Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.674 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 ... 3180 3181 3182 3183 3184 » | Laatste
luchtschip
1


National Guardsmen ( Nationale Garde van Oekraine ) wonnen trofee Russische uitrusting in gevechten

video 0:12 minuut

twitter.com/ng_ukraine/status/1510253...
matad
6
quote:

luchtschip schreef op 2 april 2022 20:33:

[...]

Dit is hoogst verbazingwekkend dat dit Russische leger aan zoveel oorlogsmisdaden schuldig maakt en burgers als doelwit gebruikt voor hun aanvallen

Zelfs bij het verlaten van een stad de bevolking plundert van hun bezittingen en mensen koelbloedig doodschiet

Dit is een vorm van pure genocide

Wat mij nog meer verbaast, is dat een forum lid op dit IEX forum deze vorm van genocide gaat goedpraten
Schaam me vaak om mens te zijn.
Om te lezen dat een oorlogsmisdadiger zoals Poetin hier personen meekrijgt die zijn misdaden bagataliseren.
Ik vind dat een moderator deze mensen dient te verwijderen. Dit heeft niets meer met vrije meningsuiting te maken.
Onze doodgeschoten verzetshelden worden tot op het bot beledigd. De duizenden Amerikanen, Canadezen die voor onze vrijheid gestorven zijn worden in hun graf nog beledigd. Ik kan wel huilen met dit zootje lafaards. Als er een moordenaar in Europa rondloopt die pakweg een stuk of tien mensen heeft vermoord dan zit het hele Europese politiekorps, terecht achter deze schurk aan. Nu vermoordt een man tienduizenden mensen en staan er lafaards op die dat goed praten terwijl de rest het in hun broek doet omdat deze massamoordenaar met erger dreigt. Hoe diep kun je als mensheid zinken?
matad
6
quote:

hirshi schreef op 2 april 2022 20:50:

[...]

Als Putin geen aftocht zonder gezichtsverlies wordt geboden zal hij worden afgezet. Verliezen staat niet in zijn draaiboek. Als hij aan de macht blijft nemen oligarchen hun verlies.

De Verenigde Staten zijn niet voor een machtswisseling. Zij accepteren daarmee dat Putin aan de macht blijft. Sleepy Joe week van zijn tekst af en dat was een beetje dom al denkt iedereen nog zozeer dat hij gelijk heeft. De inspanningen van diplomatie en vrees voor een nieuwe massamoordenaar aan de macht als Stalin is groot.

Ondoordachte uitlating van Sleepy Joe die direct werd gecorrigeerd door zijn achterban.
Maar wat verwacht je van een half demente stumper die zijn kaarten laat zien voordat er gespeeld wordt.
Geen enkele speler kan winnen al hij zijn kaarten laat zien zodat de tegenstander zijn strategie daarop kan afstellen.

Biden moet een voorbeeld nemen aan Donald Trump die de Russische beer in zijn hok wist te houden.
De invasie vond pas plaats nadat zeker was dat dat Trump niet herkozen werd. Dat was geen toeval.

Biden en het Volk van Oekraïne zijn voor mij helden.
Biden een doorgewinterde diplomaat die gewoon de waarheid zegt.
Schaam je om hem Sleepy en half dement te noemen. Heeft heel wat meer moraal dan die halfgare Trump.
Indien je het leven van Poetin maar iets volgt dan weet je dat hij enkel president is geworden door zijn loyaliteit aan zijn meerdere. Al wat die opdroeg deed die massamoordenaar zonder erbij na te denken. Zo kwam Poetin aan de macht en op geen andere manier. Wat kun je dan van hem verwachten? Juist een dictator die verwacht dat zijn ondergeschikten voor de volle 100% uitvoeren wat hij beveelt. Heil Poetin.
icara
1
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van niet onderbouwde berichten op het forum, bericht is verwijderd. Deze account is geschorst.]
DeZwarteRidder
5
quote:

icara schreef op 3 april 2022 07:15:

[...]De oorlog is ontstaan en wordt gevoerd onder het beleid van Sleepy Joe. En niemand anders.
Je bent een idioot of een door Rusland betaalde trol.
DeZwarteRidder
3
quote:

icara schreef op 2 april 2022 22:05:

[...]Feit is nu éénmaal dat het onder Biden is geschied en niet onder Trump.
Dat is een geluk bij een ongeluk, want dankzij Biden heeft Oekraïne nog een kans om te winnen.
DeZwarteRidder
2
quote:

hirshi schreef op 2 april 2022 21:25:

[...]Ik heb Putin een massamoordenaar genoemd maar je bent te lui om goed te lezen wat ik schreef en het is niet de eerste keer dat ik je daarop moet wijzen.
Ik kan niet al jouw berichten lezen.
DeZwarteRidder
3
quote:

hirshi schreef op 2 april 2022 21:34:

[...]Wat Trump had gedaan weet jij helemaal niet.
Dat is gissen.
Hij is onberekenbaar, een ongeleid projectiel heb ik hem genoemd, maar hij was waarschijnlijk op Putin afgestapt denk ik om te onderhandelen want zo zat hij in elkaar.
Hij ging erop af en bewaarde de vrede.
\\

Totale nonsens...!!!

Halve gare Trump heeft zelfs het zeer moeizaam verkregen verdrag met Iran opgezegd, waardoor we nu een olietekort hebben.

Biden moet ook hier de schade van Trump weer repareren.

JdeFL
1
Over die sancties. Die dienen niet om Putin uit het zadel te lichten. Met de steun uit de bevolking die er nu is, lukt dat niet. Maar die kunnen zijn economie zodanig raken, dat hij geen oorlog meer kan voeren. Dat zou al mooi zijn. Laat ze maar sudderen daar in Rusland.
Geen technologie (is erg belangrijk, dat is nu al bewezen), geen onderdelen voor van alles.... 't zal wel stilvallen zo. Voor Oekraïne gaat dat op zich natuurlijk te traag.
het zwaard
0
De Russische troepen laten een totale ravage en tal van gevaren achter, zegt ook de Oekraïense president Volodimir Zelenski. Hij beschuldigt de Russische troepen ervan om mijnen achter te laten in de gebieden die ze verlaten, "in de huizen, in achtergelaten materiaal, en zelfs op lichamen van gedode burgers".

Onder meer de Britse regering reageert geschokt op de berichten. "Weerzinwekkend", schrijft Liz Truss, minister van Buitenlandse Zaken, op Twitter. "Het Verenigd Koninkrijk werkt samen met anderen om bewijzen te verzamelen en voor het Internationaal Strafhof in Den Haag te brengen."

Het Internationaal Strafhof is bevoegd voor het vervolgen van personen die verdacht worden van genocide, misdaden tegen de menselijkheid of oorlogsmisdaden. Het was eerder al gestart met een onderzoek naar mogelijke oorlogsmisdaden door Rusland bij de inval in Oekraïne.

DeZwarteRidder
2
quote:

icara schreef op 3 april 2022 08:05:

[...]Is de oorlog nu ontstaan onder Trump of Biden?
Ik zie dat jij lid geworden bent van deze website in 2014, dus tijdens de verovering van de Krim.

Dat duidt er op dat je een Russische trol bent.
Eric61
1
het zwaard
0
Vanmorgen zijn in Odessa, in het zuidwesten een reeks explosies gehoord. Er zijn zwarte rookpluimen boven de stad te zien, vermoedelijk in een industriezone. Anton Guerachtsjenko, adviseur bij het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken, schrijft op de berichtendienst Telegram dat "Odessa aangevallen is vanuit de lucht. In verschillende gebieden is brand uitgebroken. Een deel van de aanvallen is afgeslagen door de Oekraïense luchtafweer. De bevolking wordt aangeraden om vensters te sluiten."
het zwaard
1
De geschiedenis herhaald zich steeds. Indien je er een halt wil aan toeroepen moet je ze op tijd stoppen,zoniet komt alles terug. Vandaar dar die wapenleveringen aan Oekraïne moeten blijven doorgaan .
Want de Russische president Poetin deed in Syrië exact hetzelfde, en dat bleef toen onbestraft. De Amerikaanse president Obama had dan wel van chemische wapens een rode lijn gemaakt, maar trad niet op toen ze toch gebruikt werden. “Hadden we toen niet weggekeken, dan zou de wereld er nu misschien anders uitgezien hebben.”
icara
2
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van niet onderbouwde berichten op het forum, bericht is verwijderd. Deze account is geschorst.]
het zwaard
2
icara
3 april 2022 08:49
auteur info
quote:
DeZwarteRidder schreef op 3 april 2022 07:59:

[...]

Dat is een geluk bij een ongeluk, want dankzij Biden heeft Oekraïne nog een kans om te winnen.
---------------------------------------------------------------------

Europa heeft geen eigen grondstoffen , daarom heeft het met volle verstand gekozen voor northstream2. En nu wil Poetin voor zijn gas in roebels betaald worden. Gisteren nog een stuk in FD over mogelijke kwetsbaarheid van de dollar. Dit is geen regionaal conflict over de Donbas maar een mondiale oorlog over de hegemonie met ons arme Europa als verkozen speelveld. Die oorlog had nooit "hier" gevoerd mogen worden. We zullen tot in lengte van jaren opgescheept zitten met de wrange gevolgen.
-------------------------------------------------------------------
Die oorlog had men hier nooit gevoerd , als Poetin nooit aan de macht was verkozen. Zolang dit crapuul leeft zullen we zijn wrange gevolgen ondervinden in onze vrije wereld .
icara
4
quote:

DeZwarteRidder schreef op 3 april 2022 08:35:

[...]

Ik zie dat jij lid geworden bent van deze website in 2014, dus tijdens de verovering van de Krim.

Dat duidt er op dat je een Russische trol bent.
Ik verwerp deze insinuatie ten stelligste!
het zwaard
0
Kaczynski: Amerikaanse kernwapens welkom in Polen

Jaroslav Kaczynski, de leider van de Poolse regerende partij Recht en Rechtvaardigheid (PiS), zegt dat zijn land openstaat voor de stationering van Amerikaanse kernwapens. In een interview met de Duitse krant Welt am Sonntag stelt de invloedrijke politicus dat dit "de afschrikking tegenover Moskou duidelijk zou versterken".

Voor zover bekend hebben de Amerikanen geen plannen om kernwapens in Polen te plaatsen, maar Kaczynski zegt dat dit onder invloed van de Russische oorlog in Oekraïne "snel kan veranderen". Volgens hem zou het ook een logische stap zijn om kernwapens aan de oostgrens van het NAVO-gebied te hebben.

Kaczynski hoopt ook dat de Amerikanen hun militaire aanwezigheid in Europa versterken. Momenteel zijn er volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie 100.000 Amerikaanse soldaten in Europa gestationeerd. Dat zouden er volgens Kaczynski 150.000 moeten worden. Kaczynski herhaalt in het interview ook zijn wens dat de NAVO een vredesmacht naar Oekraïne stuurt.
DeZwarteRidder
0
quote:

icara schreef op 3 april 2022 08:49:

[...]Europa heeft geen eigen grondstoffen , daarom heeft het met volle verstand gekozen voor northstream2. En nu wil Poetin voor zijn gas in roebels betaald worden. Gisteren nog een stuk in FD over mogelijke kwetsbaarheid van de dollar. Dit is geen regionaal conflict over de Donbas maar een mondiale oorlog over de hegemonie met ons arme Europa als verkozen speelveld. Die oorlog had nooit "hier" gevoerd mogen worden. We zullen tot in lengte van jaren opgescheept zitten met de wrange gevolgen.
Stuur maar een klachtbrief naar Poetin.
63.674 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 ... 3180 3181 3182 3183 3184 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 887,44 +8,73 +0,99% 17:40
AMX 923,60 +4,26 +0,46% 17:41
ASCX 1.172,68 +0,26 +0,02% 17:26
BEL 20 3.913,37 +20,17 +0,52% 17:40
Germany40^ 18.003,60 +107,10 +0,60% 17:40
US30^ 38.607,38 +466,05 +1,22% 16:14
US500^ 5.104,92 +41,33 +0,82% 16:20
Nasd100^ 17.812,88 +300,67 +1,72% 16:16
Japan225^ 38.008,56 +195,96 +0,52% 16:15
WTI 78,52 -0,43 -0,54% 17:40
Brent 83,25 -0,32 -0,38% 17:40
EUR/USD 1,0778 +0,0053 +0,50% 17:40
BTC/USD 61.647,58 +2.507,89 +4,24% 17:40
Gold spot 2.298,55 -5,16 -0,22% 17:40
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
BESI 124,950 +4,550 +3,78% 17:23
UMG 28,820 +0,910 +3,26% 17:23
ASML 835,300 +23,900 +2,95% 17:23
Dalers Laatst +/- % tijd
SHELL PLC 33,450 -0,300 -0,89% 17:23
KPN 3,354 -0,019 -0,56% 17:21
ASR Nederland 46,520 -0,140 -0,30% 17:23

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront