Word dagelijks bijgestaan door uw eigen analistenteam

Door Redactie op 12 oktober 2020 15:00 | Views: 1.744

Word dagelijks bijgestaan door uw eigen analistenteam

Zoals u wellicht weet, maakt Belegger.nl deel uit van IEX Media. Wist u dat die ook een dienst hebben die dagelijks aandelenanalyses en regelmatig kooptips verstrekt?

Wellicht heeft u de advertenties van IEX Premium, zoals de dienst heet, al eens in onze Belegger.nl nieuwsbrieven voorbij zien komen. We leggen graag uit wat de dienst precies inhoudt en hoe het u kan helpen meer uit uw beleggingen te halen.

Wat is het?

IEX Premium is een abonnementendienst, waarbij u voor een vast bedrag per maand dagelijks beleggingsinspiratie, concrete koop- en verkooptips en uitgebreide aandelenanalyses ontvangt, zowel online als op papier.

Waarom zou ik ervoor kiezen?

De tips, adviezen en analyses worden verzorgd door de IEX Beleggersdesk: een team van onafhankelijke professionals dat dagelijks de markt op de voet volgt en altijd op zoek is naar de beste beleggingen voor de eigen portefeuilles. 

Dat kan een hoofdfonds op de Amsterdamse beurs zijn, maar ook een veelbelovende techspeler in Amerika of een kansrijke Europese midkapper. De adviezen en tips worden opgevolgd met daadwerkelijke transacties en portefeuilles. 

Voorbeeld? U heeft ongetwijfeld laadpaalspecialist Alfen zien presteren dit jaar. IEX Premium gaf in augustus 2019 al een koopadvies voor dit aandeel. Sindsdien is de koers ruim drie keer over de kop gegaan.

Word ook dagelijks bijgestaan door uw eigen analistenteam en mis geen kansen meer!

Wat kost het?

U heeft de keuze tussen twee smaken: IEX Premium Digitaal of IEX Premium Totaal.

1. Premium Digitaal 

Met IEX Premium Digitaal krijgt u toegang tot alle online adviezen, tips en analyses. 

Premium Digitaal heeft u al vanaf €12,95 per maand. U ontvangt een behoorlijke korting als u jaarlijks betaalt: in plaats van €155,40 slechts €119,95.

2. Premium Totaal

Met IEX Premium Totaal krijgt u toegang tot alle online adviezen, tips en analyses. Bovendien ontvangt u daarnaast tweewekelijks het IEX Magazine op de deurmat, met extra uitgebreide artikelen en interessante interviews.

Premium Totaal heeft u al vanaf €16,95 per maand. Ook bij deze optie ontvangt u een behoorlijke korting als u jaarlijks betaalt: in plaats van €203,40 slechts €179,70.

Word lid

Wilt ook het beste uit uw beleggingen halen met IEX Premium? Klik dan hier voor meer informatie.

Meld u aan voor de Belegger.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.