Amerikaanse aandelen « Terug naar discussie overzicht

Lightning Products

1.160 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 54 55 56 57 58 » | Laatste
Dragstar
1
Commercieel succes voor lightwave zal menig langetermijnbelegger op zijn eindejaars-cadeaulijstje hebben geschreven.
Voorlopig nog geen feeststemming op de beurs vandaag.
Min 3,28% na het verhandelen van 394.300 aandelen waarvan 144.878, wat 35,96% is als DarkPool-volume .
4,13 dollar voor 1 lightwavelogic-aandeel .
Morgen spelen we verder.
Dragstar
0
Lichte stijging van 0,97% na het verhandelen van 743.000 aandelen waarvan 243.020, wat 32,32% is als DarkPool-volume.
4,17 dollar voor 1 lightwavelogic-aandeel .
Morgen spelen we verder
Dragstar
0
Een nieuw dieptepunt in 52 weken voor lightwavelogic (3,98$)nu het door de bodem van 4 dollar zakt.
Er was een stevige handel van 982.700 aandelen waarvan Instellingen er 369.002 kochten wat 36,67% is van het totaal aantal verhandelde aandelen.
Lebby moet hier duidelijkheid in gaan brengen voor het jaar voorbij is.
Morgen spelen we verder.
Surveiver
0
Wie nog positief kan zijn over LWL en Lebby mag mij dat echt uitleggen
Wat een trackrecord zeg in 2023
3,98 bijna de low van 3,88
Waar blijven ze met hun deals
Mitchell.
2
Zeurvijver noemen ze hem op een ander draadje, persoonlijk vond in Eppo het beste passen. Vooral als je ook zijn foto op Google erbij zoek.. een echte Eppo!!

Waar we het allemaal we over eens zullen zijn, Moneymaker was toch wel zijn meest grappige alias
Starter
2
De bijdragen van Eppo zijn inderdaad steeds hetzelfde en voegen niks toe. Maar het is wel zo dat LWLG al geruime tijd erg teleurstellend is. Zeer slechte communicatie en informatie en geen deals.

Het wordt nu toch tijd dat er echt nieuws en/of een deal komt. Koers nu al ruim onder de € 4 en blijft maar dalen.

Voor mij ook inmiddels wel onbegrijpelijk. Iniek product, veel patenten, uitbreiding van het gebouw en de mensen. Alle seinen staan op groen maar koers blijft dalen…

Management moet nu gaan oppassen dat dit niet als een nachtkaars uitgaat
Dragstar
1
Voorlopig blijft de nachtkaars branden voor lightwavelogic.
Met een hoog volume van 1,1 miljoen aandelen en met zware druk naar 3,79 dollar om daarna bijna op het hoogste niveau van de dag sluiten op 4,13 dollar .(+3,77%)
Off Exchange & Dark Pool-volume bedraagt 402.540, wat 36,85% is van het totale volume van vandaag.
Uitkijken naar volgende week want we spelen verder.
Goed weekend.
Surveiver
0
Eerlijk is eerlijk dit is een mooie technische Reversel en proeft naar verder stijgingen de komende week
Rotel74
1
ENGLEWOOD, Colo., 4 december 2023 /PRNewswire/ -- Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG), een technologieplatformbedrijf dat gebruik maakt van zijn eigen elektro-optische (EO) polymeren om gegevens met hogere snelheden en met minder stroom te verzenden een kleine vormfactor, heeft vandaag een brief aan de aandeelhouders uitgegeven van de voorzitter en CEO, Dr. Michael Lebby.

Beste mede-aandeelhouders,

2023 is een jaar van transformatie geweest voor Lightwave Logic, onderstreept door de eerste commerciële materiaalleverings- en licentieovereenkomst voor onze elektro-optische polymeermaterialen en voortdurende inspanningen om voort te bouwen op dit commercialiseringsmomentum. Het hele jaar door hebben we ons geconcentreerd op inspanningen om de sector bewust te maken en de voordelen van ons platform onder de aandacht te brengen op toonaangevende branche-evenementen wereldwijd. We hebben dit jaar tijdens de ECOC Exhibition Industry de prijs '2023 Most Innovative Product - Hybrid PIC/Optical Integration Platform Award' ontvangen. We zijn in gesprek met een verscheidenheid aan bedrijven om het productontwerp, de bemonstering van prototypen van apparaten en de materiaallevering en licentieovereenkomsten te bespreken. We voltooiden de uitbreiding van onze nieuwe laboratoriumproductiefaciliteiten en voegden belangrijke teamleden toe om onze verwachte groei mogelijk te maken. Ter ondersteuning van deze inspanningen bleven we onze positie op het gebied van intellectueel eigendom versterken met nieuwe patentuitgiften en patentaanvragen.

Commercialisering van EO-polymeermaterialen

We hebben in mei 2023 een vier (4) jaar durende materiaalleverings- en licentieovereenkomst voor Perkinamine® getekend met een bedrijf dat op polymeer gebaseerde fotonische apparaten en fotonische geïntegreerde schakelingen (PIC's) ontwerpt en levert. Wij zijn van mening dat deze overeenkomst tastbare commerciële vooruitgang voor elektro-optische polymeren aantoont, evenals acceptatie door de markt. We hebben het hele jaar door aanzienlijke vooruitgang geboekt met de levering van materiaal ter ondersteuning van onze licentiehouder.

Volgens de voorwaarden van de niet-exclusieve materiaalleverings- en licentieovereenkomst zal de licentienemer Lightwave Logic een lopende royalty betalen, met een minimum royalty betaald op jaarbasis over de looptijd van de Licentieovereenkomst. Inkomsten zullen worden gegenereerd uit royalty's uit de verkoop van gelicentieerde producten door de licentienemer.

Naast deze eerste licentiehouder blijven we sterke interesse ontvangen van andere potentiële klanten in ons innovatieve apparaatplatform en het licentiëren van onze technologieën. We werken er hard aan om vóór het einde van het jaar aanvullende commerciële overeenkomsten te sluiten, maar aangezien dit langdurige, doelbewuste processen zijn, kunnen we niet garanderen dat we dat ook zullen doen. We werken momenteel samen met een breed scala aan bedrijven, waaronder multinationale tier-1-bedrijven die datacommunicatienetwerkapparatuur vervaardigen. Verschillende tier-1-fabrikanten hebben ook gevraagd om onze polymeermodulatoren te ontmoeten en te testen, terwijl glasvezeltransceiverbedrijven belangstelling hebben getoond om te leren hoe ze onze polymeermodulatoren kunnen implementeren in hun lopende ontwikkelingsprogramma's voor 800G-transceivers. Belangrijk is ook dat we van plan zijn onze PIC-ontwerpen te implementeren met behulp van commerciële halfgeleidergieterijen voor meerkanaals polymeermodulatormotoren, inclusief 4-kanaalsoplossingen voor 800G. Wij zijn van mening dat deze constructieve discussies ons in de positie brengen om te profiteren van ons momentum met extra licentiehouders terwijl we doorgaan met het opbouwen van enthousiasme rond onze technologie.

Faciliteit en team ter ondersteuning van de commercialisering

Gedurende het jaar hebben we onze activiteiten afgestemd op onze commerciële bedrijfsplannen met een aanzienlijke laboratoriumuitbreiding ter ondersteuning van de volumeschaal van onze EO-chromofoormaterialen en nieuwe commerciële activiteiten. We voltooiden nieuwe laboratoriumproductiefaciliteiten, waardoor de bedrijfsfaciliteit in Englewood, Colorado met bijna 10.000 vierkante meter werd uitgebreid tot een totaal van ongeveer 23.500 vierkante meter. Door de renovatie en installatie van nieuwe laboratorium- en technische faciliteiten wordt de omvang van onze faciliteit met meer dan 65% vergroot, waardoor het testen en evalueren van commerciële apparaten, het testen van de productbetrouwbaarheid, snelle optische karakterisering, SEM-analyse en de uitbreiding van onze productielijn voor chemische synthese mogelijk worden. De faciliteiten worden gebruikt om Perkinamine®-chromofoormaterialen te leveren voor op polymeren gebaseerde fotonische apparaten en PIC's, en de vele verzoeken om onze prototypes.

Om onze vooruitgang op het gebied van de commercialisering te ondersteunen, hebben we in 2023 een aantal nieuwe belangrijke teamleden toegevoegd. Op personeelsniveau bestonden deze nieuwe teamleden uit organische chemici en extra fotonica-ontwerp-, verpakkings-, betrouwbaarheidsingenieurs en financieel personeel om onze interne capaciteit verder te verbeteren
Rotel74
0
(vervolg)Op bestuursniveau heeft de Raad van Bestuur de gerespecteerde branchemanager Laila Partridge benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Laila heeft meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van transacties op technologiegebied. Haar kennis van zowel de glasvezelcommunicatiemarkten als de niet-communicatiemarkten (zoals kunstmatige intelligentie, consumenten-, display-, detectie-, medische, biotech-, enz.) zal ons helpen bedrijfsstrategieën aan te scherpen voor de groei van onze elektro-optische polymeeractiviteiten.

