Forum: Corus » Oproep aan iedereen | Belegger.nl

Oproep aan iedereen

11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Rising hope
3
Door omstandigheden heb ik momenteel geen tijd om echt te posten of te discuseren, maar ik lees wel alle postings. En nu komt juist het punt...De laatste tijd wordt er zoveel troep en onzin gepost dat je bijna een dagtaak hebt om alles te lezen.
Willen jullie aub alleen iets posten waarvan je weet dat de mede forumgebruikers er iets aan hebben.
Ik weet dat het meer wordt gezegd/gevraagd maar toch...
Mvg,
RH
[verwijderd]
0
Het grappige is dat je er zelf ook aan meewerkt op deze wijze.

Persoonlijk denk ik dat een dergelijke oproep niet veel uitmaakt.
Mensen zetten niet voor niets een bericht op dit forum.
Dat doe je alleen als je vindt dat anderen er wat aan hebben, toch?
Alleen, wat voor de één interessant is, is voor de ander larikoek... of zelfs achterlijk, zoals ik vanmorgen zelf heb kunnen constateren als reactie op één van mijn postings.

Je zult er derhalve niet aan ontkomen om door postings te worstelen die je totaal niet interessant vindt. Datzelfde onderga je ook als je bijvoorbeeld de krant leest of het journaal op TV bekijkt.

Dit is een open forum, waarin niet door een enkel individu kan worden bepaald wat hij/zij interessant vindt. Gelukkig niet.
[verwijderd]
2
Helemaal mee eens, en dan valt het hier nog mee. Als je kijkt naar het Getronicsforum en ook Versatel soms. Dat is inmiddels een HANGPLEK VOOR BELEGGINGSPUBERS geworden. Der is al veel over gezegd maar je krijgt ze niet weg. Ze vinden dat soort negatieve aandacht juist lekker. Eerlijk gezegd ben ik van mening dat de forumbeheerder daar iets aan moet doen. Het forumregelement is er vrij duidelijk over: dit soort postings heeft niks meer met het fonds te maken. Het is een litanie van nietszeggende kibbelarijtjes en ze stellen er soms een eer in om alleen maar een hele lange rij postings bij elkaar te zwammen (BER, FC!)Negeren helpt ook niet. Toch wordt na verloop van tijd wel duidelijk welke posters echt zinnige dingen te zeggen of te vragen hebben, en daar reken ik ook beginnende beleggers onder die het forum benutten om te leren. Het is altijd fijn als ervaren beleggers even de moeite nemen om hun kennis te delen.
groeten
Pierre du Moulin
[verwijderd]
0
Je kunt net als ik ook uitwijken naar het dft forum of eurobench dat heb je vrij snel doorgelezen en ben je vaak snel goed op de hoogte van wat er gaande is groetjes rising ik ben het met je eens het is een plaag.mvrgr jo jo
Bull Super
0
Overdrijven is ook een kunst.....het valt hier nog redelijk mee.
Als echte volwassene moet je toch met pubers uit de weg kunnen.
Bull Super
0
Beste jo jo, Eurobench ziet er inderdaad een stuk minder middelbare schoolachtig uit. Ik zal het eens een tijdje volgen.
Thijs K.
0
Bull Super
0
Ik vind het opeens tamelijk stil geworden en minder leuk.
Op Eurobench wordt trouwens ook heel wat af gekletst.....
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 01-jan-01 00:00
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0