Forum: Galapagos » Galapagos januari 2016 » Pagina: 130 | Belegger.nl

Galapagos januari 2016

5.141 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 254 255 256 257 258 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Mr Greenspan
0
quote:

E.v.B schreef op 15 jan 2016 om 20:56:


Wat is erbij abbvie aan de hand dan?


www.bidnessetc.com/61315-amgen-loses-...
Op zich ook positief voor Galapagos lijkt me
[verwijderd]
0
je weet uiteraard niet wat de bodem is, wel vond ik het bericht van goldman sachs over de olie prijs erg belangrijk. deze gaven aan dat ze nog binnen het 1e kwartaal de olieprijs terug richting de 40 euro per vat zien (dat is op dit moment dus ongeveer een 35% stijging van de huidige prijs). wat we tot nu toe hebben gezien is dat de beurzen hier erg afhankelijk van zijn, (heeft uiteraard 2 richtingen). Gezien dit toch de grootste bank ter wereld is (zakenbank) en die mensen veelal geleerder en meer informatie hebben dan wij als kleine belegger hoop ik dat hun macro-economische kennis ons de goede richting in stuwt en we de AEX weer even wat hoger kunnen gooien. wanneer dit komt.... ja.. wellicht beginnen we pas aan de road up in februari of later. Advies voor lange termijn beleggers: lekker blijven zitten, wanneer de filgotinib resultaten in een fase 3 studie goed zijn, conform verwachting, dan komt er in mijn ogen voor 80% zeker een overname van vermoedelijk GILEAD, die zo hun royalties kunnen afkopen. mochten deze resultaten wegvallen zal dat zeker wel een klap geven op het aandeel, en een koers van 20 is dan zo gek nog niet, want dan zal de rest van de pipeline het moeten laten zien.
Voor korte termijn beleggers: probeer de bodem te vinden, koop bij. geen idee wat de bodem zal zijn, maar verwacht deze wel binnen nu en 2 weken te zijn, en daarna weer wat omhoog. een push door bericht over CF zou hier wel eens wat kunnen helpen mochten we al omhoog gaan.
Ik zelf ben LT belegger maar probeer soms wat plukjes bij te kopen op een extreem rode dag, om vervolgens die zodra ze weer op wat winst staan rustig weer te verkopen, of dit nu een dag of een week of een paar maanden duurt.
Alvast een fijne avond en een goed weekend, onthoud, geld is niet alles;)
FC Barcelona
0
quote:

E.v.B schreef op 15 jan 2016 om 20:56:


Wat is erbij abbvie aan de hand dan?


heeft iets met Amgen te maken;http://www.bloomberg.com/gadfly/articles/2016-01-15/abbvie-humira-patent-victory-hits-more-than-just-amgen?cmpid=yhoo.headline
aston.martin
7
quote:

mooiweer schreef op 15 jan 2016 om 19:48:


[...]

Ik heb even in mijn glazenbol gekeken en zie de 60 de komende maanden echt niet in zicht komen. zelf dacht ik dat 45 de bodem zou zijn maar gezien het geweld(Paniek) denk ik zelfs aan onder de 40 uit te komen .Ik verlaag mijn koersdoel dus naar 39 euro voor deze maand.

Succes en vooral blijven bijkopen--:)
Uw laatste zin zegt zo niet alles, dan toch heel veel over uzelf. Proficiat, daar mag je terecht fier op zijn.

Het is echter niet door mensen die putopties kopen en gelukkig zijn als de koers zakt dat een bedrijf als Galapagos patiënten met reuma, muco, kanker of welke vreselijke andere ziekte dan ook zal kunnen helpen. Neen beste vriend, dat is mede dank zij mensen die investeren in een bedrijf als Galapagos, en dat inderdaad blijven doen, ook al daalt de koers tijdelijk een beetje, of zelfs veel.

En ik zal u nog wat anders vertellen beste 'mooiweer', iets wat ik niet van plan was om te zeggen, maar uw sympathieke opmerking van hierboven dwingt mij hiertoe:
Een deel van de virtuele koerswinst die ik maak met Galapagos schenk ik aan het mucofonds in België en daar voel ik mij goed bij mijn beste 'mooiweer'. En dat zal ik blijven doen, ook al daalt de koers tot 39 euro zoals jij zo vurig hoopt. Het leven is voor mij namelijk heel wat meer dan geld verdienen en al zeker niet op de zieliige manier zoals jij het hier komt te vertellen. Zeg het nog eens een paar keer hoeveel leedvermaak je hebt omdat de koers daalt; heel sterk van u.

Nog veel plezier met uw miezerig leven.FC Barcelona
0
[quote alias=FC Barcelona id=9100899 date=201601152119]
[...]

heeft iets met Amgen te maken;http://www.bloomberg.com/gadfly/articles/2016-01-15/abbvie-humira-patent-victory-hits-more-than-just-amgen?cmpid=yhoo.headline
[/quote


www.bloomberg.com/gadfly/articles/201...
voda
1
quote:

FC Barcelona schreef op 15 jan 2016 om 20:42:


Even een gek reken sommetje; als ,,voda,, gemiddeld 2 minuten werk heeft aan een ,,post,, op het forum dan is hij dus al 205 hele dagen van zijn leven op dit forum bezig !!
Als ik denk aan het werk wat hij heeft aan sommige posts en dan ook nog het lezen van alle posts op diverse fora dan kom je misschien wel op 2 hele jaren !
Heeft IEX niet zoiets als een OSCAR award voor deze man ?

Ja, een raar reken sommetje inderdaad. :-)

De tijd die ik actief op het forum ben ligt gigantisch veel hoger dan die 205 dagen! In de beginjaren, was ik relatief rustig, maar na een jaartje of zo kwam er een mega versnelling. Vergeet niet dat ik vroeger zowel overdag, als later op de dag actief was! Tot enkele jaren voorheen was ik soms ruim 16 uur per dag actief! (postend)

Nu doe ik het wat rustiger aan. :-)
Ben slechts actief aan het posten vanaf uur of 4 uur pm, tot 10,11 pm uur.

Toch nog goed voor dagelijks meer dan 50 posts? Leuk voor de statistici onder ons.

Ik zit nu op 148,205 posts. Kijk eens over een maand verder. Dan heb je een beter inzicht.

En ja, waardering van de IEX? Nah, niet dus. Kreeg wel een schitterende taart bij mijn 100,000 ste post! Dat wel! :-)

Met commentaar van Pieter Kort himself. :-)

www.iex.nl/Forum/Topic/1267054/1/Mijn...
FC Barcelona
1
quote:

mooiweer schreef op 15 jan 2016 om 20:52:


[...]

Tigenix heb ik nooit gehad en Ablynx verlies maar dan hebben we het over een paar honderd euro had daar ook niet echt veel aandelen in.haha ; waar heb je nu eigenlijk WEL veel aandelen in ?
diederique
0
...De onbetwiste winnaar van vorig jaar is Midkapper Galapagos met een winst van 266%.

Topman en oprichter Onno van der Stolpe heeft papadag en is er met zijn zoontje....

fd.nl/beurs/1135410/ondanks-alles-ove...
mooiweer
0
quote:

FC Barcelona schreef op 15 jan 2016 om 21:25:


[...]

haha ; waar heb je nu eigenlijk WEL veel aandelen in ?


Op dit moment geen ik hoop weer snel in Ablynx en ASML te stappen .
egeltjemetstekel
1
quote:

Chicken. Cool Chicken schreef op 15 jan 2016 om 21:25:


ik kreeg regelmatig post van IEX. Maar nooit een taart.
owhjeeee
Ik gun jou een heerlijke taart! Maar voda vertelde dat hij die taart kreeg naar aanleiding van z'n 100.000 ste post...
Dan moet je nog veel berichten schrijven eerst...

[verwijderd]
0
Deze market slump duwt mij weer eens met de neus op de feiten. Ik zal die met u delen.
ik heb geen idee waar ik het over heb, qua aandelen.
Ik weet niet waar de bodem ligt
Ik weet niet waar de top ligt
Ik weet niet of het morgen stijgt of daalt. En ook niet overmorgen.
Ik weet niet of en waarom andere firmas geld geven aan GLPG voor iets onduidelijks met een lange naam.
Ik heb geen zitvlees
Ik heb emoties
Ik heb geen tijd


Kortom, het is een wonder dat ik nog niet failliet ben.

Deze realisatie (I had an epiphany!) noopte mij mijn stukjes GLPG op de markt te gooien. Ik ben dus nu GLPHloos. Ik had het idee dat dit aandeel wel door zou stijgen naar 80, 100 of misschien wel hoger. Maar aanhoudende daling, uitblijvende resultaten en de Gilead deal doen anders vermoeden.
Ik neem aan dat ik op korte termijn wel weer wat stukjes GLPG zal aankopen. Al was het alleen maar om mee te kunnen ouwenelen op dit forum.

Maar voorlopig zoek ik mijn heil elders. En ik hoop dan ook van harte dat GLPG niet stijgt tot mid February. ;) (niet echt hoor,ik gun u allen veel winst).


Tot dan, of eerder,

See y'all!


Mr Greenspan
0
quote:

Sentiment schreef op 15 jan 2016 om 18:49:


Die klerelijers in de usa zitten onder de 46 euro..... :-((


Inmiddels zit de koers daar alweer aardig in de lift, 51,38 dus tov de low weer een dollar er bij (nog ruim cent en hij staat op de hoogste koers van de dag).
Maycon
0
quote:

pardon schreef op 15 jan 2016 om 20:24:


90 mensen slikten fataal testmedicijn Frankrijk
90 mensen slikten fataal testmedicijn Frankrijk
Biotrail in het Franse Rennes. Bij dit bedrijf werden de tests uitgevoerd. © AFP
Het experimentele medicijn dat in Frankrijk zes slachtoffers eist, was nog in de beginfase van het testtraject. 90 mensen slikten het middel.

Volgens het Franse ministerie van Volksgezondheid werd het onderzoek uitgevoerd door Biotrail, een bedrijf dat gespecialiseerd is het testen van medicijnen. De medicijnen zouden in een Portugees laboratorium zijn gemaakt. Bij een onderzoek dat in de beginfase zit, krijgen vrijwilligers een medicijn om uit te vinden hoe het lichaam erop reageert en wat de goede dosis is voor patiënten.

Deze week naar het ziekenhuis
De proefpersonen waren allemaal gezond voordat ze het medicijn slikten. Ze waren allemaal tussen de 18 en 55 jaar oud. Maandag werd één persoon in het ziekenhuis in Rennes opgenomen. Diegene is hersendood. De anderen gingen woensdag en gisteren naar het ziekenhuis. Hun toestand is kritiek. De tests met het medicijn zijn stilgelegd en alle vrijwilligers die eraan deelnamen, zijn opgeroepen om zich te laten onderzoeken.

Het is niet de eerste keer dat het testen van medicijnen zo verkeerd afloopt. In 2006 werden zes mensen opgenomen op de intensive care van een ziekenhuis in Londen nadat ze een reumamedicijn hadden getest. Eén van hen had zo'n opgeblazen hoofd dat hij destijds werd omschreven als 'de olifantman'. Een ander verloor zijn vingertoppen en tene


Behoorlijk wat aandacht in de media dit verhaal. Dit is hoe dan ook slechtvoor het imago van de Biopharma. Zij zitten toch al in een hoek waar de klappen vallen. Hoop niet dat dit nog verdere gevolgen zal hebben voor de Nederlandse en Belgische bedrijven die over het algemeen toch goed staan aangeschreven
voda
0
quote:

egeltjemetstekel schreef op 15 jan 2016 om 21:48:


[Chicken. Cool Chicken schreef op 15 jan 2016 om 21:25:

ik kreeg regelmatig post van IEX. Maar nooit een taart.]

owhjeeee
Ik gun jou een heerlijke taart! Maar voda vertelde dat hij die taart kreeg naar aanleiding van z'n 100.000 ste post...
Dan moet je nog veel berichten schrijven eerst...Of nog vaker van alias naam veranderen? :_)
Mr Greenspan
0
quote:

Chicken steekt over schreef op 15 jan 2016 om 21:51:


Deze market slump duwt mij weer eens met de neus op de feiten. Ik zal die met u delen.
ik heb geen idee waar ik het over heb, qua aandelen.
Ik weet niet waar de bodem ligt
Ik weet niet waar de top ligt
Ik weet niet of het morgen stijgt of daalt. En ook niet overmorgen.
Ik weet niet of en waarom andere firmas geld geven aan GLPG voor iets onduidelijks met een lange naam.
Ik heb geen zitvlees
Ik heb emoties
Ik heb geen tijd


Kortom, het is een wonder dat ik nog niet failliet ben.

Deze realisatie (I had an epiphany!) noopte mij mijn stukjes GLPG op de markt te gooien. Ik ben dus nu GLPHloos. Ik had het idee dat dit aandeel wel door zou stijgen naar 80, 100 of misschien wel hoger. Maar aanhoudende daling, uitblijvende resultaten en de Gilead deal doen anders vermoeden.
Ik neem aan dat ik op korte termijn wel weer wat stukjes GLPG zal aankopen. Al was het alleen maar om mee te kunnen ouwenelen op dit forum.

Maar voorlopig zoek ik mijn heil elders. En ik hoop dan ook van harte dat GLPG niet stijgt tot mid February. ;) (niet echt hoor,ik gun u allen veel winst).


Tot dan, of eerder,

See y'all!

Zonde joh. Stel je had geïnvesteerd zonder dat er dagelijks in gehandeld werd en dus ook geen koersen tot stand kwamen (en je dus ook niet kon zien of je virtueel op verlies zou staan) en iemand vroeg jouw die investering tegen deze prijs over te doen, zou je het dan wel doen? Met alle overige ontwikkelingen binnen Galapagod die je gewoon wel zou mee krijgen.
[verwijderd]
0
quote:

Mr Greenspan schreef op 15 jan 2016 om 22:11:


[...]

Zonde joh. Stel je had geïnvesteerd zonder dat er dagelijks in gehandeld werd en dus ook geen koersen tot stand kwamen (en je dus ook niet kon zien of je virtueel op verlies zou staan) en iemand vroeg jouw die investering tegen deze prijs over te doen, zou je het dan wel doen? Met alle overige ontwikkelingen binnen Galapagod die je gewoon wel zou mee krijgen.

1. ik heb er per saldo een aardige hoeveelheid geld aan over gehouden.
2. Alle ontwikkeling in GLPG lijken zeer mooi. Ik twijfel er niet aan dat ze ook mooi zijn. Maar de koers reflecteert anders. Dat betekent dat het moois verder in de toekomst zal liggen, denk ik. En aangezien ik geen zitvlees heb, en denk nu andere mogeljkheden te zien voor winst, heb ik besloten GLPG te verwijderen uit mijn porto. Mede naar aanleiding van de dreun van deze week (en dat is deels emotie. En die raak ik niet kwijt). Te volatiel en te onvoorspelbaar. Persoonlijk vind ik de Gilead deal mooi voor GLPG, maar slecht voor de speculant. Want geen overname prooi meer. Dus geen explosie op niets, en alleen nog stijging op de lopende en nieuwe prgorammas. Met alle risicos van dien. Mocht blijken dat de markt stabiliseert (en daar ga ik van uit, in de komende 2 tot 8 weken), dan zien we wel weer. Ik bedenk alvast een naamsverandering voor die tijd :-)
KeepTHeFaith
0
quote:

mooiweer schreef op 15 jan 2016 om 19:48:


[...]

Ik heb even in mijn glazenbol gekeken en zie de 60 de komende maanden echt niet in zicht komen. zelf dacht ik dat 45 de bodem zou zijn maar gezien het geweld(Paniek) denk ik zelfs aan onder de 40 uit te komen .Ik verlaag mijn koersdoel dus naar 39 euro voor deze maand.

Succes en vooral blijven bijkopen--:)

Even een vraag in de marge,
Heeft helemaal niks met de beurs en al jouw kennis daaromtrent te maken want ik probeer het indien mogelijk te vermijden om me te bemoeien met interne huishoudelijke aangelegenheden maar als ik dan toch zo onbeleefd mag zijn, Hoe lang is het geleden dat je die bol nog eens hebt afgestoft?
FC Barcelona
0
quote:

Chicken steekt over schreef op 15 jan 2016 om 21:51:


Deze market slump duwt mij weer eens met de neus op de feiten. Ik zal die met u delen.
ik heb geen idee waar ik het over heb, qua aandelen.
Ik weet niet waar de bodem ligt
Ik weet niet waar de top ligt
Ik weet niet of het morgen stijgt of daalt. En ook niet overmorgen.
Ik weet niet of en waarom andere firmas geld geven aan GLPG voor iets onduidelijks met een lange naam.
Ik heb geen zitvlees
Ik heb emoties
Ik heb geen tijd


Kortom, het is een wonder dat ik nog niet failliet ben.

Deze realisatie (I had an epiphany!) noopte mij mijn stukjes GLPG op de markt te gooien. Ik ben dus nu GLPHloos. Ik had het idee dat dit aandeel wel door zou stijgen naar 80, 100 of misschien wel hoger. Maar aanhoudende daling, uitblijvende resultaten en de Gilead deal doen anders vermoeden.
Ik neem aan dat ik op korte termijn wel weer wat stukjes GLPG zal aankopen. Al was het alleen maar om mee te kunnen ouwenelen op dit forum.

Maar voorlopig zoek ik mijn heil elders. En ik hoop dan ook van harte dat GLPG niet stijgt tot mid February. ;) (niet echt hoor,ik gun u allen veel winst).


Tot dan, of eerder,

See y'all!Tsjezus; eerst Bowie overleden en nu dit !
Het ga je goed Chicken ; laat idd wel nog eens wat van je horen en don't become a KFC !
5.141 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 254 255 256 257 258 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 20-jan-20 17:37
Koers 212,200
Verschil +5,700 (+2,76%)
Hoog 212,300
Laag 204,600
Volume 482.254
Volume gemiddeld 588.719
Volume gisteren 551.071