Versterking van onze intellectuele eigendomsportfolio

We zijn in 2023 onze intellectuele eigendomsportefeuille blijven versterken met twee nieuwe Amerikaanse patenten en één toegestaan patent, dat naar verwachting in de nabije toekomst zal worden uitgegeven. Daarnaast hebben we nog eens zes patentaanvragen gepubliceerd, waarin nieuwe uitvindingen worden geschetst om ons technologieaanbod verder te verbeteren. Een opmerkelijke patentuitgave betrof een voortdurend geavanceerd chemisch structureel ontwerp en proces dat de algehele efficiëntie van het polen van niet-lineaire organische optische chromoforen verbetert en tegelijkertijd de thermische en fotostabiliteit verbetert boven wat al een acceptabele prestatie is. Ten slotte hebben we een patent ontvangen voor een geavanceerde ontwerptechniek, die de prestaties van polymeermodulatoren verbetert door het gebruik van een innovatief polymeerbekledingsontwerp dat geschikt is voor gieterijproductie in grote volumes wanneer het wordt geïntegreerd met siliciumfotonica. Hierdoor kunnen onze gepatenteerde polymeren effectiever presteren en worden vervaardigd door siliciumgieterijen in een productieomgeving met grote volumes.

Alles bij elkaar laten deze nieuwe patenten de diepgang van onze prestaties zien aan de industrie en positioneren ze ons voor alomtegenwoordigheid. We blijven patenten indienen om onze positie te versterken op het gebied van de organische chemie, de fabricage en het ontwerp van polymere apparaten, en de verpakking van polymere apparaten.

Baanbrekende resultaten en prestatiestatistieken

Naast patenten voor onze technologie hebben we ook een aantal ongelooflijke prestaties geleverd vanuit prestatieperspectief. Ons nieuwste EO-polymeermateriaal van commerciële klasse bereikte baanbrekende prestatiestatistieken bij 1310 nanometer (nm), een golflengte die populair is in hyperscale datacentertoepassingen. Het behalen van deze resultaten bij de bandbreedte van 1310 nm positioneert ons goed voor potentiële licentiemogelijkheden op de korte termijn in datacentertoepassingen. We hebben ook recordprestaties op het gebied van optische modulatoren bereikt met behulp van ons nieuwste Perkinamine® Series 5-materiaal bij extreem lage cryogene temperaturen, wat het potentieel biedt om een revolutie teweeg te brengen in toepassingen in supercomputers, kwantumcircuits en geavanceerde computersystemen.

Commercieel bereik en bedrijfsontwikkeling

Het hele jaar door zijn we ons leiderschap op het gebied van de sector blijven handhaven door te spreken op belangrijke brancheconferenties over de hele wereld. We hebben onlangs deelgenomen aan een industriële paneldiscussie op de Optica Photonic-Enabled Cloud Computing Industry Summit, waarbij de nadruk lag op het samenbrengen van toonaangevende bedrijven in de toeleveringsketen om de innovaties en de inzet van optica in datacentertoepassingen en daarbuiten te bespreken. Eerder dit jaar presenteerden we ook en namen we deel aan industriële panels op de Photonics Spectra Conference en Laser Focus World Executive Forum-evenementen, waarbij we het thought leadership verder opbouwden. We werden met name opnieuw uitgenodigd om medevoorzitter te zijn van de Photonic Integrated Circuits (PIC) International Conference - met prominente posities op impactvolle branche-evenementen zoals deze die een belangrijke motor vertegenwoordigen van de toenemende belangstelling voor onze technologie die we dit jaar hebben gezien.

Deze brancheconferenties bieden niet alleen de mogelijkheid om de voordelen van ons platform onder de aandacht te brengen van marktleiders, maar dienen ook als forums voor het houden van constructieve bijeenkomsten met besluitvormers bij onze doelgroepbedrijven. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen we inzicht in waar eindgebruikers naartoe gaan en welke prestaties ze verwachten van polymeermodulatortechnologieën. Als gevolg hiervan hebben we meerdere aanvragen voor prototypes en licentieaanvragen ontvangen.

Marktpositionering met kunstmatige intelligentie

In 2023 hebben we ons gepositioneerd om waarde te tonen voor internet- en optische netwerkexploitanten in de groeiende markten voor kunstmatige intelligentie (AI). We hebben gezien dat ons technologieplatform perfect aansluit bij de toenemende generatie van informatie en data die moet worden gecommuniceerd via glasvezelverbindingen en datacentra in het algemeen. We zijn ons er allemaal van bewust dat AI dieper is geïntegreerd in onze dagelijkse activiteiten met toepassingen die ons efficiënter en mogelijk slimmer moeten maken. De impact op het internet is enorm, en het internet is gebaseerd op een optisch netwerk dat datacenters gebruikt om verkeer of informatie van en naar bestemmingen te routeren en te schakelen.

Datacenters worden tegenwoordig geüpgraded op een manier die de sector nog niet eerder heeft gezien. De verwachte eisen van meer verkeer, informatie en data, aangedreven door AI, veranderen de manier waarop het internet wordt beheerd. AI creëert nu nieuwe en interessante marktkansen om het internet te upgraden
Rotel74
3
(vervolg)

vandaag het Benzinga All-Access-interview

Ik zal vandaag een gesprek bij het haardvuur organiseren met de presentatoren van de Benzinga All-Access-show om deze aandeelhoudersbrief, recente mijlpaalprestaties en potentiële katalysatoren op de korte termijn te bespreken. Webcast-details worden hieronder weergegeven.

Benzinga All-Access-show
Datum: maandag 4 december 2023
Presentatietijd: 11.30 uur Eastern Time
Webcast: youtube.com/live/CEZ51a_HTpY?feature=...

Ik zou al onze aandeelhouders willen aanmoedigen zich op de discussie af te stemmen. Een live audiowebcast en een gearchiveerde herhaling zijn beschikbaar via de webcastlink hierboven.

Doelen en laatste gedachten voor 2024

In 2023 hebben we ons bedrijfsplan gevalideerd met de eerste commercialisering van onze technologie. Onze vooruitgang werd verder gevalideerd door positieve discussies over mogelijke toekomstige licentieovereenkomsten met een verscheidenheid aan bedrijven. Onze technologie wordt nog steeds erkend als drijvende kracht achter innovatieve veranderingen in onze sector.

Vooruitkijkend, met het team, de technologie, de intellectuele eigendommen en de operationele capaciteiten die aanwezig zijn om onze commercialisering op grote schaal te ondersteunen, zijn we ervan overtuigd dat we goed gepositioneerd zijn voor een toekomst van alomtegenwoordigheid van elektro-optische polymeren. Terwijl we door 2024 gaan, verwachten we een aanhoudend momentum in ons materiaalleverings- en licentieovereenkomstprogramma en productontwerpplatform dat zich zal uitbreiden in een opwindend nieuw tijdperk van commercialisering om te helpen onze technologieën van de volgende generatie werkelijk alomtegenwoordig te maken in de mondiale internetinfrastructuur van de wereld. toekomst. Op geen enkel moment in de geschiedenis heb ik meer vertrouwen gehad in het potentieel van Lightwave Logic, en ik kijk ernaar uit om spannende nieuwe mijlpalen te delen gedurende de rest van dit jaar en het komende jaar.

Eerlijk,

Dr. Michael Lebby
Voorzitter en Chief Executive Officer

Over Lightwave Logic, Inc.
Lightwave Logic, Inc. (NASDAQ: LWLG) ontwikkelt een platform dat gebruik maakt van zijn gepatenteerde elektro-optische (EO) polymeren om gegevens met hogere snelheden en minder vermogen in een kleine vormfactor te verzenden. Dankzij de hoogactieve en zeer stabiele organische polymeren van het bedrijf kan Lightwave Logic fotonische EO-apparaten van de volgende generatie creëren, die gegevens van elektrische signalen omzetten in optische signalen, voor toepassingen in de datacommunicatie- en telecommunicatiemarkten. Bezoek de website van het bedrijf op lightwavelogic.com voor meer informatie.

Safe Harbor-verklaring
De informatie in dit persbericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. U kunt deze verklaringen herkennen aan het gebruik van de woorden "kunnen", "zullen", "zouden moeten", "plannen, 'verkent', 'verwacht', 'anticipeert', 'gaat door', 'schat', 'projecteert', 'is van plan' en soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen brengen risico's en onzekerheden met zich mee die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachte of verwachte resultaten. Deze risico's en onzekerheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, een gebrek aan beschikbare financiering; algemene economische en zakelijke omstandigheden; concurrentie van derden; intellectuele eigendomsrechten van derden; wettelijke beperkingen; veranderingen in technologie en marketingmethoden; vertragingen bij het voltooien van verschillende engineering- en productieprogramma's; veranderingen in bestelpatronen van klanten; veranderingen in de productmix; succes in technologische vooruitgang en het leveren van technologische innovaties; tekorten aan componenten; productievertragingen als gevolg van problemen met de prestatiekwaliteit met uitbestede componenten; de gebeurtenissen en factoren die door ons worden beschreven in punt 1.A "Risicofactoren" in ons meest recente formulier 10-K en 10-Q; andere risico's waaraan onze onderneming blootstaat; andere factoren waarover het bedrijf geen controle heeft.

Contactpersoon voor Investeerdersrelaties:
Lucas A. Zimmerman
MZ Groep - MZ Noord-Amerika
949-259-4987
LWLG@mzgroup.us
www.mzgroup.us

BRON Lightwave Logic, Inc.
Surveiver
0
Eddie Merksplas
1
Ik denk dat we mogen interpreteren dat de bijkomende commerciële deal voor volgend jaar zal zijn, goed dat hij hierover communiceert.
Hopelijk houdt de koers stand, anders moeten we weer bijkopen ;-)
Starter
4
Wat had je dan verwacht ? Er zijn nog geen deals en er zijn nog de nodige stappen te maken. Maar eindelijk eens wat meer communicatie. Nu de koers nog, maar grote(re) stijgingen gaan pas komen als er deals komen 2024? Dan pas zal de in invloed van de shorters ook afnemen.

Dus doe iedereen op dit forum een groot plezier.
Stop met steeds dezelfde negatieve berichten die niks toevoegen en/of verkoop je aandelen en verdwijn van dit forum.
Surveiver
0
[Modbreak IEX: Gelieve inhoudelijk te reageren, een aantal berichten is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
Rotel74
3
quote:

Surveiver schreef op 4 december 2023 17:28:

[quote alias=Starter id=15106011 date=202312041719]
Wat had je dan verwacht ? Er zijn nog geen deals en er zijn nog de nodige stappen te maken. Maar eindelijk eens wat meer communicatie. Nu de koers nog, maar grote(re) stijgingen gaan pas komen als er deals komen 2024? Dan pas zal de in invloed van de shorters ook afnemen.

Dus doe iedereen op dit forum een groot plezier.
Stop met steeds dezelfde negatieve berichten die niks toevoegen en/of verkoop je aandelen en verdwijn van dit forum.
[

Hou op met deze onzin richting mij aub.
Lebby geeft een positief verhaal
Vooruitlopend op zijn uitspraken zou de koers wel eens flink mogen oplopen
Beleggen is toch vooruitzien
Even een stukje communicatie;
Eerst werpt u zelf een stelling op "Beleggen is toch vooruitzien" . Of die klopt weet u zelf niet eens>om vervolgens iedereen die er op reageert, of indien die eigen stelling niet blijkt te kloppen, "af te fakkelen" Dit is de truc waarvan menig populist zich bedient. Wat u betreft gaat het slechts om de aandacht en de dopamine die u dat oplevert.
Ik sluit me aan bij de mening: "Verdwijn hier of voeg iets toe!"
1.160 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 54 55 56 57 58 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 878,83 -3,44 -0,39% 30 apr
AMX 915,44 -10,56 -1,14% 30 apr
ASCX 1.190,39 -17,42 -1,44% 30 apr
BEL 20 3.883,26 -3,50 -0,09% 30 apr
Germany40^ 17.905,20 -213,12 -1,18% 30 apr
US30^ 38.043,99 0,00 0,00% 30 apr
US500^ 5.063,57 0,00 0,00% 30 apr
Nasd100^ 17.570,06 0,00 0,00% 30 apr
Japan225^ 38.318,54 0,00 0,00% 30 apr
WTI 81,58 0,00 0,00% 30 apr
Brent 85,94 0,00 0,00% 30 apr
EUR/USD 1,0659 -0,0010 -0,10% 09:47
BTC/USD 57.625,85 -5.462,68 -8,66% 09:47
Gold spot 2.283,70 -52,17 -2,23% 09:47
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Ahold Delhaize 28,440 +0,330 +1,17% 30 apr
UNILEVER PLC 48,500 +0,440 +0,92% 30 apr
ASR Nederland 46,970 +0,180 +0,38% 30 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
EXOR NV 102,700 -2,400 -2,28% 30 apr
ArcelorMittal 23,590 -0,460 -1,91% 30 apr
ADYEN NV 1.130,200 -20,800 -1,81% 30 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront