Crucell « Terug naar discussie overzicht

Positief over Crucell

22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Palmerston
5
Hieronder een bericht gevonden op een site van iemand die de potentie van Crucell ook wel snapt.

Groeten,

Martin

www.geocities.com/stephaniesbeurstips/

afgelopen vrijdag werden er flink wat zenuwachtige beleggers uit de Crucell-boom geschud, het aandeel zakte weg tot aan de steun op 18,40 euro en ging daarna gewoon weer terug richting de 19 euro en sloot de dag af met een verlies van -0,31 op 19,05 euro......de paniek was dus nergens voor nodig, maar sommige grote beleggers doen dat weleens meer in dit fonds, even wat stop-loss koersen incasseren en goedkoop lekker weer instappen.......op Wall Street deed Crucell het gewoon weer goed en sloot omgerekend in euro's toch weer rond de 19,25-19,30 euro en kwamen er natuurlijk weer berichten dat Crucell in menig amerikaans beleggingsblaadje als zeer kansrijk wordt geacht, wat we in Nederland natuurlijk allang weten.......het winstnemen kan natuurlijk de komende dagen/weken nog weleens gaan voorvallen, echter de grote beleggers pakken nog steeds de aangeboden stukken erg makkelijk op en hebben blijkbaar alle vertrouwen nog steeds in het bedrijf, ook persoonlijk ben ik nog steeds weg van Crucell en verwacht de komende weken nog wel spetterend vuurwerk voor de koers........ik blijf er dan ook bij dat koersen ruim boven de 20 euro de komende maanden wel degelijk mogelijk zijn....
taurus86
0
Zou je dit bericht nog even naar voren willen halen, als over een week of twee de koers net onder de € 18,= is gedoken? Ik verwacht dan namelijk dat er dan plotseling overeenstemming gaat bestaan over de bodemkoers van zo'n € 16,50. Laten we reëel blijven. Crucell is een prima aandeel. Maar het heeft zo nu en dan ook een neerwaarts potentieel van zo'n 2,5 tot 3 euro. Al die positieve berichten van die "bellenblazers", zouden eigenlijk genegeerd moeten worden. Crucell komt er wel; ook zonder dit soort opgeklopte verhalen.
pim f
0
stephanie heeft in haar hele leven zoveel onzin uitgekraamd, dat alles door haar wel een keer voorspeld is.
[verwijderd]
0
Ze kwam wel met een nieuwsbrief in Maart over Crucell en daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.
Stukken voor 10 euro en een beetje waren er toen nog te koop, andere websites of banken zag ik toen geen koopadviezen meer geven.
Van 10 euro naar 19 euro is dus een redelijk goed advies !
Palmerston
0
Zij is inderdaad al lang positief over Crucell. Toen de koers nog ruim onder de 10 euro stond al.

Groeten,

Martin
Palmerston
0
Sterker nog. Ze heeft zelfs haar koersdoel bijgesteld naar 25 euro zag ik net. Stukje is van gisterenavond.

Crucell deed het rustig aan vandaag, een verlies van -0,01 euro op 19,04 euro geeft aan dat we hier een consolidatie aan het maken zijn, steunen en weerstanden moeten weer opnieuw gehergroepeerd worden en het lijkt erop dat Crucell zich redelijk aan het settelen is tussen de 18,40 en 19,00 euro.....nieuwe berichten zullen voor nieuwe uitbraken kunnen gaan zorgen, want de 19,50 - 20,00 lijkt een nieuwe hindernis te gaan worden.......dat we vandaag lezen dat de ceo Brus van Crucell in zijn eigen bedrijf heeft gehandeld maakte vele beleggers redelijk nerveus, en naar mijn gevoel totaal overbodig, er is geen geld aan te pas gekomen, de opties zijn omgezet in aandelen.......koersdoel van 22 naar 25 euro !!
klein_duimpje
0
quote:

*BENZ schreef:

Dit zijn mooie vooruitzichten:

www.stock100.com/plotForecast.asp?sym...
Ziet er goed uit Benz. Ik weet alleen niet wat voor waarde ik aan deze voorspelling moet geven. Vooral als je de toekomst wat verder pakt, dan ziet het er namelijk iets minder fraai uit!
Kijk maar:
www.stock100.com/plotForecast.asp?sym...

groet,
K.D.
[verwijderd]
0
Je reinste bullshit klein duimpje,
niemand kan het koersverloop van de volgende maanden voorspellen
[verwijderd]
0
Hi pokeraar .........

Goed te lezen dat je als pokeraar toch je twijfels hebt over de kunst van het voorspellen.
Welkom op het forum en je hebt gelijk , niemand kan ....... nou bijna niemand kan het koersverloop van de volgende maanden voorspellen.
Ook ik niet maar er zijn betere voorspellers op het forum.....
Kijk eens naar de analyses van Louis , maakt je helemaal gek, maar is zo gek nog niet , zit best een redelijke onderbouwing in.

Jammer dat je te laat bent om jouw koersdoel nog op te geven voor 31-12-2005....... was wel leuk geweest om er een pokeraar bij te hebben.

Groetjes

Ian
klein_duimpje
0
quote:

pokeraar schreef:

Je reinste bullshit klein duimpje,
niemand kan het koersverloop van de volgende maanden voorspellen
Je moet wel lezen wat voor commentaar ik erbij geef, pokerventje. Ik schrijf juist dat ik niet veel waarde hecht aan dit soort voorspellingen. Nogmaals: eerst lezen, dan commentaar geven.
K.D.
pim f
1
deze is uitgebreid en zeeer positief over crucell (maart van dit jaar, toen crucell nog $13 deed. Van pumpkyparry op yahoo board

www.agora-inc.com/reports/TPS/WTPSF334/
[verwijderd]
0
demo54
0
Geen fundamentele analyse, geen materiële beoordeling. De ontwikkelingen, die Crucell vanavond in Amerika heeft laten zien, doen de verwachting sterken, dat de komende dagen een koers boven de € 20,00 mag worden verwacht
[verwijderd]
0
nabeurs zijn er ook nog stukken gekocht op 24,37 dollar = 20,05 in euro's

netjes toch, bedankt nog voor de nieuwsbrief Stephanie, ik weet dat je
hier weleens kijkt, sinds je bij eurobench in de diepvries zit.
Palmerston
1
En hier weer de nieuwste update van de Stephabie site.
Niet te hopen dat dit scenario gaat gebeuren trouwens.
Een overname is voor KT leuk maar niet echt iets waar ik als LT belegger op zit te wachten. Zie liever de 100 euro over 2 jaar.

Groeten,

Martin

www.geocities.com/stephaniesbeurstips/

22-06-2005: tja, daar gingen we dan weer, Crucell steeg vandaag met +0,48 euro naar 19,75 euro, de hoogste slotstand die het fonds ooit heeft gehad in het 5 jarig beursbestaan, intraday hebben we wel een keer met een paar honderd stukjes de 20 euro aangetikt, maar de slotkoers was toen 'slechts' 19,36 euro.......het aandeel heeft na een korte consolidatie dus toch weer de stijgende trend gewoon doorgezet, de omzet in Amerika vanavond was hoger dan het gemiddelde daar en nabeurs zag ik zelfs een koers van 24,37 dollar, omgerekend was dat 20,05 euro......het aandeel wordt steeds populairder en vele beleggers beginnen zich nu pas te verdiepen in het aandeel, verder is de free-float niet eens zo groot want meer dan 60% van de aandelen zit momenteel bij de instituten en die verkopen dit kleine goudmijntje nog niet zo vlug, daarnaast, er zijn maar iets meer dan 40 miljoen aandelen in omloop.......echter de stijging-trend zet mij toch wel op gedachten die ik niet had twee weken geleden toen we ergens rond de 16 euro aan het schommelen waren, de omzetten bij Crucell en de grote stijging doet denken aan een grote partij die wellicht aan het kopen is om in de niet zo veraf zijnde toekomst een bod op de aandelen wil gaan doen, vorige week zagen we Pfizer ook al een bod doen op een soortgelijk bedrijf en waarom zou dat bij Crucell ook niet gaan gebeuren, natuurlijk er zijn een paar positieve persberichten geweest, maar de stijging gaat in mijn ogen veel verder dan de berichten.
op 9 juni noteerde Crucell een slotkoers van 16,28 euro, nog geen twee weken later staan we op 19,75 euro en wellicht dus precies 14 dagen later op misschien 20 euro, een stijging derhalve in de richting van 4 euro........is dit normaal, misschien wel doordat beleggers Crucell ontdekken en de waarde ervan hoger inschatten, of is dit niet normaal en zijn er kopers die tegen elke prijs aan het kopen zijn ? we missen ook de correcties na het doorbreken van weerstanden zoals bij de 16 en 18,25 euro, we hebben alleen twee dagen, qua slotstand stilgestaan bij de 18,40 in de buurt en bij de 19,05 euro.......als we nou een zeer gunstig STAR-persbericht hadden gekregen dan had ik alles wel kunnen verklaren, want dan verwacht ik inderdaad een stijging van een paar euro's.......even door brabbelend begin je dan wel te denken wat zou een bedrijf als bijvoorbeeld Pfizer, Genentech, GSK overhebben om Crucell te kopen, is dat 25 of 35 euro, want juist dat soort bedrijven weten veel beter als wie dan ook wat een waarde een Per.c6 of Star kan hebben !!
[verwijderd]
0
quote:

Palmerston schreef:

....het aandeel wordt steeds populairder en vele beleggers beginnen zich nu pas te verdiepen in het aandeel, verder is de free-float niet eens zo groot want meer dan 60% van de aandelen zit momenteel bij de instituten en die verkopen dit kleine goudmijntje nog niet zo vlug, daarnaast, er zijn maar iets meer dan 40 miljoen aandelen in omloop
Het feit dat de IB'ers inmiddels zoveel hebben en niet meer weg doen is denk ik een belangrijkere reden voor de koersstijging dan een overname. Een pharmabedrijf is zowiezo niet geïnteresseerd. Al die contracten met de concurrentie zijn niet zo aantrekkelijk, dan hadden ze al veel eerder de boel overgenomen. Er kan hooguit een Talpa-boy instappen. Maar mijn mening is dat het aanbod beperkter wordt en de vraag groter. Volgens de meeste economen wordt de prijs dan hoger.

Groeten :) Frank
[verwijderd]
2
quote:

LUCENA schreef:

nabeurs zijn er ook nog stukken gekocht op 24,37 dollar = 20,05 in euro's

netjes toch, bedankt nog voor de nieuwsbrief Stephanie, ik weet dat je
hier weleens kijkt, sinds je bij eurobench in de diepvries zit.
-------------------
Jezelf bedanken "stephanie"? How low can you go...
22 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 882,63 +12,36 +1,42% 26 apr
AMX 914,42 -2,12 -0,23% 26 apr
ASCX 1.198,74 +7,95 +0,67% 26 apr
BEL 20 3.874,87 +16,93 +0,44% 26 apr
Germany40^ 18.177,90 +16,89 +0,09% 26 apr
US30^ 38.211,61 0,00 0,00% 26 apr
US500^ 5.095,29 0,00 0,00% 26 apr
Nasd100^ 17.698,09 0,00 0,00% 26 apr
Japan225^ 38.345,55 0,00 0,00% 26 apr
WTI 83,64 0,00 0,00% 26 apr
Brent 87,99 0,00 0,00% 26 apr
EUR/USD 1,0694 -0,0036 -0,33% 26 apr
BTC/USD 64.046,93 +67,06 +0,10% 26 apr
Gold spot 2.337,95 0,00 0,00% 26 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ASMI 623,800 +42,200 +7,26% 26 apr
ASML 858,800 +25,100 +3,01% 26 apr
PROSUS 31,625 +0,815 +2,65% 26 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
IMCD 141,700 -7,300 -4,90% 26 apr
ABN AMRO BANK N.V. 15,210 -0,665 -4,19% 26 apr
BESI 130,400 -5,600 -4,12% 26 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront