Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Coronavirus echt gevaar?

leonardus65
0
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 17:08:

[...]
De vraag die iedereen voor zichzelf moet stellen: draag je bij tot de gemeenschap of profiteer je er alleen maar zoveel mogelijk van.
Hoe financieel afhankelijk ben je van de overheid? Hoeveel neem je en hoeveel geef je?

Ik werk hard en heb op die manier al een mooie bijdrage geleverd aan de overheid. Ik betaal veel RSZ, voorheffingen en belastingen. Omdat ik besef dat de overheid mijn inzet en mijn bijdrages nodig heeft.
Als ik zie hoeveel rijkdom we hebben voortgebracht de voorbij 50 jaar. Hoe we er als maatschappij zijn op vooruit geraakt. Dat is toch ongelofelijk dat we dat gerealiseerd hebben.
Maar we zijn steeds minder bereid om onze rijkdom te delen, we steken de rijkdom vooral in eigen zakken, door regels te omzeilen.

Daarenboven zijn er overal handen tekort en vinden mensen het normaal om in de werkloosheid te blijven zitten. Altijd alles krijgen zonder iets terug te geven is een zware verslaving waar je nog moeilijk onderuit kan.
Ik verdien liever 500 euro met eigen handen, dan dat ik 1 000 euro steun krijg van de overheid. Dat heet vrijheid. Op eigen benen staan.

En nu nemen mensen gewoon wat prikjes en denken dat ze daarmee hebben bijgedragen tot de maatschappij? Terwijl ze op financieel gebied nooit enige solidariteit met de maatschappij hebben getoond. Zo veel mogelijk van de overheid proberen krijgen en zo weinig mogelijk belastingen betalen, daar zijn we zeer goed in geworden. En dat er daardoor niet genoeg bedden zijn, dat is dan de schuld van iemand anders.
Snappen jullie niet dat de overheid dit egoïsme niet meer kan dragen?

En klopt zich op de borst en ziet zijn egoïsme op dit punt niet in
okeanos
1
Ik veroordeel zeer sterk de rellen en het geweld dat de kop opsteekt tijdens de protesten.Geweld kan echt niet.
leonardus65
1
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 17:30:

Ik veroordeel zeer sterk de rellen en het geweld dat de kop opsteekt tijdens de protesten.Geweld kan echt niet.
Dat zijn jammer genoeg de enkelingen, relschoppers die elke gelegenheid aangrijpen. Die moet men aanpakken. Het overgrote deel kwam met vreedzame bedoelingen om hun ongerustheid en ongenoegen te uiten. Wat ook te begrijpen is
okeanos
0
quote:

leonardus65 schreef op 21 november 2021 17:28:

[...]En klopt zich op de borst en ziet zijn egoïsme op dit punt niet in
Als het meest egoïstische dat je kan doen "het niet nemen van een prik is", hoeveel griepprikken heb jij dan al in het verleden genomen de voorbij 20 jaar telkens de ziekenhuizen kraakten onder de druk?
asti
1
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 17:30:

Ik veroordeel zeer sterk de rellen en het geweld dat de kop opsteekt tijdens de protesten.Geweld kan echt niet.
Wat bedoelde je, toen je eerder schrijf dat jij mogelijk op een gegeven moment zult gaan 'duwen'?
luchtschip
1
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 17:34:

[...] Als het meest egoïstische dat je kan doen "het niet nemen van een prik is", hoeveel griepprikken heb jij dan al in het verleden genomen de voorbij 20 jaar telkens de ziekenhuizen kraakten onder de druk?

Het is helemaal prima wat je doet.

jij hebt besloten geen vaccinatie te nemen tegen corona.

Veel mensen realiseren zich dat zij besmet kunnen raken. Zij hebben een extra bescherming genomen door zich te laten vaccineren.

Je hebt ons duidelijk gemaakt deze bescherming niet nodig te vinden.
Jij wacht gelaten af of jouw immuun systeem voldoende genoeg is om zich zonder bescherming tegen het virus te weren.

Het is een eigen beslissing en je neemt er zelf de verantwoordelijkheid voor.

Je boodschap is duidelijk en mijn vraag is wat heb je nog extra toe te voegen, of blijf je alleen maar bij herhaling zeggen dat je je niet laat vaccineren.
leonardus65
1
www.msn.com/nl-be/sport/voetbal/bayer...
Bayern München wil salaris van vijf niet-gevaccineerde spelers inhouden, betrokkenen reageren verbijsterd
In Duitsland worden er ook nieuwe maatregelen verwacht. In een aantal deelstaten is dat al zo. Bij Bayern München zien ze de bui al hangen en hebben ze een gesprek gehad met hun ongevaccineerde spelers. Die krijgen mogelijk hun loon niet uitbetaald. Bayern overweegt om de ongevaccineerden - Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting en Michaël Cuisance - hun salaris niet te betalen in quarantaines, laat BILD weten. Bayern laat hen nog steeds de vrije keuze om zich te laten vaccineren of niet, maar twijfelt of ze de komende weken wel kunnen meetrainen. De club zou dus benadeeld worden en vraagt de spelers niet enkel aan zichzelf te denken.

De vijf zouden heel verbaasd gereageerd hebben. Ze mesten afgelopen week in quarantaine nadat ze een hoogrisico contact hadden. Kimmich miste daardoor de wedstrijd tegen Augsburg, die verloren werd. Hij verdient zo'n 300.000 euro per week en zou dus 600.000 euro kunnen mislopen door zijn quarantaine.

En dan verbaasd reageren....
Boodschappert
2
Tegen beter weten in (hierna ga ik weer in LS ignore-modus) onderstaand in vet enkele antwoorden op je aanhoudende kolder.

quote:

luchtschip schreef op 21 november 2021 17:08:

[...]

Waarom zou er een openbaar debat moeten komen voor iedereen die maar wat uitkraamt.

Waarom denk je. Als zijn (volledig wetenschappelijk onderbouwde) hypothese uitkomt zijn de rapen gaar.


Zo. spectaculair is het trouwens ook niet wat Geert van den Bossche zegt.

Nee tuurlijk niet. Iedereen gaat eraan als het klopt, maar verder niets aan de hand

De wetenschap stelt :

A)

We kunnen virus verspreiding stopzetten en tot nul reduceren door vaccinatie van zo'n groot deel van de bevolking dat groepsimmuniteit ontstaat.

Niet mogelijk wordt ook niet meer zo verkocht. Mantra is nu: beschermt tegen ernstige ziekte.


Het virus kan zich dan steeds minder verspreiden en zal uiteindelijk verdwijnen.
De wetenschap weet ook dat het virus kan muteren naar varianten die niet vatbaar zijn voor de antistoffen ontwikkeld door het immuunsysteem dankzij het vaccin.

Je spreekt jezelf 3x tegen in 1 zin. >> minder verspreiden >> niet vatbaar voor antistoffen >> ontwikkeld door het immuunsysteem

B)
De wetenschap stelt, dat wanneer we snel genoeg groep immuniteit bereiken, de kans op mutatie van het virus dermate klein is, dat dat risico verwaarloosbaar is.

Groepsimmuniteit is niet mogelijk met een vaccin wat geen steriliserende immuniteit opwekt.

Prof Geer van den Bossche is het met A) eens.
Bij B) zegt Prof Geert van den Bossche dat het ontstaan van een nieuwe variant heel snel gebeurt
Daarom vindt hij vaccinatie zinloos.
Want hij stelt dat er snel een variant is, waar het vaccin niet tegen helpt.

Dat stelt hij allemaal niet. Hij is ook niet tegen vaccins. Hij zegt (of eigenlijk de wetenschap) dat vaccineren midden in een pandemie met een vaccin dat geen steriliserende immuniteit biedt waanzin is.


Dus concludeert Van den Bossche dat het zinloos is om te vaccineren.

nee.

Het heeft weinig zin om daar verder op in te gaan.

inderdaad.

De wetenschap huldigt het standpunt dat er slechts minieme kans is op het ontstaan van een variant die zich niets aantrekt van het vaccin

Complete kolder. Er ontstaan voortdurend varianten. In ieder besmet persoon. En in de populatie als geheel gezien. De mutaties vinden voornamelijk plaats in de genetisch code met de instructies voor de bouw van het spike eiwit als gevolg van de selectiedruk van de door het vaccin geïnduceerde antigenen (de mutanten die beter weerstand bieden zijn eerder geneigd over te blijven)

Van den Bossche stelt dat die kans wel groot is.

De kans met dit virus is ook groot.

phys.org/news/2021-08-mutation-covid-...


We zijn nu al 9 maanden verder met vaccinaties en de voors[pelling van van den Bossche is nog steeds niet bewaarheid.

Vind je dat het de goede kant op gaat momenteel?


De wetenschap blijft zeggen dat er slechts een geringe kans is op virus mutatie
Van den Bossche blijft maar roepen dat de kans groot is.

Ga maar tellen en vertel ons je bevindingen:
nextstrain.org/ncov/gisaid/global


Van den Bossche gedraagt zich als een soort onheilsprofeet die voorspelt dat iets, waar een kleine kans op is, in werkelijkheid toch gaat gebeuren.
Weinig onderbouwing en meer een voorspellende boodschapper van het onheil.

Hadden we beter niet eerst moeten uitvinden hoe klein die kans is voordat we iedereen hadden ingespoten? Hij heeft zijn verhaal volledig wetenschappelijk onderbouwd

leonardus65
0
www.msn.com/nl-be/nieuws/politiek/ste...
Steeds meer lockdowns in Europa Het aantal nieuwe besmettingen heeft een recordhoogte bereikt en sommige landen, waaronder Duitsland, Tsjechië en Griekenland, treden hard op tegen niet-gevaccineerden omdat hun gezondheidsdiensten tot het uiterste worden gedreven. Oostenrijk is nog verder gegaan en heeft maandag een volledige lockdown ingesteld.

Vrijdagavond braken in Rotterdam gewelddadige demonstraties uit tegen de coronamaatregelen in Nederland. De politie loste waarschuwingsschoten en sloeg de menigte uiteen met een waterkanon. Er zijn minstens zeven gewonden gevallen.
leonardus65
2
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 17:34:

[...] Als het meest egoïstische dat je kan doen "het niet nemen van een prik is", hoeveel griepprikken heb jij dan al in het verleden genomen de voorbij 20 jaar telkens de ziekenhuizen kraakten onder de druk?

Verschillende keren en als de overheid het beter zou organiseren of verplichten, geen probleem. Probleem is vaak dat men de griepprik eerder moet toedienen, als de ziekenhuizen vol liggen helpt het niet. Ook is het elk jaar weer afwachten of de samenstelling de juiste is dat jaar. Dat is eigenlijk een grotere handicap.

Hetzelfde met bloed doneren, vroeger nooit gedaan, altijd druk en aan het werk, later meer tijd maar het kwam er niet van. Mijn vriendin verloor tijdens operatie iets teveel bloed (4-5liter), dus het ging maar nipt goed. Dan ga je nadenken, ik wil wel bloed ontvangen als ik het nodig heb maar doe geen moeite om te doneren. Dus sindsdien doneer ik, dat is in coronatijden 50km rijden en 2uur tijd. Maar in dit geval is het gelukkig niet nodig dat iedereen doneert, een klein deel vd bevolking is genoeg. En ik heb een bloedgroep die geliefd is. Dus regelmatig telefoontje om me aan te sporen te doneren
okeanos
0
quote:

luchtschip schreef op 21 november 2021 17:44:

[...]Je boodschap is duidelijk en mijn vraag is wat heb je nog extra toe te voegen, of blijf je alleen maar bij herhaling zeggen dat je je niet laat vaccineren.
Super. Want ik heb inderdaad nog veel andere dingen te vertellen. Blij dat we dan eindelijk verder kunnen.

Zo heb ik vandaag bijvoorbeeld al toegevoegd dat heel veel mensen verslaafd zijn aan een heleboel gratis dingen die ze krijgen van de overheid. Die boodschap is toch vrij nieuw op het forum.

En mochten deze mensen nu ook eens hun verantwoordelijkheid gaan nemen en een oplossing zoeken om van die verslaving af te geraken, dan zou de overheid ook weer wat ademruimte krijgen en meer middelen kunnen gaan inzetten voor die mensen die het echt nodig hebben. Bijvoorbeeld in de zorg. .

Ik maak er een punt van om dit hier regelmatig dan onder de aandacht te brengen.

Is corona echt gevaarlijk? Dat is het thema hier toch op dit forum?
Wel corona zou veel minder gevaarlijk zijn mocht iedereen zijn eerlijk steentje bijdragen aan de maatschappij. Solidariteit is zoveel meer dan een prikje. En dat zal dan mijn nieuwe boodschap worden.
U gaat heel veel bijleren. Echte solidariteit als antwoord tegen corona.
okeanos
0
quote:

leonardus65 schreef op 21 november 2021 18:24:

[...]Verschillende keren en als de overheid het beter zou organiseren of verplichten, geen probleem. Probleem is vaak dat men de griepprik eerder moet toedienen, als de ziekenhuizen vol liggen helpt het niet. Ook is het elk jaar weer afwachten of de samenstelling de juiste is dat jaar. Dat is eigenlijk een grotere handicap.
Zeker, maar als teken van solidariteit kan je het sowieso telkens gaan nemen. Tenminste als het nemen van prikjes onder jouw definitie valt van solidariteit. Voor mij is solidariteit iets helemaal anders. Ieder zijn definitie.
leonardus65
0
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 18:32:

[...] Super. Want ik heb inderdaad nog veel andere dingen te vertellen. Blij dat we dan eindelijk verder kunnen.

Zo heb ik vandaag bijvoorbeeld al toegevoegd dat heel veel mensen verslaafd zijn aan een heleboel gratis dingen die ze krijgen van de overheid. Die boodschap is toch vrij nieuw op het forum.

En mochten deze mensen nu ook eens hun verantwoordelijkheid gaan nemen en een oplossing zoeken om van die verslaving af te geraken, dan zou de overheid ook weer wat ademruimte krijgen en meer middelen kunnen gaan inzetten voor die mensen die het echt nodig hebben. Bijvoorbeeld in de zorg. .

Ik maak er een punt van om dit hier regelmatig dan onder de aandacht te brengen.

Is corona echt gevaarlijk? Dat is het thema hier toch op dit forum?
Wel corona zou veel minder gevaarlijk zijn mocht iedereen zijn eerlijk steentje bijdragen in de maatschappij. Solidariteit is zoveel meer dan een prikje. En dat zal dan mijn nieuwe boodschap worden.
U gaat heel veel bijleren. Echte solidariteit als antwoord tegen corona.
Misschien hebben die profiteurs van de overheid een mentaal probleem, jij (en ook ik) hebben dan wel een oordeel over die mensen, maar is dat terecht? Kunnen wij(overheid) die mensen niet beter begeleiden. Ik ken ook niemand die lang vrijwillig steun trekt. Heeft meestal wel een oorzaak. Misschien zetten die mensen zich wel af tegen de overheid zoals jij dit doet met betreffing corona
leonardus65
0
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 18:36:

[...] Zeker, maar als teken van solidariteit kan je het sowieso telkens gaan nemen. Tenminste als het nemen van prikjes onder jouw definitie valt van solidariteit. Voor mij is solidariteit iets helemaal anders. Ieder zijn definitie.
Corona wordt hier wel eens vergeleken met de zware griep, de impact op de maatschappij is enorm verschillend. Als je die ernst inziet dan gaan de meeste overstag. Bij mij was dit snel duidelijk in dit geval, maar ook ik stond niet te trappelen om de eerste te zijn, er was ook onzekerheid.
luchtschip
0
quote:

Boodschappert schreef op 21 november 2021 18:05:

Tegen beter weten in (hierna ga ik weer in LS ignore-modus) onderstaand in vet enkele antwoorden op je aanhoudende kolder.

[...]

Je hebt voor een reactie op mijn posting gekozen om je commentaar binnen de quotatie van mijn posting te zetten, met grote vieze schreeuwerige letters

Dit verandert niets aan de situatie.

De wetenschap heeft besloten tot vaccineren om de groepsimmuniteit te verhogen tot een punt dat de virus verspreiding drastisch omlaag gaat.
De wetenschap weet dat er een zeer minieme kans is, zo goed als verwaarloosbaar, dat er nieuwe varianten ontstaan die het effect van vaccinatie teniet doen.

dr Geert van den Bossche stelt dat de kans levensgroot is dat er een nieuwe variant ontstaat, die vaccinatie zinloos maakt.
Derhalve is hij fel tegen vaccinatie.

Er zullen altijd onheilsprofeten zijn

Gezien de zeer kleine kans op nieuwe gevaarlijke varianten die het vaccin weten te omzeilen is het zeer verklaarbaar door te gaan met vaccinatie.

Geert van den Bossche acteert als een coach aan de zijlijn, die weet dat er een uiterst minieme kans is op een variant die het vaccin zou kunnen omzeilen.
Hij blijft echter roepen dat de kans uiterst groot is en is derhalve fel tegenstander van vaccinatie uitrol.

Er zijn onheilsprofeten op velerlei gebied. er zijn er die het einde van e wereld voorspellen, een beurscrash, het einde van het kapitalistisch systeem.

En zo ook Geert van den Bossche die voorspelt dat vaccinatie niet zal werken gezien de kans op nieuwe varianten die de vaccins omzeilen.

Voorlopig gaan wij door op de ingeslagen weg met steeds kleinere kans op varianten
Een goed plan met grote kans van slagen.
okeanos
0
quote:

leonardus65 schreef op 21 november 2021 18:44:

[...]Corona wordt hier wel eens vergeleken met de zware griep, de impact op de maatschappij is enorm verschillend. Als je die ernst inziet dan gaan de meeste overstag. Bij mij was dit snel duidelijk in dit geval, maar ook ik stond niet te trappelen om de eerste te zijn, er was ook onzekerheid.
Ik ben nooit voor het vaccin geweest omdat ik van in het begin geloofde in natuurlijke middelen. Maar desalniettemin heb ik toch dicht bij het punt gestaan om een afspraak te maken voor de prik. In die periode dat ik een afspraak wou maken werd duidelijk dat men van plan was pukkelpop te laten doorgaan. Toen ben ik afgehaakt.
Ons gezin heeft zeer strikt steeds alle richtlijnen gevolgd. Mijn kinderen zijn in die lockdown-periode niet naar vrienden gegaan. we hebben onze contacten steeds beperkt. Dit terwijl anderen het echt niet nauw namen.
Toen men dan aan mij vroeg om een prik te nemen, iets dat tegen mijn intuïtie inging, om dan terzelfdertijd vrolijk aan te kondigen dat men massaevenementen ging organiseren, toen ben ik afgehaakt.
Mijn mama was in die periode nog maar net genezen van kanker. En net dan beslist men dat het oké is een virus te gaan verspreiden via massafeesten. Toen ben ik op de rem gaan staan. Precies om mijn moeder te beschermen. Als iedereen zich laat vaccineren laten ze dat virus los. Als dat virus bij mijn mama terechtkomt is ze dood. Zelfs al staan er 1000 IC bedden klaar. Heeft ze dan daarvoor zo moeten afzien? Ik was niet akkoord met het pakket " vaccin en massafeesten".
"Vaccin en voorzichtig zijn" had ik wel aanvaard. Maar vaccin en massafeesten nooit.
Ondertussen werd de sfeer natuurlijk steeds dwingender en past het beleid niet bij wie ik ben als mens. Ik ben ook zeer gelovig. Wat nu gebeurt past daar echt niet in.
okeanos
0
Maar vanaf nu dus niets meer over het waarom ik het niet neem. Ik ga praten over solidariteit. In België en in de wereld. Solidariteit tegen corona.
luchtschip
1
quote:

okeanos@outlook.be schreef op 21 november 2021 19:12:

[...] Ik ben nooit voor het vaccin geweest omdat ik van in het begin geloofde in natuurlijke middelen. Maar desalniettemin heb ik toch dicht bij het punt gestaan om een afspraak te maken voor de prik. In die periode dat ik een afspraak wou maken werd duidelijk dat men van plan was pukkelpop te laten doorgaan. Toen ben ik afgehaakt.
Ons gezin heeft zeer strikt steeds alle richtlijnen gevolgd. Mijn kinderen zijn in die lockdown-periode niet naar vrienden gegaan. we hebben onze contacten steeds beperkt. Dit terwijl anderen het echt niet nauw namen.
Toen men dan aan mij vroeg om een prik te nemen, iets dat tegen mijn intuïtie inging, om dan terzelfdertijd vrolijk aan te kondigen dat men massaevenementen ging organiseren, toen ben ik afgehaakt.
Mijn mama was in die periode nog maar net genezen van kanker. En net dan beslist men dat het oké is een virus te gaan verspreiden via massafeesten. Toen ben ik op de rem gaan staan. Precies om mijn moeder te beschermen. Als iedereen zich laat vaccineren laten ze dat virus los. Als dat virus bij mijn mama terechtkomt is ze dood. Zelfs al staan er 1000 IC bedden klaar. Heeft ze dan daarvoor zo moeten afzien? Ik was niet akkoord met het pakket " vaccin en massafeesten".
"Vaccin en voorzichtig zijn" had ik wel aanvaard. Maar vaccin en massafeesten nooit.
Ondertussen werd de sfeer natuurlijk steeds dwingender en past het beleid niet bij wie ik ben als mens. Ik ben ook zeer gelovig. Wat nu gebeurt past daar echt niet in.
Je vertelt in een lang verhaal dat je tegen vaccineren bent.

Dat had je toch al eerder verteld

We begrijpen je standpunt, zelfs wanneer je uitlegt dat je moeder uiterst kwetsbaar is en dat een goede reden is je niet te laten vaccineren.

Waardevolle informatie dat je je niet laat vaccineren, maar dit is een bekende boodschap van jou.
Ga je nu nog tien keer ( of meer ) zeggen dat je je niet laat vaccineren ?
Dit is niet de babbelbox.
xkinkykongx
5
quote:

luchtschip schreef op 21 november 2021 15:59:

[...]

We moeten geloven wat jij zegt op basis van verhalen die jij van "betrouwbare" websites en sociale media sites haalt.

We moeten niet geloven wat de overheid/OMT, WHO, FDA, CDC en EMA zegt.

Bedankt voor je heldere uitleg en constateren dat je ieder uur dezelfde boodschap op dit forum zet, steeds in een wisselende one-liner verpakt.
Enige verduidelijking, onderbouwing vind jij verder niet nodig.

We kijken met spanning uit naar je volgende posting waar je weer hetzelfde gaat zeggen.
Geloof jij liever mensen die er voor betaald worden hun mening te geven , of mensen die hun carrière op het spel zetten door een ander geluid te laten horen ? Bijvoorbeeld : artsencollectief.nl/ . Gommers is ondertussen ook 180 graden gedraaid, en die moet gelijk in 2022 zijn functie bij het OMT neerleggen. Wat ik trouwens niet begrijp, is dat van Dissel al in het begin met zijn pyramide uitkwam, dat bijna 99% van de mensen weinig tot geen last hebben van Corona. De omgekeerde wereld, lijkt mij, dat voor dat kleine percentage de rest gevaccineerd moet worden , aangezien het sterftecijfer te vergelijken is met een zware griep. En kom niet aan met "Covid is veel erger" , aan de griep gaan ook mensen dood, wat is er erger dan dat ?

Met alles wat er globaal gebeurt , snap ik niet dat er mensen zijn die niet inzien dat dit niet gaat om volksgezondheid, maar vooral over Big Pharma, winst, macht en totale controle.
59.685 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2365 2366 2367 2368 2369 2370 2371 2372 2373 2374 2375 ... 2981 2982 2983 2984 2985 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 882,27 -0,36 -0,04% 29 apr
AMX 926,00 +11,58 +1,27% 29 apr
ASCX 1.207,81 +9,07 +0,76% 29 apr
BEL 20 3.886,76 +11,89 +0,31% 29 apr
Germany40^ 18.128,90 +10,58 +0,06% 29 apr
US30^ 38.368,53 0,00 0,00% 29 apr
US500^ 5.114,78 0,00 0,00% 29 apr
Nasd100^ 17.790,45 0,00 0,00% 29 apr
Japan225^ 38.225,67 0,00 0,00% 29 apr
WTI 82,70 0,00 0,00% 29 apr
Brent 87,17 0,00 0,00% 29 apr
EUR/USD 1,0704 -0,0017 -0,16% 05:29
BTC/USD 63.711,48 +622,95 +0,99% 05:29
Gold spot 2.329,23 -6,64 -0,28% 05:29
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Philips Koninklijke 25,540 +5,795 +29,35% 29 apr
EXOR NV 105,100 +4,000 +3,96% 29 apr
IMCD 144,100 +2,400 +1,69% 29 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 596,400 -27,400 -4,39% 29 apr
ADYEN NV 1.151,000 -28,600 -2,42% 29 apr
BESI 127,250 -3,150 -2,42% 29 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront