Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

nieuws uit Japan!

4.679 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 230 231 232 233 234 » | Laatste
voda
0
Takeda neemt sectorgenoot over

Ariad voor dik vijf miljard dollar naar Japanners.

(ABM FN-Dow Jones) Takeda Pharmaceutics lijft sectorgenoot Ariad Pharmaceuticals in. Dit maakte Takeda maandag bekend.

Voor Ariad heeft Takeda 24,00 dollar per aandeel Ariad in contanten over, goed voor een totaal van circa 5,2 miljard dollar.

Ariad draagt naar verwachting vanaf 2018 bij aan de onderliggende winst. Voor 2017 wordt geen impact voorzien op de resultaten van Takeda.

De raden van bestuur van beide ondernemingen hebben de overname unaniem gesteund. Ook Ariad-aandeelhouder Sarissa, die 6,6 procent van de aandelen in handen heeft, zal zijn stukken onder het bod aanbieden. De transactie wordt naar verwachting eind februari afgerond.

Het aandeel Takeda sloot vrijdag 0,8 procent hoger op 4.965 yen, Ariad sloot vrijdag 2,5 procent hoger op 13,74 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beurzen Verre Oosten boeken kleine winst

Gepubliceerd op 9 jan 2017 om 07:34 | Views: 776

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurzen in Azië boekten maandag overwegend kleine winsten, in navolging van de positieve stemming op Wall Street tijdens de laatste handelssessie voor het weekeinde. In Tokio werd niet gehandeld vanwege een nationale feestdag.

Beleggers in het Verre Oosten hielden opnieuw een scherpe blik op de Chinese valutamarkt, na de onverwacht sterke stijging van de yuan vorige week. Maandag gaf de Chinese munt weer wat terrein prijs, terwijl uit recente cijfers bleek dat de internationale valutareserves van China vorige maand verder zijn geslonken.

De dollar sterkte aan ten opzichte van de yen, de euro en vooral het Britse pond. De waarde van het pond zakte in de Aziatische handel naar het laagste punt sinds oktober, nadat premier Theresa May in het weekeinde had benadrukt dat haar regering voor een volledige brexit gaat.

De aandelenbeurzen in Hongkong en Seoul gingen maandag een fractie vooruit. De All Ordinaries in Sydney won 0,8 procent.
voda
0
Japanse consumentenvertrouwen stijgt

Vertrouwensindex stijgt in december naar 43,1.

(ABM FN-Dow Jones) Het vertrouwen onder Japanse consumenten is in december weer flink toegenomen na de daling in november. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de Japanse overheid.

De vertrouwensindex liep op van 40,9 in november naar 43,1 in december. Er was een index van 41,3 voorzien.

Alle deelindexen lieten voor afgelopen maand nu juist een stijging zien. De sterkste stijging kwam voor rekening van de werkgelegenheid.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Japanse leidende indicatoren stijgen

Index in november 1,9 punten omhoog.

(ABM FN-Dow Jones) De leidende indicatoren van Japan zijn over november opgelopen. Dit maakte het Japanse Cabinet Office woensdag bekend met voorlopige cijfers.

De index die de stand van de indicatoren weergeeft kwam in november 1,9 punten hoger uit op 102,7 en verbeterde daarmee ten opzichte van de voorgaande maand. In oktober stond de index op 100,8, de eerste verbetering van de omstandigheden sinds april 2015.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Grondstoffen zetten Nikkei op winst

Gepubliceerd op 11 jan 2017 om 07:39 | Views: 1.463

TOKIO (AFN) - De aandelenmarkten in het Verre Oosten zijn woensdag overwegend met winst de handel uitgegaan. Vooral aandelen in de grondstoffensector profiteerden van optimisme over de vraag en de prijsontwikkeling in met name China.

In Tokio sloot de toonaangevende Nikkei-index 0,3 procent hoger op 19.364,67 punten. Sterkste stijgers onder de hoofdfondsen waren de Japanse staalconcerns JFE Holdings en Nippon Steel met koerswinsten van 5,5 en 4,6 procent. De producent van halfgeleidermateriaal Sumco kreeg er 4,4 procent bij.

In Seoul schoot de Kospi 1,5 procent omhoog, mede dankzij een koerswinst van 2,8 procent voor elektronicagigant en zwaargewicht Samsung. In Sydney dikte de All Ordinaries 0,2 procent aan. De Hang Seng in Hongkong stond tussentijds 0,8 procent in de plus.
voda
0
McDonald's overweegt ook verkoop deel Japanse franchises

Hamburgerketen zou 33 procent in de etalage zetten.

(ABM FN-Dow Jones) McDonald's Corporation gaat een flink deel van zijn Japanse franchise-operaties in de etalage zetten. Dit schreef Dow Jones donderdag op basis van diverse bronnen.

De Amerikaanse hamburgerketen heeft een belang van net geen 50 procent in de genoteerde Japanse tak, die in totaal een marktkapitalisatie heeft van 3,5 miljard dollar.

Naar verluidt zou McDonald's afstand willen doen van een belang van 33 procent. Het biedingsproces zou volgende week van start gaan, aldus bronnen.

Een aantal private equity-bedrijven zou volgens de bronnen overwegen een bod te doen.

Eerder deze week kwam naar buiten dat McDonald's 80 procent van zijn Chinese franchise-poot heeft verkocht.

Het aandeel McDonald's Corporation noteerde donderdag in de elektronische handel voorbeurs 0,1 procent hoger.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nikkei sluit met verlies

Gepubliceerd op 12 jan 2017 om 07:29 | Views: 931

TOKIO (AFN) - De beurs in Tokio is donderdag met verlies gesloten. De handel ondervond tegenwind van de sterkere Japanse yen, terwijl farmaceuten onder druk stonden door de opmerkingen van de aankomende Amerikaanse president Donald Trump over de hoge medicijnprijzen.

De Nikkei eindigde met een min van 1,2 procent op 19.134,70 punten. Bij de sterkere dalers stond de Japanse farmaceut Takeda met een min van 2,6 procent. Trump haalde woensdag in een persconferentie hard uit naar farmaciebedrijven en gaf aan dat hij wil dat de prijzen van geneesmiddelen dalen. Andere farmaceuten zoals Otsuka, Daiichi Sankyo, Chugai en Astellas Pharma leverden tot 4,2 procent in.

Japanse exporteurs hadden last van de sterkere yen. Zo verloren de autoconcerns Toyota, Nissan en Mazda tot 1,5 procent aan waarde.

Elders in de regio waren de koersenborden ook overwegend roodgekleurd. De Hang Seng in Hongkong stond tussentijds 0,7 procent lager. De All Ordinaries in Sydney sloot een fractie in de min. De Kospi in Seoul won juist 0,3 procent.
voda
0
Zo hee!

'Takata pleit schuldig in airbagschandaal'

Gepubliceerd op 12 jan 2017 om 20:05 | Views: 117

NEW YORK (AFN) - De geplaagde airbagmaker Takata zal naar verwachting vrijdag in de Verenigde Staten schuld bekennen in het schandaal rondom defecte airbags. De schuldbekentenis is onderdeel van de schikking met Amerikaanse autoriteiten waarmee naar verluidt een bedrag van 1 miljard dollar is gemoeid.

Het Japanse bedrijf is in moeilijkheden geraakt door een defect in het opblaasmechanisme van zijn airbags, die daardoor kunnen ontploffen. In sommige gevallen zijn daarbij bestuurders dodelijk getroffen door stukjes metaal die met hoge snelheid door de auto werden geslingerd.

Onderdeel van de schikking is ook een schadevergoeding aan nabestaanden. Onder de zestien sterfgevallen wereldwijd die worden gelinkt aan de Takata-aribags, zijn elf Amerikaanse slachtoffers.

Takata wordt in de VS verdacht van misleidende verklaring met betrekking tot het airbag-debacle. Ook zouden de Japanners informatie hebben achtergehouden.
voda
0
Nikkei eindigt met winst

Gepubliceerd op 13 jan 2017 om 07:37 | Views: 775

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is vrijdag met winst gesloten, terwijl elders in het Verre Oosten een wisselend beeld op de beurzen was te zien. De toonaangevende Nikkei-index eindigde 0,8 procent hoger op 19.287,28 punten.

In de Japanse hoofdstad was de geplaagde airbagmaker Takata een opvallende winnaar met een plus van 16,5 procent, door berichten dat het bedrijf dicht bij een schikking zou zijn met de Amerikaanse justitie. Vanwege explosiegevaar met de airbags van Takata moesten wereldwijd tientallen miljoenen auto's teruggehaald worden en zouden minstens zeventien mensen zijn overleden. Takata zou nu een boete van 1 miljard dollar krijgen.

Ook Nintendo stond volop in de belangstelling. Het computerspelletjesbedrijf kondigde aan dat zijn nieuwe console, de Switch, vanaf begin maart in de verkoop gaat voor een prijs van 300 dollar. De Switch moet de concurrentie aangaan met de PlayStation van Sony en de Xbox van Microsoft. Beleggers reageerden echter terughoudend en het aandeel Nintendo ging bijna 6 procent omlaag.

Sterkere neergang

De Hang Seng in Hongkong noteerde tussentijds een koerswinst van 0,4 procent. De Chinese overheid kwam met cijfers over de internationale handel naar buiten. De export van China kromp in december met ruim 6 procent op jaarbasis, wat een sterkere neergang is dan economen hadden verwacht. De import van de tweede economie van de wereld steeg vorige maand met meer dan 3 procent.

In Seoul verwerkten beleggers een rentebesluit van de Koreaanse centrale bank. De Bank of Korea besloot de rente te handhaven, zoals al was verwacht door de markten. De Kospi ging 0,5 procent omlaag. De All Ordinaries in Sydney leverde 0,8 procent in.
voda
0
Japanse machine-orders lopen flink op

Kernorders dalen in november meer dan verwacht.

(ABM FN-Dow Jones) De Japanse machine-orders zijn in november van dit jaar fors gestegen. Dit maakte de Japanse regering maandag bekend.

De machine-orders namen in november op maandbasis met 20,6 procent toe, na een stijging met 3,3 procent in oktober.

De kernorders in de private sector, exclusief de volatiele orders, lieten in november op maandbasis echter een daling zien van 5,1 procent. In oktober van dit jaar was er nog sprake van een stijging met 4,1 procent.

De verwachting voor november lag bij de kernorders op een daling met 2,0 procent op maandbasis.

Op jaarbasis stegen de kernorders in november op jaarbasis met 10,4 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Japanse industrie produceert meer in november

Definitieve cijfers ongewijzigd ten opzichte van voorlopige data.

(ABM FN-Dow Jones) De industrie in Japan heeft in november meer geproduceerd. Dit bleek dinsdag uit definitieve cijfers van het Japanse ministerie van handel en industrie.

De industriële productie in de derde economie van de wereld steeg met 1,5 procent op maandbasis, nadat de productie in oktober nog vlak bleef. De groei is ongewijzigd ten opzichte van een eerder, voorlopig cijfer over november en dat betekende de sterkste stijging in vijf maanden.

Op jaarbasis tekende zich een stijging met 4,6 procent af, waar in oktober nog sprake was van een daling met 1,4 procent. Dit markeerde de sterkste stijging sinds maart 2014.

In alle categorieën was er in november sprak van een stijging.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nikkei levert stevig in

Gepubliceerd op 17 jan 2017 om 07:39 | Views: 2.169

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is dinsdag met verlies de handel uitgegaan. Beleggers reageerden onder meer op stabiele groeicijfers van de industrie in Japan. Zorgen over een al dan niet harde brexit en onzekerheid over het beleid waar de aanstaande president van de Verenigde Staten Donald Trump voor staat, drukte het sentiment.

De toonaangevende Nikkei-index eindigde de sessie 1,5 procent lager op 18.813,53 punten. De yen won aan waarde, doordat de munt in onzekere tijden alom als veilige haven wordt beschouwd. Dat zette ook druk op koersen van exporterende bedrijven zoals Toyota (min 1,6 procent) en Yamaha Motor (min 2,8 procent).

Elders in het Verre Oosten was het beeld gemengd..De All Ordinaries in Sydney leverde 0,8 procent in, terwijl de Kospi in Seoul de dag afsloot met een winst van 0,4 procent. Dat dankte de index vooral aan de koerswinst van 0,8 procent van zwaargewicht Samsung. De Hang Seng index noteerde tussentijds 0,5 procent hoger.
voda
0
Nikkei sluit met winst

Gepubliceerd op 18 jan 2017 om 07:30 | Views: 801

TOKIO (AFN) - De beurs in Tokio is woensdag met winst gesloten, geholpen door een afzwakking van de Japanse yen. In de rest van Azië was het beeld op de beurzen wisselend.

De toonaangevende Nikkei-index in Tokio eindigde 0,4 procent hoger op 18.894,37 punten. Valutahandelaren in het Verre Oosten verwerkten opmerkingen van aankomend president Donald Trump dat de dollar te sterk is en daardoor Amerikaanse bedrijven schaadt in de concurrentiestrijd met Chinese rivalen.

Bij de bedrijven in Tokio was er aandacht voor Toshiba (plus 2,4 procent). Het Japanse technologieconcern zou overwegen zijn onderdeel voor geheugenchips af te stoten om extra kapitaal op te halen. Toshiba heeft te maken met enorme afschrijvingen bij zijn nucleaire activiteiten en verkeert daarom in financiële moeilijkheden.

In Hongkong was het sentiment positief. De Hang Seng noteerde tussentijds een koerswinst van 1,2 procent. De Kospi in Seoul toonde een kleine min. In Sydney zakte de All Ordinaries 0,4 procent.
voda
0
Miljardenverlies dreigt voor Toshiba - media

Kernenergie activiteiten verlieslatend.

(ABM FN-Dow Jones) Verliezen in de kernenergie activiteiten van Toshiba kunnen oplopen tot meer dan 500 miljard yen, of 4,4 miljard dollar, waardoor het Japanse bedrijf hulp moet zoeken bij banken. Dit schreef de Japanse zakenkrant Nikkei donderdag.

De verliezen ontstonden door een afwaardering op goodwill van het Amerikaanse dochterbedrijf CB&I Stone & Webster, dat kerncentrales bouwt. Dit gebeurde aan het einde van 2015. Stone & Webster werd getroffen door hogere constructie- en arbeidskosten dan Toshiba had ingeschat ten tijde van de overname.

In eerste instantie werd de goodwill op de acquisitie van Stone & Webster geschat op 87 miljoen dollar, gelijk aan 10,5 miljard yen. Maar nadat de aanvullende kosten aan het licht kwamen zei Toshiba afgelopen maand dat dit meer in de buurt komt van maximaal 500 miljard yen.

Nikkei schreef dat bronnen zeiden dat Toshiba nu opties overweegt zoals het uitgeven van preferente aandelen zonder stemmingsrechten of achtergestelde leningen. Naar verluidt heeft het Japanse concern ook een staatsbank om hulp gevraagd.

Het aandeel Toshiba daalde donderdag bijna 16 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Bank of Japan voorziet meer groei

Centrale bank voorziet 1,5 procent groei in 2017.

(ABM FN-Dow Jones) De centrale bank van Japan verwacht voor het fiscale jaar meer economische groei dan waar het eerder vanuit ging. Dit bleek vrijdag van de zijde van de voorzitter van de Bank of Japan, Haruhiko Kuroda, tijdens een paneldiscussie.

De bank had de prognose vanaf begin november op 1,3 procent staan, maar Kuroda hield het vandaag op een groei van 1,5 procent. Dit zou kunnen betekenen dat de bank zijn nieuwe outlook verhoogt bij de beleidsontmoeting van 30 en 31 januari.

Kuroda noemde de meest recente groeiramingen van het Internationaal Monetair Fonds conservatief. Voor de wereldeconomie ging het IMF uit van een groei van 3,4 procent voor dit jaar. Voor de Verenigde Staten ging het fonds uit van een groei van 2,3 procent in 2017 en 2,5 procent in 2018.

Over de inflatie van Japan was de voorzitter minder optimistisch. Het gebrek aan bereidheid van bedrijven om de lonen te verhogen is één van de redenen waarom het met de prijsontwikkelingen in Japan nog niet wil opschieten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nikkei boekt kleine winst

Gepubliceerd op 20 jan 2017 om 07:40 | Views: 514

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is vrijdag met een kleine winst het weekeinde ingegaan. Daarmee was Tokio een positieve uitzondering in het Verre Oosten, waar graadmeters verder vooral in de min doken. Beleggers in Azië reageerden onder meer op de groei van de Chinese economie. Die is het afgelopen jaar afgezwakt tot het laagste tempo sinds 1990.

's Werelds op een na grootste economie groeide vorig jaar met 6,7 procent, na een vooruitgang met 6,9 procent in 2015. Ondanks de verdere afzwakking voldeed de economie aan de doelstellingen van de Chinese regering, die mikt op een jaarlijkse groei van 6,5 tot 7 procent.

De Nikkei-index eindigde de sessie uiteindelijk 0,3 procent hoger op 19.137,91 punten. Elders in Azië noteerden graadmeters overwegend lager. De Kospi in Seoul sloot 0,2 procent in de min, terwijl de All Ordinaries in Sydney 0,7 procent inleverde. De Hang Seng in Hongkong noteerde tussentijds 0,4 procent lager. In Shanghai won de hoofdgraadmeter 0,6 procent.
voda
0
Rode cijfers voor beurs Tokio

Gepubliceerd op 23 jan 2017 om 07:25 | Views: 2.241

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is maandag met verlies gesloten. Beleggers in de Japanse hoofdstad reageerden op de inauguratietoespraak van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump van afgelopen vrijdag. De yen ging in waarde omhoog tegenover de dollar.

De Nikkei-index eindigde 1,3 procent lager op 18.891,03 punten. Trump liet in zijn toespraak weten als president de Amerikaanse belangen voorop te stellen, maar gaf verder geen nieuwe details over zijn economische beleid.

Het noodlijdende technologieconcern Toshiba sprong ruim 9 procent omhoog. Verschillende investeerders zouden interesse hebben in de geheugenchipdivisie van Toshiba. Het bedrijf overweegt een deel van die tak te verkopen om zo zijn financiële problemen te verlichten. De afgelopen tijd is het aandeel Toshiba hard gedaald vanwege grote afschrijvingen bij de nucleaire activiteiten van het concern.

In Hongkong noteerde de Hang Seng in de tussentijdse handel nagenoeg onveranderd. De Kospi in Seoul liet een kleine plus optekenen, terwijl de All Ordinaries in Sydney een min van 0,7 procent liet zien.
voda
0
Japan steel industry fears protectionism from Trump: industry official

Reuters reported that Japan's steel industry is concerned over the risks of a US exit from the Trans-Pacific Partnership deal and reform of the North American Free Trade Agreement by the incoming Trump administration.

Mr Kosei Shindo chairman of the Japan Iron and Steel Federation told a news conference that "We are worried about the risks of the Trump administration taking protectionism actions or policies.”

Source : Reuters
voda
0
Japans handelsoverschot fors gestegen

Export steeg 5,4 procent in december.

(ABM FN-Dow Jones) Het handelsoverschot van Japan is in december flink gestegen. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Japanse ministerie van Financiën.

Het handelsoverschot van Japan kwam uit op 641,4 miljard yen, of omgerekend ongeveer 5,3 miljard euro, tegen een overschot van 138,9 miljard yen in december vorig jaar. Er was een overschot van 290,0 miljard yen voorzien.

Vooral het handelsoverschot met de Verenigde Staten was nog steeds fors, ofschoon deze wel met circa 5 procent afnam.

De Japanse export steeg vorige maand met 5,4 procent op jaarbasis. Economen ging vooraf uit van een stijging van de export met 1,9 procent.

De import daalde in december met 2,6 procent naar 6.038 miljard yen, de 24ste achtereenvolgende maand waarin sprake was van een afname.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Positieve exportcijfers stuwen Nikkei-index

Gepubliceerd op 25 jan 2017 om 07:30 | Views: 872

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is woensdag met een flinke winst de handel uitgegaan. Beleggers in Japan reageerden onder meer op positieve cijfers over de export die voor het eerst in vijftien maanden in de lift zat. Elders in het Verre Oosten gingen graadmeters ook over een breed front vooruit.

De Nikkei-index eindigde de sessie met een plus van 1,4 procent op 19.057,50 punten. De exportcijfers zijn een positief teken voor Japanse economie en zijn een steuntje in de rug voor het stimuleringsbeleid van premier Shinzo Abe. De vraag is of het herstel blijvend zal zijn nu het protectionisme waar de Verenigde Staten voor staan de vooruitzichten minder rooskleurig maakt.

Het aandeel van airbagproducent Takata maakte een koerssprong van dik 18 procent. Het geplaagde bedrijf stelt naar eigen zeggen alles in het werk om een juridische regeling ter bescherming tegen schuldeisers te voorkomen.

In Seoul won de Kospi 0,2 procent. De All Ordinaries in Sydney dikte 0,4 procent aan, terwijl in Hongkong de Hang Seng tussentijds 0,3 procent hoger stond.
4.679 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 230 231 232 233 234 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 870,27 -3,75 -0,43% 25 apr
AMX 916,54 -9,22 -1,00% 25 apr
ASCX 1.190,79 -16,28 -1,35% 25 apr
BEL 20 3.857,94 -25,89 -0,67% 25 apr
Germany40^ 17.931,00 +13,72 +0,08% 25 apr
US30^ 38.124,13 0,00 0,00% 25 apr
US500^ 5.044,94 0,00 0,00% 25 apr
Nasd100^ 17.428,55 0,00 0,00% 25 apr
Japan225^ 37.725,14 0,00 0,00% 25 apr
WTI 83,75 0,00 0,00% 25 apr
Brent 87,91 0,00 0,00% 25 apr
EUR/USD 1,0727 -0,0002 -0,02% 04:35
BTC/USD 64.303,10 +323,24 +0,51% 02:59
Gold spot 2.335,22 +3,19 +0,14% 04:35
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UNILEVER PLC 47,590 +2,630 +5,85% 25 apr
KPN 3,436 +0,019 +0,56% 25 apr
Ahold Delhaize 27,880 +0,120 +0,43% 25 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 1.157,000 -261,400 -18,43% 25 apr
BESI 136,000 -3,000 -2,16% 25 apr
Philips Koninklijke 19,265 -0,355 -1,81% 25 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront