in at the new facility in June, said the company, adding that the new capacity is set to come on line in September.

"We have seen tremendous demand from our customers for wafer bumping during the current industry upturn," noted CH Ang, group COO of the Unisem Group. "In order to meet the growing needs of our customers, we are moving quickly to increase our floor space and capacity for bumping at UAT."

Formed as a joint venture between Unisem, Advanpack Solutions and FlipChip International, UAT offers gold bumps, copper pillar bumps and solder bumps (through ball drop, plating and solder paste printing).

[verwijderd]
0
Beste kwartaalresultaat ooit voor Intel
's Werelds grootste chipmaker Intel heeft in het afgelopen kwartaal het beste resultaat ooit geboekt. De omzet over het tweede kwartaal kwam uit op 10,8 miljard dollar: +34%. Het bedrijfsresultaat beliep 4 miljard dollar, de nettowinst 2,9 miljard dollar.

Vraag
,,Een sterke vraag vanuit onze zakelijke klanten naar onze meest geavanceerde microprocessors hebben Intel geholpen aan het beste kwartaalresultaat in de 42-jarige geschiedenis van het bedrijf'', zei ceo Paul Otellini in een verklaring.

Omzet
In het tweede kwartaal van vorig jaar kwam de omzet nog uit op 8 miljard dollar en werd een nettoverlies van 398 miljoen dollar geleden. Het resultaat werd toen gedrukt door een boete van 1,4 miljard dollar opgelegd door de Europese Commissie.

Intel rekent voor het derde kwartaal op een omzet van 11,6 miljard dollar, met een opwaartse of neerwaartse marge van 400 miljoen dollar.

© RTLZ.nl
[verwijderd]
0
ASML presteert boven verwachting
Chipmachinefabrikant ASML heeft in het tweede kwartaal de verwachtingen van analisten overtroffen. De onderneming boekte meer omzet en winst en kreeg meer orders binnen dan voorspeld. ASML verhoogt dan ook de verwachtingen voor het rest van het jaar.

Ruim een miljard omzet
ASML boekte een omzet van 1,069 miljard euro over het tweede kwartaal. Dat was ruim 40 miljoen euro meer dan analisten in doorsnee hadden voorspeld. De nettowinst klom tot 239 miljoen euro, 30 miljoen euro meer dan verwacht.

'Record wordt gebroken'
ASML verwacht dat de totale omzet dit jaar 10 tot 15% hoger zal zijn dan de vorige recordomzet van 3,8 miljard euro.

© RTLZ.nl

[verwijderd]
0
NXP zoekt weer naar miljoenen
dinsdag 13 juli 2010 | 15:59 | Laatst bijgewerkt op: dinsdag 13 juli 2010 | 16:43

EINDHOVEN - NXP Semiconductors gaat opnieuw de geldmarkt op om zijn financiële positie te verbeteren.

Het bedrijf is op zoek naar 600 miljoen dollar om aflopende schulden te kunnen terug betalen. Om de vraag aan financiers om geld te steken in NXP te ondersteunen, heeft het bedrijf dinsdag een voorschot gegeven op in augustus te publiceren kwartaalcijfers.

Volgens deze cijfers is de kwartaalomzet ten opzicht van het eerste kwartaal gestegen met 25 tot 35 miljoen dollar tot circa 1,2 miljard dollar (952 miljoen euro). Ook wordt er een bruto winst gemeld van circa 90 miljoen dollar (71 miljoen euro).
[verwijderd]
0
Nieuws




ASML Holding NV
25,59 ( 9:08 ) 1,1900 / 4,88%%



UPDATE: ASML verwacht structureel herstel chipindustrie
14-07-2010 09:04:00
(Update van eerder gepubliceerd bericht 'ASML boekt hoger dan verwachte winst in KW2 2010' om informatie, analistenreactie en uitspraken CFO toe te voegen.)

Door Harm Luttikhedde

Van DOW JONES NIEUWSDIENST

AMSTERDAM (Dow Jones)--ASML Holding nv verwacht dat de chipindustrie aan een jarenlange bloeiperiode is begonnen, zo meldt het bedrijf woensdag tijdens de presentatie van de tweedekwartaalcijfers die de verwachtingen van analisten overtreffen.

Volgens CFO Peter Wennink is het herstel dat zich in de tweede helft van 2009 inzette structureel. Daarvoor zijn twee redenen: "Wij bevinden ons midden in nieuwe mobiele media- en internetrevolutie. Het bewijs daarvoor wordt geleverd door de iPad's, de iPhones, de netbooks de notebooks. Deze hebben allemaal meer geavanceerde geheugenchips en processoren nodig. Dus het is een technologische ontwikkeling waarvoor meer geavanceerde lithografie nodig is. En dat is wat we verkopen."

De tweede reden is volgens de financiele topman dat de chipproducten de afgelopen drie tot vijf jaar te weinig hebben geinvesteerd. Dat komt ook nu tot uiting. Er is simpelweg niet genoeg capaciteit."

Voor het eerst in jaren kondigen klanten van ASML plannen aan voor de bouw van nieuwe fabrieken waarvoor niet langer alleen orders worden gedaan voor de meest geavanceerde lithografiemachines, maar ook voor machines die nodig zijn om de minder kritische lagen van een chip aan te brengen, zo zogeheten capaciteitsorders.

In het tweede kwartaal bedroeg de gezamenlijke waarde van ontvangen orders EUR1,18 miljard. In het derde kwartaal stijgt dit naar verwachting verder tot een recordniveau van zo'n EUR1,3 miljard.

"Vooral de geboekte orders in het tweede kwartaal en de verwachting voor orderontvangst in het derde kwartaal zijn beter dan verwacht", aldus analist Niels de Zwart van ABN Amro. Hij hanteert een buy-advies.

De omzet in heel 2010 zal naar verwachting uitkomen tussen de EUR4,2 miljard en EUR4,4 miljard, 10% tot 15% meer dan tijdens de omzetpiek in 2007.

In het tweede kwartaal boekte ASML een omzet van EUR1,07 miljard. De winst verdubbelde ruimschoots ten opzichte van het voorgaande kwartaal tot EUR239,2 miljoen. Dat is hoger dan verwacht. 19 analisten gepolst door FactSet Research gingen gemiddeld uit van een nettowinst van EUR204,2 miljoen. De brutomarge bedroeg 43%.

Voor het derde kwartaal verwacht ASML een omzet te realiseren van zo'n EUR1,1 miljard, en een brutomarge die op gelijk peil blijft.

Het aandeel ASML noteert woensdag kort na 9.00 uur 5% hoger op EUR25,60 bij een AEX die 335,95 punten noteert, een winst van 0,7%.

Door Harm Luttikhedde; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; harm.luttikhedde@dowjones.com

Datum Omschrijving
Pitmans
0
Nissan Supply Trouble Seen Sparking Rush For Chips(Nikkei)

The disruption in parts supply that has forced Nissan Motor Co. (7201) to temporarily suspend some domestic output is likely to send carmakers scrambling to ensure that they will receive vital computer chips on schedule.

Nissan on Monday announced it would suspend operations at four Japanese plants for three days starting Wednesday, citing Hitachi Ltd.'s (6501) failure to deliver engine control units.

Nissan is halting operations at its Oppama plant in Yokosuka, Kanagawa Prefecture, for three days from Wednesday. Hitachi blamed the problem on Swiss chipmaker STMicroelectronics NV, which told its Japanese customer earlier this month that it could not meet a microchip order.

On July 2, the Swiss company informed Hitachi that it could deliver only 100,000 of the 120,000 integrated circuit chips ordered by the Japanese electronics giant. These custom-made chips used in engine control units -- computers that control ignition timing, fuel delivery and other parameters to manage the emissions and fuel economy of the engine -- are needed to operate fuel injectors and sparking coils.

Cornered by contract

Hitachi flew an executive to Europe to confirm the problem, and on July 5 the company told Nissan about the situation. The chip in question was designed and developed by STMicroelectronics according to specifications given by Hitachi.

Hitachi opted to procure the chips only from the Swiss maker to avoid a cost increase due to a contractual obligation. Specifically, Hitachi must buy a certain amount of the products from the Swiss firm in order to farm out production of these chips to other suppliers as well.

STMicroelectronics, Europe's largest semiconductor maker, refuses to comment on the matter.

An industry executive says the Geneva-based company, faced with a shortage of components needed to make semiconductor devices, has decided to reduce its supply to the Japanese market, which accounted for only 5% of its total sales of 8.5 billion dollars (about 750 billion yen) in 2009.

Hitachi is not on the list of top customers for the Swiss maker's microchips for vehicles that includes some of the world's leading autoparts suppliers, such as Germany's Robert Bosch GmbH and Delphi Corp. of the U.S.

Slashing costs

The Swiss company posted an operating loss of 1 billion dollars for 2009 amid the global semiconductor industry slump triggered by the financial crisis. The firm has responded by starting to shift production from Europe to Asia and using contract manufacturers, known as foundries. By the end of this year, it will have reduced the number of its plants for front-end processing to eight from 17 in 2005.

STMicroelectronics is the world's fourth-largest maker of computer chips for vehicles. Leading suppliers in the market, including Renesas Electronics Corp. (6723), are keeping their factories for such devices operating at full tilt in the wake of significant capacity reductions during the downturn.

As the role of electronics in vehicles has become increasingly important over years, the number of computer chips used to run motors, batteries, body control systems and other car components has grown rapidly.

A typical electric vehicle requires as many as 30 microprocessors -- computation engines fabricated on single silicon chips -- and 150 analog chips.

Global sales of chips for vehicles will grow to 25.4 billion dollars in 2014, up 30% from 2008, according to a forecast by U.S. market research firm iSuppli Corp.

Chip hunting

Alarmed by the growing prospects of a shortage of crucial chips for their products, many automakers are already taking steps to secure stable supply.

In May, Texas Instruments Inc. decided to buy two semiconductor plants in Fukushima Prefecture from Spansion Japan Ltd. One reason behind the move is a request for a massive supply of analog chips from Toyota Motor Corp. (7203), according to industry sources.

Like other Japanese carmakers, Nissan has a carefully designed system to manage risks involved in parts supply to avoid costly production stoppages. But Nissan was unable to respond effectively to the supply disruption because it came too suddenly.

The episode is a cautionary tale for Japanese automakers about the heightened risk of supply disruptions due to surging demand for automotive chips.

-- Translated from an article by Nikkei staff writer Tatsuya Okada

(The Nikkei Business Daily July 14 edition)
e.nikkei.com/e/fr/tnks/Nni20100714D14...
[verwijderd]
0
AMD buigt verlies om in winstDONDERDAG 15 JULI 2010, 23:05 | 348 keer gelezen
LOS ANGELES (AFN) - Chipmaker AMD heeft over het tweede kwartaal van dit jaar winst behaald waar in hetzelfde kwartaal vorig jaar nog rode cijfers werden geschreven. De winst kwam uit op 83 miljoen dollar tegen een verlies van 244 miljoen dollar over dezelfde periode vorig jaar. Dat maakte AMD na sluiting van de Amerikaanse beurzen bekend.

De omzet van AMD kwam uit op 1,7 miljard dollar, een stijging van 40 procent.

AMD publiceerde zijn cijfers twee dagen nadat branchegenoot en wereldmarktleider Intel verraste met uitstekende cijfers. Gezien de resultaten van beide chipmakers kan de conclusie getrokken worden dat bedrijven weer in IT investeren nadat de uitgaven daaraan de afgelopen jaren flink waren teruggeschroefd.

[verwijderd]
0
MARKET TALK: ASML koersdoel omhoog naar EUR33,00 - ABN
Maandag 19 juli 2010 17:40
AMSTERDAM (Dow Jones)--ABN Amro verhoogt het koersdoel voor ASML naar EUR33,00 van EUR32,50 en handhaaft een buy rating. De tweedekwartaalcijfers van ASML laten volgens ABN Amro geen tekenen van vertraging zien. Alles wijst er volgens de analist op dat het momentum sterk blijft. De vooruitzichten van ASML impliceren verdere omzetgroei in het vierde kwartaal van 2010. De bank verhoogt de verwachting voor de winst per aandeel voor 2010 naar EUR2,09 tegen EUR1,77 eerder. De schatting voor de winst per aandeel wordt door ABN voor 2011 verhoogt naar EUR2,50 van EUR2,16. Omstreeks 17.25 uur noteert het aandeel 0,2% lager op EUR23,89, terwijl de AEX met 0,4% daalt. (MKO)

Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
lucas D
0
NXP wil 663 miljoen dollar ophalen EINDHOVEN (AFN) - Chipfabrikant NXP Semiconductors uit Eindhoven wil op de Amerikaanse markt voor 663 miljoen dollar aan nieuwe aandelen uitgeven. Deze indicatie geeft het bedrijf in een aanvraag bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC. Het is de volgende stap naar een mogelijke beursgang op de technologiebeurs Nasdaq in New York.

NXP, de voormalige chiptak van Philips, verwacht 34 miljoen aandelen uit te geven voor een prijs tussen de 18 en 21 dollar. In de aanvraag zegt de onderneming 620 miljoen dollar aan opbrengsten te verwachten van de plaatsing. De chipproducent wil het geld gebruiken om schulden af te betalen.

NXP maakte medio april bekend ambities te hebben om naar de beurs te gaan. Het bedrijf had daartoe al een aanvraag ingediend bij de Amerikaanse beurstoezichthouder.

Bron: ANP
Publicatiedatum: 22 jul 2010 14:15:20
Copyright (c) 2010 - Algemeen Nederlands Persbureau ANP

vriendelijke groet lucas D
[verwijderd]
0
di 27 jul 2010, 08:27

Besi komt uit de rode cijfers DUIVEN (AFN) - BE Semiconducter Industries (Besi) heeft in het tweede kwartaal van dit jaar duidelijk geprofiteerd van de opleving van de markt voor geheugenchips. De toeleverancier aan de chipindustrie zag de orders sterk stijgen en kwam na drie kwartalen met verlies weer uit de rode cijfers.

Besi meldde dinsdag een nettowinst van 15,4 miljoen euro over het tweede kwartaal. In het voorgaande kwartaal kwam het bedrijf nog 2,6 miljoen euro tekort.

Het bedrijf kreeg voor 133,7 miljoen euro aan nieuwe orders binnen, dat was ruim 37 procent meer dan in de eerste drie maanden van 2010. De omzet nam daardoor met 58 procent toe tot 89,5 miljoen euro, zoals Besi eerder deze maand al meldde.

Derde kwartaal

Het bedrijf verwacht dat de omstandigheden in het derde kwartaal verder verbeteren. Het ziet de winst verder groeien en verwacht dat de omzet 10 tot 15 procent hoger zal zijn dan in het tweede kwartaal.

Besi ontving vooral meer orders van Aziatische assemblagefabrieken. Die willen de productiecapaciteit van geheugenchips snel uitbreiden om te kunnen voldoen aan de sterk gestegen vraag naar computers, slimme telefoons en andere apparaten met veel geheugencapaciteit. Volgens topman Richard Blickman was Besi afgelopen kwartaal beter dan verwacht in staat om de eigen productie wereldwijd te verhogen om aan die behoefte te kunnen voldoen.

Hij benadrukte dat Besi zich nu vooral wil richten op de uitbreiding van de productiecapaciteit om aan de grote vraag te kunnen voldoen en de uitstaande orders weg te kunnen werken. De orderportefeuille van het bedrijf groeide afgelopen kwartaal tot de recordomvang van 136 miljoen euro.

maurice 1971
1
Eindelijk ben ik ook aandeelhouder van besi en ik denk dat ik op rozen zit volg het fonds al jaren maar nu knoop doorgehakt.gisteren tomtom verkocht en 7000 stukjes besi voor gekocht prijs 4,30 had veel lager kunnen inkopen maar volg eerst een fonds. nu de omzet stijgt met bijna 200% en de orderkas goedgevuld is en het eigenvermogen is toegenomen door de aankoop van dochterbedrijf ESEC in het crisis jaar 2008 kon het bedrijf voor een appel en een ei worden overgenomen voor
5 miljoen HA HA want na de overname bleek het bedrijf 46 miljoen waardt te zijn.waardoor het eigenvermogen steeg met 40 miljoen.Dit bedrijf maak een grote kans voor de midkap in 2011. en dan is de koers zo verdubbeld.ps ik zit voor langer termijn in dit prachtig fonds.
[verwijderd]
0
weet niet of besi de midkap haalt.
volgens dat blad van G.S. sluit hij niet uit dat besi benaderd zou kunnen worden voor een vriendelijke overname door een grotere partij.
[verwijderd]
0
laatste tijd wordt er flink gekocht straks horen we dat iemand zijn belang heeft vergroot of een nieuwe grootaandeelhouder met zo veel omzet de laatste dagen
[verwijderd]
0
Gepubliceerd: vandaag 06:52

ALMERE (AFN) - Toeleverancier aan de chipindustrie ASM International heeft voor het eerst in lange tijd weer winst gemaakt bij zijn probleemdivisie. Dat maakte de onderneming donderdag bekend.

Het bedrijf realiseerde bij de front-end activiteiten, waar machines voor de productie van chips worden gemaakt, een winst voor eenmalige posten van 6,9 miljoen euro, tegen een verlies van 22,5 miljoen in dezelfde periode een jaar geleden. Destijds stonden de resultaten zwaar onder druk als gevolg van de kredietcrisis.

De operationele winst bij de Chinese dochter (back-end), waar producten voor het monteren en inpakken van chips worden gemaakt, steeg van 15,8 miljoen euro tot 76,6 miljoen euro. ASMI zag de omzet toenemen tot een record van 302,4 miljoen euro. De waarde van nieuwe orders steeg in het tweede kwartaal tot 526,1 miljoen euro.
[verwijderd]
0
Is dit goed, of is dit goed. Vanmiddag conference-call 15.00 uur. Succes vandaag,ik ben verder de hele dag weg.
lucas D
0
Besi koersdoel omhoog naar EUR6,50 - SNS
29 juli 2010, 11:34 uur | DJ
AMSTERDAM (Dow Jones)--Victor Bareno van SNS Securities verhoogt het koersdoel voor Besi naar euro 6,50 van euro 5,25 in navolging van de sterke tweedekwartaalresultaten. Daaruit blijkt volgens de analist dat Nutreco is getransformeerd in een goed geleid bedrijf met solide winstgevendheid en een markt overtreffende groei. Bareno gaat waarschijnlijk zijn taxaties verder aanpassen. Hij hanteert een buy-advies. Donderdag omstreeks 11.30 uur noteert het aandeel 1,4% hoger op euro 4,39. (LDF)

Dow Jones: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

(c) 2010 Dow Jones & Company, Inc.

vriendelijke groet lucas D
lucas D
0
Besi CFO Ruinemans stapt op
30 juli 2010, 8:29 uur | DJ
AMSTERDAM (Dow Jones)--BE Semiconductor Industries nv kondigt vrijdag aan dat chief financial officer (CFO) Jan Willem Ruinemans per 31 oktober vertrekt.

Ruinemans is twee jaar CFO geweest en heeft een baan gevonden buiten de halfgeleiderindustrie, aldus Besi.

Door Eelco Hiltermann; Dow Jones: +31-20-5715210; eelco.hiltermann@dowjones.com

(c) 2010 Dow Jones & Company, In

vriendelijke groet lucas D
[verwijderd]
0
UPDATE 1-Kulicke & Soffa Q3 beats, sees strong Q4 rev

Wed Aug 4, 2010 11:26pm BST

* Q3 adj EPS $0.74 vs est $0.53

* Q3 rev up 4 times

* Sees strong Q4 rev

* Shares up 15 pct in post-mkt trade

Aug 4 (Reuters) - Kulicke & Soffa Industries Inc (KLIC.O) posted quarterly results that blew past expectations as demand from customers surged, and forecast strong fourth-quarter revenue, sending its shares up 15 percent in extended trading.

The company, which designs and makes semiconductor assembly equipment, posted third-quarter net income of $49.1 million, or 65 cents a share, compared with a year-ago loss of 15.3 million, or 25 cents a share.

Excluding items, the company earned 74 cents a share, trumping estimates of 53 cents a share, according to Thomson Reuters I/B/E/S. [ID:nASA00M42]

Revenue rose more than four fold to $221.3 million, beating estimates of $205.3 million.

For the fourth quarter, the company expects revenue of $250 million to $260 million, against estimates of $226.9 million.

Shares of the Fort Washington, Pennsylvania-based company were trading up $1.05 at $8.25 in post-market trade. They closed at $7.20 Wednesday on Nasdaq. (Reporting by Sayantani Ghosh in Bangalore; Editing by Aradhana Aravindan)

05-08-2010 13:00 Kulicke & Soffa (VS) derdekwartaalcijfers
193 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 mei 2024 17:35
Koers 140,250
Verschil +1,550 (+1,12%)
Hoog 143,900
Laag 139,850
Volume 505.799
Volume gemiddeld 504.362
Volume gisteren 328.669

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront