ING Groep

AEX:INGA1, NL0011821202
6,716 17:29
+0,306 ( +4,77% )

9,00 (AEX / ING)

Calls Bied Laat Laatste Vol Exp. Datum Bied Laat Laatste Vol Puts
Call
ING
0,300
10
0,060
15:25
4
707
18 sep 2020
Put
ING
Call
ING
0,200
1
0,160
16:17
50
171
18 dec 2020
2,530
10:41
2
27
Put
ING
Call
ING
0,250
17:28
35
35
19 mrt 2021
Put
ING
Call
ING
18 jun 2021
2,740
12:15
1
1
Put
ING
Call
ING
0,410
10:34
2
10.002
17 dec 2021
Put
ING
Call
ING
0,900
5
0,600
15:41
5
10
16 dec 2022
3,450
09:01
1
5
Put
ING
Call
ING
0,790
15:05
1
121
15 dec 2023
Put
ING
Call
ING
0,450
10
1,000
1
0,950
15:53
7
112
20 dec 2024
4,950
1
4,160
09:53
20
20
Put
ING