Forum: Koffiekamer » TRUMP » Pagina: 1237 | Belegger.nl

TRUMP

33.906 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 ... 1692 1693 1694 1695 1696 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Al Kipone
0
quote:

luchtschip schreef op 26 mrt 2019 om 18:28:Trump 2020 Campaign Chief Brad Parscale

Legt zijn plannen uit voor de 2020 strategie . Doet dit tijdens een toespraak in Roemenie.

Strategy to win Presidential 2020 election

- $ 1 billion strategy
-1,6 million volunteers in a data-driven , large scale ground game operation
-90 thousand team-leaders
- co-ordinate all volunteers by technology, e.g. app on the phone, supported by a machine learning system
Through this app they will know what the people are interested in before knocking on their door
-$ 2 million per month on voter prospecting. Through voter prospecting they collect e-mails addresses and phone numbers of the potential Trump voters.

Through this technology he expect they can reach approximately 50 to 60 million people
In the US you need only 62 million people to vote for you.

Thanks to technology they can reach voters around Election Day informing them.
He claims they are in advantage over Democrats because the Democrats don't have so much money to spend.

They also will do their contacts on social media like FaceBook
according to CNN , Trump campaign already spent $ 3,5 million in 2019

www.forbes.com/sites/tudormihailescu/...
advantage over Democrats because the Democrats don't have so much money to spend.Sure :-)
alexnr75
1
Robert Mueller heeft geen bewijzen voor een mogelijke ’samenspanning’ tussen Donald Trump en Vladimir Poetin gevonden omdat er nooit een samenspanning was. Nooit. Ik ben bang dat mijn column de enige plek in Nederland was waar u dat de afgelopen jaren heeft kunnen lezen. Vanwege mijn overtuiging dat Trump onschuldig was, kreeg ik scheepsladingen fecaliën over me heen.
Je werd voor gek verklaard als je beweerde dat Trump niet met Poetin had samengespannen en dat deze hele zaak gebaseerd was op lucht. Want mijns inziens was het duidelijk dat het zogeheten Steele-rapport, opgesteld door de Britse ex-spion Christopher Steele en gefinancierd door Hillary Clinton, lucht was. Het bevatte de meest krankzinnige beweringen, waarvan er niet één was bewezen. En toch werd dat rapport de brandstof van de heftigste mediahetze die de wereld ooit heeft gezien.

Samenspanning

Een onderzoeksbureau meldde dat ’533.074 web-artikelen sinds 27 mei over Rusland en Trump/Mueller gepubliceerd zijn’. Een andere organisatie meldde dat ’tussen 20 januari 2017 en 21 maart 2019 ABC, CBS en NBC bij elkaar 2284 minuten aan de ’samenspanning’ hebben besteed’.

Waarom gebeurde dit? Het is simpel: Trump had Hillary verslagen en de Democraten konden daar niet mee leven. Er moest een externe verklaring zijn aangezien Trump nooit op een normale manier had kunnen winnen, zo wilden de Democraten en de media, hun bondgenoten, geloven. Dus ontstond het verhaal dat Poetin de geheime kracht achter Trump was.

Laat dat nog een keer tot u doordringen: volgens de media en de progressieve politici zou de president van Amerika een Russische agent of spion zijn. In sommige varianten van dat verhaal was Trump dat al decennia, in andere verhalen was dat van recente datum. Maar dat het zo was, daaraan twijfelden de meeste journalisten in Amerika en in de hele westerse wereld niet. Want deze kwast kon toch niet op een democratische manier van Hillary hebben gewonnen?

Wie had opgelet, had al aan het einde van 2016 de eerste omtrekken van deze nepaffaire kunnen ontdekken. Dat rapport ontleende zijn sensationele anekdotes, zo beweerde Steele, aan bronnen uit kringen van Russische inlichtingendiensten, en dit verraadde meteen dat het om onzin ging: als Trump echt een Russische agent was, was er geen Rus geweest die dat had durven of willen onthullen. Dit zou namelijk het grootste succes ooit zijn in de geschiedenis van alle spionagediensten, en dat zou door een paar Russen aan Christopher Steele zijn onthuld zonder daarvoor door de opvolger van de KGB te zijn vermoord? Ondenkbaar was dat.

Afluisteren

Maar toch gingen media ermee aan de slag, en niet alleen media. De FBI kreeg al in een vroeg stadium het rapport aangereikt, en dat werd de basis om bij een speciale rechtbank toestemming te vragen voor het afluisteren van de campagnestaf van Trump. De FBI suggereerde in die aanvraag dat de anekdotes in het rapport bewezen waren, en als bewijs werden mediaberichten geciteerd die dat onderbouwden. Maar die berichten waren ook door Steele geïnitieerd, en de FBI wist dat. Ofwel: de aanvraag om Trump af te luisteren was gebaseerd op een onbewezen rapport dat de rechtbank misleidde. Ook verzweeg de FBI dat het rapport was betaald door Hillary.

De onderzoeksmachine van de FBI was al eerder aangezet. Het cruciale moment was 3 mei 2016. Dat was de dag waarop Ted Cruz, Trumps belangrijkste concurrent in de race voor het Republikeinse kandidaatschap, zich terugtrok. Dat deed bij velen in de Amerikaanse bestuurs-elites de alarmbellen rinkelen. Trump zou bij de verkiezingen Hillary’s tegenstander worden, en ofschoon niets erop leek dat die ’mafkees’ de verkiezingen kon winnen, vonden sommigen het verstandig dat er een ’verzekeringspolis’ werd gearrangeerd mocht het ondenkbare toch gebeuren.

"Trump moet nog steeds kapot"

Dit is de context van het onderzoek door de FBI, waarvoor geen enkele reële en objectieve aanleiding bestond. Hillary zou winnen en niemand zou ooit over dat onderzoek horen, maar het moest, voor het geval dat...

Robert Mueller wist ook dat er geen aanleiding was, en dus geen misdaad. En toch rekte hij het onderzoek – dat geen crimineel maar een contraspionageonderzoek was – in de hoop iets te vinden waarmee hij Trump kon laten struikelen. Elke grote projectontwikkelaar had wel een paar lijken in de kast, en die opzichtige Trump had die zeker in zijn met kristal en bladgoud versierde huizen.

Tirannieën

De FBI had zich niet laten leiden door een strafbaar feit, want dat was er niet. Het werd een graafonderzoek dat mogelijke strafbare feiten moest vinden. Dit is iets wat in tirannieën voorkomt, niet in rechtsstaten. Kopstukken van de inlichtingendiensten, het ministerie van Justitie en figuren rondom Hillary en Obama waren betrokken bij dit schandaal, dat misschien wel het grootste is in de Amerikaanse politieke geschiedenis.

De Democraten zullen niet ophouden: Trump moet nog steeds kapot. Ze zullen verder spitten in de hoop iets te vinden dat hem kan breken. Dit heeft niets met rechtvaardigheid te maken. Het is inderdaad, zoals Trump al twee jaar beweert, een heksenjacht. Dit is een ’zachte’ staatsgreep met als doel de verkiezingsuitslag van 2016 ongedaan te maken.

www.telegraaf.nl/columns/3352257/zach...
luchtschip
0

Trump tweet van zojuist

Donald J Trump@ RealDonaldTrump

The Republican Party will become " The Party Of Healthcare ! "

twitter.com/realDonaldTrump/status/11...
[verwijderd]
0
quote:

luchtschip schreef op 26 mrt 2019 om 17:03:


[...]

We zitten allebei in hetzelfde schuitje.
Er gebeurt daar iets op het Department of Justice. Achter gesloten deuren.
Het is onmogelijk vanuit onze positie uit te maken wat er besproken wordt en hoe het spel gespeeld wordt.

Het enige wat we kunnen doen is informatie verzamelen over zaken die naar buiten gebracht worden.
Bovendien zijn er diverse media en twittergroepen waar extra informatie en expertise vandaan wordt gehaald.

Op basis daarvan vorm ik een mening , die ik hier naar voren breng.
Ik stel mijn mening steeds bij op basis van informatie , die bij mij plausibel overkomt.

Zoals jij mijn mening in de quote hierboven neerzet, zit in de richting, maar is iets te zwart wit en te expliciet.
Ik denk dat er wel degelijk punten in Mueller's rapport staan die wijzen op collusion en op obstruction van het onderzoek.

De richting waarin ik het aan het zoeken ben wordt goed uitgelegd in bijgaande link

twitter.com/DirkSchwenk/status/111054...


Obstruction of justice is een aparte kwestie. Mueller heeft daar een open einde aan verbonden.

Wat collusion betreft heeft de Amerikaanse minister van Justitie de wereld medegedeeld wat Mueller heeft geconcludeerd. De uitslag op dit punt was zwart/wit en expliciet: Mueller heeft aangegeven dat er geen bewijs is gevonden voor collusion.

Als jij het gehele rapport persoonlijk wilt inzien, en/of persoonlijke notities van Mueller, eventueel opgenomen telefoongesprekken zelf wilt beluisteren, een en ander bespreken tijdens een etentje met de beste man, dan kun je dat allemaal willen. Maar het is verder niet relevant.

Het komt erop neer dat je misschien in jouw hoofd bewijzen voor collusion hebt, maar Mueller heeft ze in ieder geval niet heeft gevonden. Je kunt hem misschien een mailtje sturen van jouw bevindingen, maar ik denk niet dat het iets gaat uitmaken.
Al Kipone
0
Senatro Miek Lee. dit is 1 van de briljante geesten die de VS besturen. Deze man is verkozen door de inwoners van Utah. Hij heeft gestudeerd aan Brigham Young uni (...).
Zijn speech ging over de New Green Deal (zie link hieronder), en zijn tweet ook....

Mike Lee
?
Verified account

@SenMikeLee

The solution to climate change is not this unserious resolution, but the serious business of human flourishing – the solution to so many of our problems, at all times and in all places: fall in love, get married, and have some kids.

Vergeet ook niet even de speech te lezen, en er zijn ook plaatjes!!

(het is meer dan de moeite waard, geloof me)

www.lee.senate.gov/public/index.cfm/s...
Al Kipone
0
trump budget proposal, BetsyDeVos :

“The proposal includes deep cuts to Medicaid, the core program providing access to health care and home and community-based services for people with disabilities,” the group said.

Aside from Medicaid, the budget request calls for cuts to numerous programs including state councils on developmental disabilities, independent living programs and respite care efforts while slashing funds altogether for Special Olympics’ education programs and doing away with a $51 million initiative to address autism and other developmental disorders.

Nice....monsters.....
Al Kipone
0
quote:

Al Kipone schreef op 26 mrt 2019 om 17:02:


en de 1 miljard die trump wilde stelen uit het Pentagon budget is zojuist afgewezen door het Congress.


HEADS UP. Despite what you may have seen on the Twitters, House Dems did NOT block the Pentagon's $1B transfer for the wall.
They can't.
But for next year, they're threatening to strip DOD of its authority to move $ around at all.
Al Kipone
0
Trump’s Popularity Unchanged After Completion of Mueller Probe

A new Morning Consult/Politico survey conducted after Attorney General William Barr released his summary of Mueller’s findings shows a negligible immediate effect on how the public views the president.

The March 25-26 survey found 42 percent of voters approve of the president and 55 percent disapprove – a net approval rating 13 percentage points underwater and virtually identical to the poll conducted the week before.

Da's vreemd, had toch wel enige verandering verwacht.

Wie weet komt het nog.

morningconsult.com/2019/03/26/trumps-...

Treasury Bond
1
Chips, bier en een geweldige glimlach op mijn gezicht bij die zure linkse aanvallen op Trump ...
USA_Trader
0
quote:

Al Kipone schreef op 26 mrt 2019 om 17:02:


en de 1 miljard die trump wilde stelen uit het Pentagon budget is zojuist afgewezen door het Congress.


Volledige symbolisch geld weggooien van de democraten. 1 miljard gaat gewoon naar de muur, al gaat het hele democratische huis op zn kop staan. En weer wint Trump!
USA_Trader
0
quote:

Treasury Bond schreef op 26 mrt 2019 om 21:29:


Chips, bier en een geweldige glimlach op mijn gezicht bij die zure linkse aanvallen op Trump ...


De wanhoop! Heeeeeeeeeeeeeeerlijk!
fin®
0
quote:

luchtschip schreef op 26 mrt 2019 om 17:32:


[...]

Goed nieuws.

De Republikeinen staan niet meer in een blok vierkant achter Trump.

Hebben ze nooit gestaan, er zijn meerderen uit het 'old boys network' die faliekant tegen hem zijn.
Maarr ... als ze moeten kiezen tussen de Dems. en Trump ... kiezen ze by default' en niet 'by choice' .... toch dikwijls voor Trump ;-)
(behalve McCain dan, dat was de ergste ... maar die mag nu aan Petrus uitleggen wat hij allemaal tijdens zijn leven heeft geflikt)
fin®
1
quote:

Treasury Bond schreef op 26 mrt 2019 om 21:29:


Chips, bier en een geweldige glimlach op mijn gezicht bij die zure linkse aanvallen op Trump ...

Het geeft wél aan hoe de centrale politiek er in de V.S. voor staat.
Panden in Groningen staan er beter bij.
eenvandaag.avrotros.nl/fileadmin/_pro...
Trieste bende daro in Washinton D.C. .....

luchtschip
0


State of Emergency

Rockland County, New York has declared state of emergency after more than 150 people were diagnosed with measles.

thehill.com/homenews/news/435871-ny-c...
luchtschip
0

Chairwoman House Financial Services Committee,Maxine Waters(D-CA) :

Deutsche Bank has begun providing records of its dealings with President Trump for the panel's probe into the President's finances.

thehill.com/policy/finance/435901-wat...
USA_Trader
0
Donald J. Trump
?
Verified account

@realDonaldTrump
1h1 hour ago
More
Thank you to the House Republicans for sticking together and the BIG WIN today on the Border. Today’s vote simply reaffirms Congressional Democrats are the party of Open Borders, Drugs and Crime!
luchtschip
0

Vrijgave Mueller rapport

AG Barr will plans to issue a public version of the Mueller report within "weeks, not months" a Justice Department Official said.

www.reuters.com/article/us-usa-trump-...
luchtschip
0

National Emergency

To the Congress of the United States

Significant malicious cyber-enabled activities originating from or directed by persons located , in whole or substantial part, outside the United States continue to pose an unusual and extraordinary threat to the national security, foreign policy, and economy of the United States.

Therefore, I have determined that it is necessary to continue the national emergency , with respect to significant malicious cyber-enabled activities.

Donald J Trump, The White House, March 26, 2019.

De national emergency is hiermede dus weer voor een jaar verlengd.

Maar nu opeens voor cyber aanvallen.
Ja, als je je daartegen wilt verdedigen is het logisch dat je een muur bouwt.

In plaats van een wall kun je het beter een fire-wall noemen.

publicpool.kinja.com/subject-text-of-...

luchtschip
0

House Judiciary Committee

Unanimously approved a resolution directing the Justice Department to give Congress all records on FBI obstruction of justice or counter-intelligence probes against President Donald Trump

www.reuters.com/article/us-usa-trump-...
33.906 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 ... 1692 1693 1694 1695 1696 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 614,24 +8,62 +1,42% 24 jan
AMS25-24h 611,65 -2,59 -0,42% 24 jan
AMX 937,92 +6,13 +0,66% 24 jan
ASCX 1.051,63 +11,53 +1,11% 24 jan
BEL 20 4.002,84 +24,54 +0,62% 24 jan
BRX20-24h 3.975,62 -27,22 -0,68% 24 jan
Germany30^ 13.520,30 -56,38 -0,42% 00:33
Dutch15-index 16.838,41 +230,19 +1,39% 24 jan
Euro30-index 19.508,02 +221,39 +1,15% 24 jan
US30# 28.952,89 -41,51 -0,14% 24 jan
US500# 3.291,69 -3,33 -0,10% 24 jan
Nasd100# 9.126,89 -14,58 -0,16% 24 jan
Japan225# 23.629,19 -197,99 -0,83% 24 jan
New York WTI spot 56,22 +0,59 +1,06% 22 jul
Gold World Spo... 1.571,80 +8,55 +0,55% 24 jan
EUR/USD 1,1025 -0,0031 -0,28% 24 jan

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 835,200 +23,000 +2,83% 24 jan
ASML 270,650 +6,150 +2,33% 24 jan
RELX 24,290 +0,540 +2,27% 24 jan
Dalers Laatst +/- % tijd
ING 10,220 -0,034 -0,33% 24 jan
ABN AMRO BANK N.V. 15,790 +0,005 +0,03% 24 jan
Vopak 48,660 +0,070 +0,14% 24 jan

Nieuws Forum

Eerste Europese gevallen coronavirus ...
ebeng op 25-jan-20 00:31
28
Stevige plussen op beurzen Europa
wt69 op 24-jan-20 23:59
22
Zorgen om coronavirus wegen op Wall S...
IceBear1 op 24-jan-20 23:58
6
'FAA verwacht mogelijk terugkeer 737 ...
frkie op 24-jan-20 23:55
6
'Bod op IHC past in strategie HAL'
Bluescreen op 24-jan-20 23:51
6