Forum: Koffiekamer » TRUMP » Pagina: 532 | Belegger.nl

TRUMP

31.965 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 ... 1595 1596 1597 1598 1599 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
josti5
1
quote:

jecebe schreef op 12 jun 2018 om 11:32:


[...]

Het is toch prachtig wat hier gebeurd, binnenkort de eerste Mac Donalds open in Pyongyang.
Noord Koreanen die weer te eten krijgen, dat moet jullie salon socialisten toch aanspreken.


DENK-aanhangers, dus.
New dawn
1
quote:

Tjeerdo schreef op 12 jun 2018 om 11:19:


[...]

Je begrijpt er maar weinig van. Misschien dat ik daardoor de associatie heb met een hamburger van de Burger King?

Kim Jong-un wordt als een grote held binnengehaald. Het nietige Korea heeft op gelijke voet onderhandeld met de grote VS en had dit nooit bereikt zonder dreigende taal...

Als er eentje hier de 'overwinning' zal preken is het Kim wel. En die hoeft het niet per Twitter te doen want heeft gewoon de staatsomroep in zijn hand. Wat voor Trump een stuk lastiger is met alle verstandige kritische journalisten die hun taak (waakhond van de samenleving) zeer serieus nemen...


Mogelijk dat hij als grote held (georchestreerd) wordt binnengehaald, maar hij heeft moeten inleveren. Hij zal inspecties van het atoomagentschap moeten toestaan etc. Kortom de blaffende hond is terug in zijn hok.
gbakl
0

"Hij zal inspecties van het atoomagentschap moeten toestaan etc. Kortom de blaffende hond is terug in zijn hok."

?????

misschien is het een aanrader om eens ergens anders ook je licht op te steken en eens wat meer te lezen ipv alleen hier op dit forum...
uit historisch oogpunt alleen al weet je dan dat kim beslist niet zal tekenen voor het compleet loslaten van het nucleaire wapen.

Gaddafi heeft dat ooit gedaan in ruil voor steun door de VS en we weten hoe dat afliep....HET grote schrikbeeld voor kim en zijn vriendjes.
en trump is wel de laatste die je kunt vertrouwen als hij wat toezegt.

dus: kimmetje belooft vanalles want hij steelt nu de show en voelt zich minstens de gelijke van trump. ze gebruiken elkaar als het ware voor propaganda in eigenbelang om er goed uit te springen (ogenschijnlijk).

een tijdje kun je dat wel volhouden...de kritische realisten en de
domme believers houden alkaar keurig in evenwicht...
jecebe
1
quote:

josti5 schreef op 12 jun 2018 om 11:40:


[...]

Nee hoor: kwestie van demografisch rekenen en (willen) zien, wat er in de islamitische staten is gebeurd, en nog steeds gebeurt.
2030: Berlijn, Londen, Amsterdam, Parijs...Malmo Zweden, 2018

ejbron.wordpress.com/2017/02/09/no-go...
henk38
1
quote:

gbakl schreef op 12 jun 2018 om 11:19:schijnt een nieuw tijdsbeeld te zijn....trumpisme !


Ik discussieer liever over de feiten en cijfers, maar jammer genoeg is dat heel moeilijk omdat een aantal forumleden liever hun onderbuikgevoelens laten spreken.
Bij deze mensen is Trump overduidelijk de vijand vanwege de Iran en Palestina kwestie.
objectief
0
quote:

jecebe schreef op 12 jun 2018 om 11:48:


[...]

Malmo Zweden, 2018Vergeet de moorden door onze motorbendes niet...waarom over de grens kijken als je zelf al tientallen o.a. drugs afrekeningen in eigen land hebt.
jecebe
0
quote:

henk38 schreef op 12 jun 2018 om 11:50:


[...]

Ik discussieer liever over de feiten en cijfers, maar jammer genoeg is dat heel moeilijk omdat een aantal forumleden liever hun onderbuikgevoelens laten spreken.
Bij deze mensen is Trump overduidelijk de vijand vanwege de Iran en Palestina kwestie.


Als dit soort lieden straks zien hoe uitgelaten de Clintons en Obamas, Trump verwelkomen op het vliegveld, dan veranderd hun mening wel.
jecebe
2
quote:

fred12345 schreef op 12 jun 2018 om 11:53:


[...]

Vergeet de moorden door onze motorbendes niet...waarom over de grens kijken als je zelf al tientallen o.a. drugs afrekeningen in eigen land hebt.


Ik discrimineer niet dus praat liever niet over de maroc en turkse mafia.

Dat we zelf al criminele blanke nederlanders hebben hoeft nog niet te betekenen, dat we criminelen uit andere landen ook moeten importeren.
Chiddix
0
quote:

KabouterUbu schreef op 12 jun 2018 om 08:14:


De Trump aanhang hier slaapt natuurlijk zijn roes uit na het feest tot in de kleine uurtjes, dus dan post ik het nieuws maar hier: www.cnbc.com/2018/06/11/donald-trump-...Zat vannacht voor de buis naar de Trump show te kijken.
DeZwarteRidder
0
Amerikaanse senaat wil stokje voor ZTE-deal Trump steken

Gepubliceerd: 12 juni 2018 09:38 Laatste update: 12 juni 2018 10:41

De Amerikaanse senaat is van plan om het opheffen van sancties tegen de Chinese telefoonmaker ZTE ongedaan te maken.

De Amerikaanse president Trump zette vorige week een streep door de sancties tegen ZTE, waaronder een handelsverbod met de VS. Het bedrijf hoeft van Trump alleen een een boete van 1,3 miljard dollar te betalen.

ZTE kreeg de sancties opgelegd omdat het illegaal goederen leverde aan Iran en Noord-Korea. Door het handelsverbod zou ZTE zijn telefoons praktisch niet meer kunnen maken; de toestellen van ZTE draaien op het Amerikaanse Android en gebruiken chips van het Amerikaanse Qualcomm.

De Amerikaanse senaat wil met een wetswijziging nu echter een stokje steken voor het schrappen van de sancties, meldt The Washington Post. Zowel de Democraten als de Republikeinen in de senaat zijn het in meerderheid niet eens met de beslissing van hun president.

Bedreiging

Senatoren vinden de deal met ZTE nadelig voor de Amerikaanse economie en veiligheid. Die nadruk op veiligheid is gekozen als manier om de deal tussen Trump en ZTE tegen te houden.

De Senaat wil deze week een wijziging aanbreken in een defensiewet, waarmee de deal tussen ZTE en het Witte huis praktisch onmogelijk wordt. Het handelsverbod wordt weer ingevoerd, en Amerikaanse overheden mogen voortaan geen apparaten en diensten meer afnemen van ZTE, en het tevens Chinese Huawei.

"Deze bedrijven hebben directe banden met de Chinese regering en de Communistische Partij. Hun producten en diensten worden gebruikt voor spionage en diefstal van intellectuele eigendom", zegt Republikeinse senator Marco Rubio. Volgens de senator moeten Amerikaanse wetsmakers bedacht blijven op de dreiging die China voor de VS vormt, 'ook al doet de president dat niet'.

Verwacht wordt dat president Trump de defensiewet zal ondertekenen, ook al wordt daarmee zijn deal met ZTE geschrapt. De defensiewet is omvangrijk en bevat onderdelen die cruciaal zijn voor de Amerikaanse veiligheid.
Door: NU.nl
DeZwarteRidder
0
De enige reden waarom Kim met Trump wilde praten is de instorting van de berg waar kernproeven gehouden werden.
DeZwarteRidder
0
Trump belooft snelle voortgang denuclearisatie Noord-Korea

Gepubliceerd: 12 juni 2018 10:53 Laatste update: 12 juni 2018 11:15

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op een persconferentie na zijn historische ontmoeting met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un beloofd dat de gemaakte afspraken over denuclearisatie van Noord-Korea snel in werking zullen treden.
Intentieverklaring VS en Noord-Korea

'De Verenigde Staten (VS) en de Democratische Volksrepubliek Korea (DPRK) verplichten zich tot het vestigen van nieuwe betrekkingen tussen de VS en de DPRK, die in verhouding staan tot het verlangen van de volkeren van beide landen naar vrede en welvaart.'
'De VS en de DPRK zullen zich samen inspannen om een duurzaam en stabiel regime van vrede te vestigen op het Koreaans Schiereiland.'
'In bevestiging van de op 27 april gedane Pannunjom-verklaring (na eerste ontmoeting Kim en Zuid-Koreaanse president Moon, red.), verplicht de DPRK zich ertoe naar de volledige denuclearisatie van het Koreaans Schiereiland toe te werken.'
'De VS en de DPRK verplichten zich tot het vinden van de overblijfselen van krijgsgevangenen en vermiste militairen, inclusief de onmiddellijke repatriëring van de resten die al zijn geïdentificeerd.'

Trump toonde zich in Singapore verheugd over zijn ontmoeting met Kim, die eerder op dinsdag plaatsvond in dezelfde Aziatische stadstaat. "De Korea-oorlog is nooit geëindigd. Die zal snel eindigen. De geschiedenis heeft bewezen dat vijanden vrienden kunnen worden."

De Amerikaanse president en zijn Noord-Koreaanse tegenhanger tekenden na hun ontmoeting een intentieverklaring, waarin de Noord-Koreanen beloven op termijn "een volledigde nucleaire ontwapening van het Koreaanse Schiereiland" te zullen bewerkstelligen.

In ruil daarvoor biedt de VS Noord-Korea "veiligheidsgaranties" en betere diplomatieke betrekkingen.

"Ik denk dat het niet mogelijk was om dit akkoord eerder te bereiken. Ik had gewild dat het eerder was gebeurd", aldus Trump, die onthulde dat er al sinds het einde van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang onderhandelingen met Noord-Korea plaatsvinden.

Over zijn persoonlijke band met Kim zei hij: "Ik ken hem nu best goed en ik denk dat we een goede relatie hebben."
Tjeerdo
0
quote:

josti5 schreef op 12 jun 2018 om 11:41:


[...]

DENK-aanhangers, dus.


Wat een simpele ziel ben jij zeg...

Ik heb niets met de Islam, althans net zoveel als met welke andere godsdienst dan ook. Maar het tekent het zwart-wit denken van Trump aanhangers.
Tjeerdo
0
quote:

henk38 schreef op 12 jun 2018 om 11:50:


[...]

Bij deze mensen is Trump overduidelijk de vijand vanwege de Iran en Palestina kwestie.


Dat is slechts het begin van een heel lang rijtje...
josti5
2
quote:

Tjeerdo schreef op 12 jun 2018 om 12:16:


[...]

Wat een simpele ziel ben jij zeg...

Ik heb niets met de Islam, althans net zoveel als met welke andere godsdienst dan ook. Maar het tekent het zwart-wit denken van Trump aanhangers.


Je blinde haat tegen Trump maakt van iedereen die genuanceerder over deze persoon denkt, een 'Trump-aanhanger'.
Je doet maar.
gbakl
0

"Ik discussieer liever over de feiten en cijfers, maar jammer genoeg is dat heel moeilijk omdat een aantal forumleden liever hun onderbuikgevoelens laten spreken.
Bij deze mensen is Trump overduidelijk de vijand vanwege de Iran en Palestina kwestie."

wat een ongelooflijk foute en naieve opvatting weer.
vanwege wat ???
afgezien van het feit dat zijn karakter en persoonlijkheid niet deugt (leugenachtige narcist met gebrek aan enige empathie of een ontwikkeld geweten...)
heeft hij de gewoonte om alles af te kraken wat hem niet uitkomt zoals klimaatontwikkeling en gebrek aan voldoende economisch inzicht ipv. de opvattingen van een gemankeerde bedrijfsleider die altijd gelijk had want niemand durfde hem uiteindelijk tegen te spreken.

er is ZOveel op trump aan te merken dat het nog jaren aan bezinning zal gaan kosten in de VS hoe het zover is gekomen dat er behalve een triest figuur als een Hillary er verder niemand was die het tegen deze bokito kon opnemen. (met name uit het Republikeinse kamp).
een samenloop van omstandigheden en het terechte feit dat de helft van de stemmers zich al jaren bedonderd voelden door het hypocriete Washington maar DAAR is trump nou juist niet de oplossing voor.
die heeft het te druk met zichzelf, met twitteren en de belasting verlagen voor de rijken.
jecebe
2
Op deze heugelijke dag toch nog even vermelden.

Nixon, opende het tot dan gesloten China.
Reagan, opende het gesloten Rusland.
Trump, opend nu Noord Korea.

Allen republikeinen die de wereld vrede een stapje dichterbij brachten.

Jammer dat er soms weer Democraten tussen zitten die het allemaal weer afbreken.
Go4profit
4
Bekend is dat de linkse aanhang de zogenaamde betweters immer denken de waarheid in pacht te hebben.
U kent/kende allen de Pravda en uiterst links (communisme), het tegendeel van de waarheid blijkt en bovendien geen transparantie, geen onafhankelijke journalistiek en overheid gestuurd.
Laat u niet door de linkse ratten beinvloeden want zij brengen immers dood, verderf en de pest, voorbeelden teveel om aan te dragen.
Van binnenuit dragen zij het ziekelijk altruïsme uit en vergis u niet het is puur egoisme om zichzelf beter te voelen en/of hun ziel op te poetsen.
henk38
0
quote:

gbakl schreef op 12 jun 2018 om 12:24:die heeft het te druk met zichzelf, met twitteren en de belasting verlagen voor de rijken.www.youtube.com/watch?v=pOls-9IEYGg

www.youtube.com/watch?v=9Trl8ukDlFQ
fin®
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 12 jun 2018 om 12:08:


De enige reden waarom Kim met Trump wilde praten is de instorting van de berg waar kernproeven gehouden werden.

Oh, dus naast Trump ... heb jij Kim ook gesproken ?

Vertel, laat ons niet langer in spanning ....
31.965 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 ... 1595 1596 1597 1598 1599 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 589,85 -4,31 -0,73% 18:05
AMS25-24h 590,72 -3,44 -0,58% 19:31
AMX 874,18 -9,13 -1,03% 18:05
ASCX 967,04 -6,34 -0,65% 18:05
BEL 20 3.873,93 -22,26 -0,57% 18:05
BRX20-24h 3.883,56 -12,63 -0,32% 19:31
Germany30^ 13.167,40 +9,26 +0,07% 19:31
Dutch15-index 16.361,88 -111,30 -0,68% 17:29
Euro30-index 18.952,19 -31,58 -0,17% 17:29
US30# 27.810,07 +6,57 +0,02% 19:31
US500# 3.106,13 -1,27 -0,04% 19:31
Nasd100# 8.268,74 -15,01 -0,18% 19:31
Japan225# 23.100,16 -48,42 -0,21% 19:31
New York WTI spot 56,22 +0,59 +1,06% 22 jul
Gold World Spo... 1.463,85 -10,05 -0,68% 19:31
EUR/USD 1,1060 -0,0017 -0,15% 19:31

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 51,620 +0,280 +0,55% 17:35
Takeaway.com 83,450 +0,200 +0,24% 17:35
Ahold Delhaize 24,090 +0,005 +0,02% 17:35
Dalers Laatst +/- % tijd
ArcelorMittal 14,444 -0,394 -2,66% 17:35
Akzo Nobel 86,470 -1,620 -1,84% 17:37
ASR Nederland 32,740 -0,490 -1,47% 17:35

Nieuws Forum

OESO zet vraagtekens bij beleid ECB
Response op 21-nov-19 18:46
11
Draghi vroeg ECB'ers publiekelijk te ...
willem1000 op 21-nov-19 18:45
7
WeWork schrapt 2400 banen
Sir Cryptalot op 21-nov-19 18:35
5
Consumentenvertrouwen eurozone verbeterd
pink op 21-nov-19 18:30
2
Verlies voor beurs Amsterdam
Patience op 21-nov-19 18:30
3