Steunscenario voor Randstad | Belegger.nl

Steunscenario voor Randstad

Door Nico Bakker op 12 jul 2019 om 12:15 | Views: 2.883

Steunscenario voor Randstad

Op de weekkaart van Randstad tekent zich een zijwaartse fase af boven de afvlakkende SMA-lijn en de steunzone rond 45 euro. Een reboundscenario dient zich aan. Wordt het derhalve reeds tijd voor nieuwe aankopen? Ik zoom nader in op trend en sentiment om de kansen te duiden. 

Zijwaartse fase

Aan het begin van 2019 noteerde het aandeel rond 36+. Een flinke stijging bracht de koers in een patroon van hogere toppen en bodems naar 52+. Daar ging een correctie van start die keurig strandde op de voormalige top en de SMA-lijn rond 45+. Sindsdien is een meer zijwaartse fase zichtbaar tussen de steunzone 45 en de topzone rond 52.

Inmiddels is de koers weer aanbeland rond de steun waar stabilisatie zichtbaar wordt. Keren de bulls daar terug?

Prima risk/reward

De indicatoren staan in de min waardoor de correctiefase zichtbaar is op mijn Dashboard. Gezien de spriet die wordt gevormd aan de onderkant van de huidige candle lijken beleggers echter terug te keren in het aandeel. Er ligt potentieel voor een stijging tot circa 52 euro, tevens de top en weerstandzone. Al met al een prima steunscenario met een goede risk/reward-verhouding waar beleggers van kunnen profiteren.

Onder 44,50 euro is het positieve scenario voor Randstad van tafel en gaat een negatieve overgangsfase van start. Voor nu is het dus afwachten of de bulls de komende weken weer gaan overheersen. Witte candles zullen daarvan het bewijs zijn.

Klik op de grafiek voor een grotere versie

Nico Bakker (nicoprbakker.nl) Nico P.R. Bakker (1957) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas SA. Hij houdt zich bezig met research, training en coaching op het gebied van technische analyse ten behoeve van actieve beleggers. Diverse publicaties verschijnen regelmatig van zijn hand op bekende websites in binnen- en buitenland. Ook spreekt hij op seminars en congressen en verzorgt hij TA workshops.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.