Kooplijst 2023: Jean-Paul van Oudheusden

Door Redactie op 28 december 2022 08:50 | Views: 37.509

Kooplijst 2023: Jean-Paul van Oudheusden

De Kooplijst-competitie is in volle gang. Welke bedrijven zullen in 2023 koersmatig de beste prestaties neerzetten? We vragen het verschillende experts. Vandaag de beurt aan Jean Paul van Oudheusden van beleggingsplatform Markets Are Everywhere.

Van Oudheusden kiest voor dezelfde namen als vorige keer. 

Berkshire Hathaway

"Dit aandeel is een mix van waarde en groei. Enerzijds belegt het beleggingsfonds van Warren Buffett in energie en financiële dienstverlening, nog steeds de twee sectoren met de laagste koers/winstverhouding in de S&P 500-index. Anderzijds heeft Berkshire Hathaway naast het belang in Apple ook een positie genomen in het Taiwanese TSMC om in te spelen op de steeds verder toenemende vraag naar semiconductorchips."

Microsoft

"De trend van digitalisering is nog steeds in volle gang. Microsoft heeft niet alleen een ijzersterke positie in cloud computing, maar is ook voorbereid op een toekomst met steeds meer digitale devices, toepassingen van kunstmatige intelligentie en beveiliging. In een tijd met economische krimp is de positie in consumentengoederen op korte termijn een zwakte, maar ook een jaar Kooplijsten heeft twaalf maanden."

Palo Alto Networks

"Door de sterke trend van digitalisering wordt cyber security alsmaar belangrijker. Palo Alto Networks heeft een sterke 'Zero Trust'-strategie gebaseerd op drie pijlers: datacenters, cloud en services operations. Via een actieve acquisitiestrategie voegen ze elke keer nieuwe producten toe aan het platform, waardoor ze voor steeds meer klanten een 'one-stop-shop' zijn. Zodra de economie weer aantrekt en bedrijven weer durven te investeren, staat cyber security hoog op de prioriteitenlijst als een noodzakelijke behoefte voor de continuïteit."


 

Meer Kooplijsten 2023

Lees ook: Kooplijst 2023: Nico Bakker

Lees ook: Kooplijst 2023: Niels Koerts

Lees ook: Kooplijst 2023: Martine Hafkamp

Lees ook: Kooplijst 2023: Janneke Willemse

Lees ook: Kooplijst 2023: Jaap Steur

Lees ook: Kooplijst 2023: Cees Smit 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront