Beleggingsmatch.nl kennispartner Gouden Stier 2015

Door Belegger.nl op 14 augustus 2015 10:04 | Views: 967

Beleggingsmatch.nl kennispartner Gouden Stier 2015

Belegger.nl en IEX.nl krijgen voor de organisatie van de Gouden Stier 2015 de hulp van vergelijkingssite beleggingsmatch.nl. Als kennispartner zal beleggingsmatch Belegger.nl en IEX.nl bijstaan in het nominatieproces voor de categorieën ‘beste Vermogensbeheerder’ en ‘beste Broker’. 

Om de Gouden Stier, de prijsuitreiking die ook wel bekend staat als de ‘Oscars van de financiële wereld’, dit jaar naar een nog hoger niveau te tillen, zijn we de samenwerking aangegaan met verschillende externe partijen. Beleggingsmatch.nl begeleidt dit jaar het nominatieproces voor beste Broker en beste Vermogensbeheerder. Tijdens de alweer negende Gouden Stier-uitreiking op donderdag 12 november zullen daarnaast nog in 7 andere categorieën prijzen (Stieren) worden uitgereikt. De andere kennispartner(s) worden binnenkort bekendgemaakt. De Gouden Stier wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door IEX.nl en Belegger.nl samen. 

Broker & Vermogensbeheerder

Om tot een lijst met genomineerden voor ‘beste Broker’ van 2015 te komen, hebben we onder de particuliere beleggers die IEX en Belegger bezoeken een enquête gehouden. Daarbij is gevraagd naar het handelsgedrag en de voorkeuren ten aanzien van brokers. Beleggingsmatch heeft op basis van de wensen van bezoekers van IEX en Belegger het aanbod van Nederlandse brokers vergeleken en een top 5 samengesteld. Hierin zijn onder andere de volgende aspecten meegenomen; handelsmogelijkheden, koersinformatie, beleggingstools, (overige) kosten en voorwaarden.

Daarnaast heeft beleggingsmatch voor de prijs in de categorie beste Vermogensbeheerder de casus voor vermogensbeheerders opgesteld. Vermogensbeheerders die dit jaar kans willen maken op de felbegeerde Gouden Stier in deze categorie zullen verschillende vragen moeten beantwoorden en een beleggingsvoorstel voor een fictief echtpaar moeten inleveren bij beleggingsmatch. Aan de hand van vooraf vastgestelde criteria – die we in verband met het wedstrijdaspect pas later bekendmaken – wordt een top 5 geselecteerd. Uit deze top 5 zal uiteindelijk door een jury vol rotten uit het beursvak een winnaar worden gekozen. 

Beleggingsmatch.nl

Op beleggingsmatch.nl kunt u eenvoudig ruim 150 Nederlandse brokers, adviseurs en vermogensbeheerders vergelijken. Als onafhankelijke partij controleert en beoordeelt beleggingsmatch onder andere de kosten, rendementen en voorwaarden van deze partijen. Als belegger kunt u bij beleggingsmatch zelf vergelijken of kiezen voor persoonlijke begeleiding. Samen met beleggingsmatch vindt u eenvoudig de beste broker of vermogensbeheerder voor uw specifieke situatie.

Beleggingsmatch werd in 2012 door Bart Spronk en Stephan Freelink opgericht met als doel; beleggers helpen door de bomen het bos weer te zien. Sinds 2012 is beleggingsmatch uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite voor beleggers van Nederland. ‘Wij werken er met ons team elke dag aan om de beleggingswereld transparanter en eerlijker te maken zodat consumenten de beste keuze kunnen maken voor het beleggen van hun geld.’

Meer weten over Beleggingsmatch? Klik dan hier

  • De casus voor de prijs beste Vermogensbeheerder wordt op 14 augustus verstuurd. Heeft u als vermogensbeheerder na 14 augustus geen casus ontvangen en wilt u wel meedingen naar deze gewaardeerde prijs? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt dan zo snel mogelijk de casus van beleggingsmatch. 

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Partners van de Gouden Stier

logo Van Lanschot


logo Evi van Lanschot


logo Citi


logo ANS Beleggingsfondsen


logo BNP Paribas


logo deGiro


logo VWD


logo IVm CaringCapital


logo ING


logo Binck


logo Rabobank


logo Axenta


logo CareIS