Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Dow Jones vanavond (deel 12)

25.395 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 ... 1266 1267 1268 1269 1270 » | Laatste
voda
0
Wall Street lager

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stonden dinsdagavond lager, terwijl beleggers na een lang weekend weinig aanleiding zagen om meer risico te nemen na een snelle stijging van de aandelenkoersen in de voorgaande weken.

De S&P 500 index en de Nasdaq stonden beide 0,3 procent lager, de Dow Jones-index daalde 0,6 procent.

De Dow Jones-index is in vijf van de afgelopen zes weken gestegen en staat sinds het begin van het jaar op een plus van 2,6 procent, de S&P deed het nog iets beter en de Nasdaq heeft al 4,6 procent bijgeschreven dit jaar.

Het enthousiasme van vorige week werd gedempt door nieuwe zorgen over matige economische groei buiten de Verenigde Staten, een afzettingsprocedure tegen president Donald Trump en zorgen dat een virus dat in China honderden mensen heeft geinfecteerd via de luchtwegen, de economische groei in Azië verder kan afremmen. Ook zou het toegenomen Chinese toerisme de kans groter maken op uitbreiding van de epidemie naar andere landen.

Analist Brent Schutte van Northwestern Mutual Wealth Management zag een combinatie van virusgerelateerde angsten en beleggersmoeheid. "Het biedt een gelegenheid voor sommigen om wat winst te nemen."

Maandag verlaagde het IMF zijn raming voor de mondiale economische groei van 3,4 naar 3,3 procent, voor 2020. Voor de VS rekent het IMF op 2,0 procent groei, in plaats van 2,1 procent.

De impeachment-procedure tegen de Amerikaanse president ging dinsdag van start. De financiële markten geloven niet dat Trump zal worden afgezet, omdat er dan 20 Republikeinse senatoren tegen hun eigen partij zouden moeten stemmen en dat is ondenkbaar, stelde Marios Hadjikyriacos van XM.

Trump was zelf in Davos, op het World Economic Forum, waar hij de economische ommekeer in de VS onder zijn bewind "niets minder dan spectaculair" noemde.

Na een voorlopige handelsdeal met China heeft Trump nu Europa in het vizier. President Emmanuel Macron schreef vannacht op Twitter een zeer goed gesprek te hebben gehad met Trump. "We zullen samen werken aan een goede overeenkomst om een escalatie van importheffingen te voorkomen", aldus de Franse president.

Olie noteerde dinsdag in het rood. Een maart-future West Texas Intermediate daalde 1,0 procent tot 58,00 dollar, terwijl een maart-future Brent 1,3 procent goedkoper werd op 64,35 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,1113. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1096.

Bedrijfsnieuws

Boeing ging hard onderuit, met 5,5 procent. De geplaagde vliegtuigbouwer wil 10 miljard dollar of meer lenen om de problemen met de 737 MAX 8 op te lossen, schreef zakenzender CNBC maandag op basis van bronnen. Boeing kampt met de nasleep van tweede dodelijke crashes van dit nieuwe vliegtuig.

Ook United Airlines verloor 5,5 procent.

Uber heeft zijn Indiase maaltijdbezorger aan zijn lokale rivaal Zomato Media verkocht. Het afscheid nemen van het worstelende bedrijf zal een positief effect hebben op de winstontwikkeling van Uber. Het aandeel klom 5,4 procent.

Voor de openingsbel kwam Halliburton al met cijfers. In het vierde kwartaal heeft het bedrijf de omzet zien dalen en een flink nettoverlies moeten incasseren. Halliburton verwacht voor het lopende boekjaar 2020 een voortzetting van de internationale groei, een verbetering van de marges, maar ook opnieuw een afname in de uitgaven door klanten. Het aandeel steeg 0,1 procent.

Nabeurs volgen Netflix en IBM. Netflix noteerde 1,6 procent lager.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Boeing 737 MAX zeker tot juni aan de grond'

Gepubliceerd op 21 jan 2020 om 20:25 | Views: 169

Boeing Company 20:12
306,27 -17,88 (-5,52%)

SEATTLE (AFN) - Vliegtuigmaker Boeing houdt er rekening mee dat zijn toestellen van het geplaagde type 737 MAX niet voor juni of juli toestemming krijgen om te mogen vliegen. Dat schrijft de Amerikaanse zakenzender CNBC op basis van een ingewijde.

Als toezichthouders pas in de zomer groen licht geven voor vluchten met het toestel, zou dat maanden later zijn dan de fabrikant aanvankelijk had verwacht.

De 737 MAX wordt sinds maart vorig jaar wereldwijd aan de grond gehouden nadat binnen korte tijd twee crashes met het toestel gebeurden. De twee vliegtuigongelukken, in Indonesië en Ethiopië, waren vermoedelijk het gevolg van een veiligheidssysteem dat de neus naar beneden bleef drukken doordat een sensor niet goed werkte.

Boeing moet van luchtvaartautoriteiten eerst alle technische mankementen in het toestel verhelpen voordat de 737 MAX weer mag vliegen. Vorige week bracht Boeing naar buiten nog een softwarefout te hebben ontdekt bij het vliegtuigtype. De kosten in verband met de kwestie lopen inmiddels in de miljarden dollars.
voda
0
Oversteek coronavirus naar VS zet Wall Street lager

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn dinsdag lager gesloten, na bekendmaking van het eerste geval in de Verenigde Staten van een gevaarlijk virus dat longontsteking veroorzaakt, afkomstig uit centraal China.

De S&P500-index sloot 0,3 procent lager op 3.321 punten. De Dow Jones-index leverde 0,5 procent in tot 29.196 punten. De Nasdaq zakte 0,2 procent.

De Dow Jones-index werd extra omlaag getrokken door het aandeel Boeing, dat meer dan 5 procent daalde. De vliegtuigfabrikant verwacht inmiddels dat het 737 MAX vliegtuig pas in juni of juli weer de lucht in mag.

Eerder op de dag gingen de beurzen in Azië onderuit, met een verlies van 1,4 procent voor de Shanghai Composite. Ook de Chinese munt werd 0,6 procent goedkoper tegenover de Amerikaanse dollar.

Amerikaanse functionarissen hebben het eerste geval van het coronavirus in de VS vastgesteld, in de staat Washington. Eerder meldden Chinese medische autoriteiten dat het virus, dat recent werd geidentificeerd, overdraagbaar is van mens op mens, en tot nu toe zes levens heeft geëist.

Het bericht dat het virus in Amerika is gearriveerd, drukte de koersen direct, volgens Art Cashin van UBS. "Onmiddellijke angstreactie", schreef hij in een rapport. "Kooporders werden geannuleerd."

Beleggers vrezen dat de ziekte zich snel kan verspreiden over Azië, nu vele miljoenen Chinezen onderweg zijn voor het jaarlijkse nieuwjaarsfeest. In 2002 kostte een uitbraak in zuidelijk China van een gelijksoortig virus, SARS genaamd, aan 774 mensen het leven.

"De economische gevolgen kunnen zeer zorgwekkend zijn", zei analist Rajiv Biswas van IHS Markit, wijzend op de sterke toename van het Chinese toerisme, die het risico van mondiale verspreiding hebben vergroot.

Volgens marktanalist Naeem Aslam van AvaTrade was de markt echter vooral op zoek naar een excuus om aandelen te verkopen, na de sterke stijgingen van de afgelopen tijd.

Aslam was zelf meer geïnteresseerd in de boodschap die president Trump in Davos aan de Federal Reserve gaf. Trump riep de Fed op om de rente verder te verlagen. "Dat is waar het slimme geld naar kijkt", zei Aslam. "Wanneer die boodschap zeer openbaar en zeer duidelijk wordt, zullen we een enorme rugwind hebben voor aandelen."

Dinsdag kwam de boodschap niet door. Aandelen van bedrijven die geraakt kunnen worden door een epidemie verloren terrein: Wynn Resorts verloor 6 procent, Las Vegas Sands 5 procent en MGM Resorts ook 5 procent, luchtvaarders Delta en American daalden ook 4 tot 5 procent.

Maandag verlaagde het IMF zijn raming voor de mondiale economische groei van 3,4 naar 3,3 procent, voor 2020. Voor de VS rekent het IMF op 2,0 procent groei, in plaats van 2,1 procent.

Trump was zelf in Davos, op het World Economic Forum, waar hij de economische ommekeer in de VS onder zijn bewind "niets minder dan spectaculair" noemde. Na een voorlopige handelsdeal met China heeft Trump nu Europa in het vizier. De Franse president Emmanuel Macron schreef vannacht op Twitter een zeer goed gesprek te hebben gehad met Trump. "We zullen samenwerken aan een goede overeenkomst om een escalatie van importheffingen te voorkomen", aldus de Franse president.

De olieprijs daalde. Een maart-future West Texas Intermediate daalde 0,3 procent tot 58,34 dollar op de New York Mercantile Exchange.

De euro/dollar noteerde op 1,1086. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1096.

Bedrijfsnieuws

Boeing ging hard onderuit, met 5,5 procent. De geplaagde vliegtuigbouwer wil 10 miljard dollar of meer lenen om de problemen met de 737 MAX 8 op te lossen, schreef zakenzender CNBC maandag op basis van bronnen. Vervolgens meldde het bedrijf zelf dat het vliegtuig nog tot medio 2020 aan de grond blijft. Boeing kampt met de nasleep van tweede dodelijke crashes van dit nieuwe vliegtuig.

Ook United Airlines verloor 5,5 procent, door zorgen over het Chinese coronavirus.

Uber heeft zijn Indiase maaltijdbezorger aan zijn lokale rivaal Zomato Media verkocht. Het afscheid nemen van het worstelende bedrijf zal een positief effect hebben op de winstontwikkeling van Uber. Het aandeel klom 7,1 procent.

Voor de openingsbel kwam Halliburton al met cijfers. In het vierde kwartaal heeft het bedrijf de omzet zien dalen en een flink nettoverlies moeten incasseren. Halliburton verwacht voor het lopende boekjaar 2020 een voortzetting van de internationale groei, een verbetering van de marges, maar ook opnieuw een afname in de uitgaven door klanten. Het aandeel sloot 0,8 procent lager.

Nabeurs volgden Netflix en IBM. Netflix stond nabeurs 0,9 procent lager, IBM steeg juist 4 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beleggers belonen terugkeer omzetgroei bij IBM

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
IBM
$ 139,10 0,79 0,57 % NYSE
IBM
$ 138,00 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN-Dow Jones) IBM heeft in het vierde kwartaal iets meer omzet behaald, na een reeks omzetdalingen, wat een eerste indicatie kan zijn dat de investering van 33 miljard dollar in de open source-softwarereus Red Hat een ommekeer kan zijn voor het IT-bedrijf.

Het aandeel steeg in de handel nabeurs ruim 4 procent.

IBM meldde een omzetgroei van 0,1 procent tot 21,8 miljard dollar, na vijf kwartalen met lagere omzetten dan een jaar eerder.

De aangepaste winst per aandeel daalde met 3 procent tot 4,71 dollar, maar was hoger dan analisten gemiddeld hadden voorspeld. Zij rekenden op 4,69 dollar.

Het bedrijf was positief in zijn vooruitblik: IBM rekent op een aangepaste winst per aandeel van tenminste 13,35 dollar, tegen 12,81 dollar in 2019.

De aangepaste omzet bij Red Hat steeg met 24 procent in het kwartaal. Het aangekochte onderdeel verkoopt ondersteuning en trainingen voor software met openbare broncode. De overname werd in juli afgerond.

De aankoop moet IBM concurrerender maken in clouddiensten, waar het bedrijf achterloopt bij rivalen zoals Amazon.com en Microsoft. In het vierde kwartaal groeide de omzet aan cloud-diensten bij IBM met 21 procent tot 6,8 miljard dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Netflix groeit harder buiten VS

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Netflix Inc
$ 338,405 -1,175 -0,35 % NASDAQ

(ABM FN-Dow Jones) Netflix heeft zijn doelstelling voor de groei van het aantal abonnees in de Verenigde Staten niet gehaald, onder druk van toenemende binnenlandse concurrentie, maar timmerde flink aan de weg in het buitenland. Dat bleek dinsdag bij de kwartaalcijfers.

Netflix kreeg er in het vierde kwartaal 423.000 abonnees bij in de VS, terwijl het bedrijf in oktober nog een toename van 600.000 Amerikaanse klanten voorspelde. Aan de andere kant kwamen er in de rest van de wereld 8,3 miljoen abonnees bij, terwijl het bedrijf daar niet meer dan 7 miljoen had voorzien.

Aandelen Netflix gingen dinsdag in de handel nabeurs aanvankelijk omlaag, maar herstelden zich vervolgens.

De online-aanbieder van televisieseries en films 'on demand' heeft steeds meer concurrentie van rivalen die vergelijkbare diensten bieden en jagen op creatief talent in Hollywood.

Walt Disney startte in november met het platform Disney+, voor 6,99 dollar per maand. Apple kwam dezelfde maand met Apple TV+, voor 4,99 dollar. Netflix kost normaal 12,99 dollar. Dit voorjaar zullen ook Comcast en AT&T met hun diensten komen: respectievelijk Peacock en HBO Max.

Netflix boekte een winst van 587 miljoen dollar in het vierde kwartaal, terwijl de omzet met 31 procent steeg tot 5,47 miljard dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Xerox wil bestuurders bij HP voordragen'

Gepubliceerd op 22 jan 2020 om 08:09 | Views: 117

NEW YORK (AFN) - Kopieermachinefabrikant Xerox is van plan bestuurders te nomineren bij computer- en printerfabrikant HP Inc, dat doelwit is van een overnamepoging door het bedrijf. Dat schrijft zakenkrant The Wall Street Journal. Xerox heeft de afgelopen tijd een klein belang gekocht in HP en heeft dus het recht om bestuurders voor te dragen bij de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering.

Xerox deed vorig jaar een ongevraagd bod van 33 miljard dollar op HP, maar dat werd afgewezen omdat het te laag zou zijn. Nu probeert Xerox op een andere manier de druk op HP op te voeren, door wel elf bestuurders voor te gaan dragen, aldus bronnen. Die zouden dan meer open moeten staan voor een overnamedeal. Het is overigens niet zeker dat dit plan wordt doorgezet.

Xerox is al bezig aandeelhouders van HP direct te benaderen. Een deal tussen de Amerikaanse bedrijven zou twee van de grootste namen op het gebied van kantoorapparatuur samenvoegen.
voda
0
Luchtvaartmaatschappijen in een race om schaarse simulatoren voor 737 Max

Vele duizenden piloten zullen getraind moeten worden met slechts enkele tientallen simulatoren. Ze komen daarbij terecht in onder meer landen als Fiji, IJsland en Panama. Foto: Lex van Lieshout/ANP

Luchtvaartmaatschappijen zijn in een wereldwijde race verwikkeld om trainingsplekken te boeken om piloten te trainen voor de Boeing 737 Max. Ze komen daarbij terecht in onder meer landen als Fiji, IJsland en Panama, zo vertellen bedrijven uit de branche.

Alle toestellen van de Boeing 737 Max staan sinds maart vorig jaar aan de grond na twee dodelijke crashes. Door een softwareprobleem werd de neus tijdens de vlucht omlaag gedrukt.

Veel piloten, weinig simulatoren

Het is onzeker wanneer luchtvaartautoriteiten het vliegtuig weer veilig achten: Boeing verwacht dat het toestel pas medio 2020 weer de lucht in mag. Wel duidelijk is dat piloten simulatortraining zullen moeten volgen, voordat ze met de 737 Max mogen vliegen.

Gevolg is dat vele duizenden piloten getraind moeten worden op slechts enkele tientallen simulatoren. En dat heeft grote gevolgen, zegt Gudmundur Orn Gunnarsson, directeur van TRU Flight Training Iceland: 'Ik denk dat het tekort aan simulatoren zal betekenen dat de vloot van 737 Max-vliegtuigen langzamer weer de lucht in zal gaan dan wat luchtvaartmaatschappijen zouden willen.'

Er zijn op dit moment naar schatting 34 door luchtvaartautoriteiten goedgekeurde simulatoren voor de 737 Max in bedrijf. Dat is nog geen kwart van de simulatoren voor de vorige generatie 737, de NG.

Het lage aantal is een gevolg van beleid van Boeing zelf. Volgens de vliegtuigbouwer hoefden piloten geen dure simulatortraining te ondergaan om bijgeschoold te worden voor de 737 Max, een belangrijk verkoopargument.

Geen eigen simulator meer

Luchtvaartmaatschappijen schaften geen eigen 737 Max-simulatoren aan omdat ze ervan uitgingen dat hun oude 737 NG-simulator nog voldeed. Boeing bevestigde echter dinsdagavond dat piloten voortaan op een 737 Max-simulator moeten worden getraind.

'In het begin werd er gezegd dat simulatortraining helemaal niet nodig was', zegt Gunnarsson. 'Maar dit verandert alles.' Zijn trainingscentrum in Reykjavik kreeg de voorbije weken al meer verzoeken van luchtvaartmaatschappijen, sinds Boeing had laten weten dat er een vorm van simulatortraining voor 737 Max-piloten nodig zou zijn.

Eastar Jet, een Zuid-Koreaanse budgetmaatschappij, is een van de bedrijven die op zoek moet naar simulatoren. Het bedrijf heeft al contact opgenomen met Boeing, andere luchtvaartmaatschappijen en opleidingscentra. 'Gezien het beperkte aantal Max-simulatoren, verwachten we dat maatschappijen moeilijkheden zullen hebben om ruimte te boeken', aldus een anonieme bron bij het bedrijf.

Een 737 Max-simulator op IJsland.
Een 737 Max-simulator op IJsland.Foto: Reuters

Trainen op Fiji

De zaken zien er juist gunstig uit voor Fiji Airways. Het bedrijf, gevestigd op een eilandengroep in de Stille Oceaan, investeerde ruim $10 mln in een eigen 737 Max-simulator om kosten te besparen: eerder moesten piloten naar Singapore, Australië of de VS reizen om trainingen te ondergaan.

Fiji Airways gebruikt de eigen simulator echter maar een deel van de tijd en had al plannen om het apparaat de rest van de tijd te verhuren, vertelt operationeel directeur Paul Doherty. Nu krijgt Fiji Airways telefoontjes van luchtvaartmaatschappijen die duizenden kilometers verderop gevestigd zijn.

'Er is belangstelling, vooral uit Azië', aldus Doherty, 'En we verwachten ook nog wel wat uit de Verenigde Staten. Onze focus ligt op het ontwikkelen van onze eigen piloten, maar we zullen graag andere maatschappijen helpen. De trainingen zouden voor veel luchtvaartmaatschappijen een echt knelpunt zijn.'

Ook het Panamese Copa, de enige Latijns-Amerikaanse luchtmaatschappij met een eigen 737 Max-simulator, krijgt veel verzoeken van andere vliegbedrijven. Namen wil het niet noemen. Prioriteit voor Copa is het trainen van de eigen 245 piloten.

fd.nl/ondernemen/1331745/luchtvaartma...
Bijlage:
voda
0
Johnson & Johnson overtreft verwachtingen licht

(ABM FN-Dow Jones) Johnson & Johnson heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar, net als in het derde kwartaal, iets beter gepresteerd dan verwacht. Dit bleek woensdagmiddag uit de resultaten van de Amerikaanse levensmiddelen- en farmaceutische reus.

CEO Alex Gorsky was vooral te spreken over de farmaceutische activiteiten.

De aangepaste winst per aandeel kwam uit op 1,88 dollar, terwijl analisten zoals deze vooraf werden gepolst door FactSet gemiddeld uitgingen van 1,87 dollar per aandeel. De gerapporteerde nettowinst bedroeg net iets meer dan 4 miljard dollar, grofweg een miljard dollar meer dan in dezelfde periode in 2018.

De omzet steeg van 20.394 miljoen dollar in het vierde kwartaal van 2018 naar 20.747 miljoen dollar over het laatste kwartaal van 2019. Zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten steeg de omzet. Wel bleef de omzet nipt achter op de analistenverwachtingen.

In heel 2019 kwam de omzet uit op net meer dan 82 miljard dollar met een nettowinst van ruim 15 miljard dollar, ofwel een aangepaste winst per aandeel van 8,68 dollar.

Outlook

Voor 2020 mikt Johnson & Johnson op een groei van de omzet en de winstgevendheid. De farmaceut mikt op een omzetgroei tussen 4 en 5 procent op jaarbasis.

De aangepaste winst per aandeel verwacht het bedrijf uit New Brunswick in 2020 uit te zien komen tussen 8,95 en 9,10 dollar, een stijging van 3,1 tot 4,8 procent op jaarbasis.

Het aandeel Johnson & Johnson noteerde woensdagmiddag in de elektronische handel in New York voor opening van de handel 0,1 procent lager.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Hogere opening Wall Street verwacht'

Gepubliceerd op 22 jan 2020 om 14:49 | Views: 472

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York openen woensdag naar verwachting met winsten. Beleggers verwerken de belofte van China om er alles aan te doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Verder is er aandacht voor kwartaalberichten van Netflix, IBM en Johnson & Johnson.

Het nieuwe coronavirus is in China bij meer dan 470 mensen vastgesteld. Het virus is verwant aan het SARS-virus dat in 2003 veel onrust veroorzaakte. Dinsdag drukte het nieuws dat het virus ook in de Verenigde Staten is opgedoken de belangrijkste graadmeters op Wall Street nog in het rood. Voornamelijk aandelen van luchtvaartmaatschappijen en op toerisme gerichte bedrijven stonden onder druk door het nieuws.

Verder houden de markten een schuin oog gericht op het Zwitserse Davos, waar internationale kopstukken uit het bedrijfsleven en politiek bijeen zijn voor het Wereld Economisch Forum. Hier liet president Donald Trump zich ontvallen dat hij verwacht een nieuwe handelsdeal met de Europese Unie te sluiten, maar dat onderhandelingen zwaar zijn.

Digitaks

Aan de zijlijn spreken de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin en zijn Franse ambtsgenoot Bruno Le Maire over hun conflict over de zogeheten digitaks die Frankrijk heeft ingevoerd. Die nieuwe belasting treft vooral grote Amerikaanse technologiebedrijven als Amazon, Google-moeder Alphabet en Facebook, wat tot onvrede in Washington heeft geleid.

Bij de bedrijven is er aandacht voor Netflix. De streamingdienst overtrof qua aanwas van abonnees zijn eigen verwachtingen in het vierde kwartaal van vorig jaar, maar voelde op de Amerikaanse markt de concurrentie van Disney+. De prognose voor nieuwe abonnees in het lopende, eerste kwartaal was minder dan analisten in doorsnee hadden verwacht.

IBM

Technologieconcern IBM opende eveneens de boeken en behaalde in het vierde kwartaal een marginaal hogere omzet dan een jaar eerder. Het was de eerste stijging van de opbrengsten in vijf kwartalen, geholpen door sterke resultaten van de cloudtak. Farmaceut Johnson & Johnson zag de omzet in het vierde kwartaal minder hard stijgen dan kenners hadden verwacht, maar hield wel een aanzienlijke hogere winst over. Ook de maker van medische hulpmiddelen Abbott Laboratories, oliedienstverlener Baker Hughes en United Airlines Holdings openden de boeken.

Dinsdag sloten de beurzen in New York met verliezen. De Dow-Jonesindex eindigde 0,5 procent lager op 29.196,04 punten. De breed samengestelde S&P 500 gaf 0,3 procent prijs tot 3320,79 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,2 procent tot 9370,81 punten.
voda
0
Meer omzet en winst voor Abbott Labs

(ABM FN-Dow Jones) Abbott Labs heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar meer omzet geboekt en de aangepaste winst per aandeel, net als een kwartaal eerder, uit zien komen op het niveau dat analisten vooraf hadden voorzien. Dit bleek woensdag uit de kwartaalcijfers van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf, dat ook de outlook verhoogde.

De aangepaste winst per aandeel kwam uit op 0,95 dollar per aandeel. Dit was gelijk aan de verwachting van analisten, zoals gepolst door FactSet. Een jaar eerdere was de winst 0,81 dollar per aandeel.

De omzet groeide in het afgelopen kwartaal op jaarbasis met 7,1 procent naar 8.314 miljoen dollar. Autonoom was de groei 8,5 procent. Daarmee deed de farmaceut het iets beter dan analisten hadden verwacht.

Operationeel kwam het resultaat uit op 1.398 miljoen dollar tegen 1.165 miljoen dollar over dezelfde periode een jaar eerder. Netto verdiende Abbott 1.049 miljoen dollar.

Dividend

Over het afgelopen kwartaal keert Abbott nu een dividend uit van 0,36 dollar per aandeel, een stijging met 12,5 procent, betaalbaar gesteld op 14 februari 2020.

Outlook

Abbott Labs verwacht voor het lopende boekjaar een autonome omzetgroei van 7,0 tot 8,0 procent.

De aangepaste winst per aandeel uit voortgezette activiteiten komt naar verwachting uit tussen 3,55 en 3,65 dollar.

Voor het eerste kwartaal wordt een aangepaste winst per aandeel verwacht tussen de 0,69 en 0,71 dollar.

De koers van het aandeel Abbott noteerde woensdag in de elektronische handel voorbeurs 1,3 procent hoger.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Trump wil EU dwingen tot handelsakkoord

(ABM FN-Dow Jones) De Verenigde Staten en de Europese Unie zullen nog voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen tot een handelsakkoord komen. Dit is de overtuiging van de Amerikaanse president Donald Trump.

Volgens Trump hebben de Europese leiders "geen andere keuze" dan een deal te sluiten met in het achterhoofd de dreiging van importheffingen op Europese auto's.

De president zei verder "een geweldig gesprek" te hebben gevoerd met voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie op het World Economic Forum in het Zwitserse Davos.

"Ik zei, als we niets doen, dan moet ik in actie komen, en dat betekent erg hoge importheffingen voor auto's en andere goederen die ons land binnenkomen", zei Trump tegen zakenzender CNBC.

Maar mensen hoeven zich geen zorgen te maken, zei Trump. "Zij [EU] gaan een deal sluiten, omdat ze wel moeten. Ze hebben geen keuze."

Ook zei Trump vertrouwen te hebben in Von der Leyen, terwijl met haar voorganger Jean Claude Juncker "onmogelijk samen te werken viel".

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Chicago Fed ziet economische groei weer vertragen

(ABM FN-Dow Jones) De Chicago Fed National Activity Index is in december gedaald ten opzichte van november. Dit maakte de Chicago Fed woensdag bekend.

De index daalde van een positieve stand van 0,41 in november naar 0,35 negatief in december.

Een positieve indexstand duidt op een groei die boven het historisch gemiddelde ligt, waar een negatieve indexstand duidt op groei beneden de trend.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Wall Street op weg naar hogere start

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen woensdag af op een hogere opening, in navolging van koerswinsten elders in de wereld, waar de zorgen over een uitbraak van een dodelijk virus in China meer naar de achtergrond werden gedrongen.

Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteerden een half uur voor de openingsbel tot 0,4 procent hoger, terwijl technologiebeurs Nasdaq op een 0,7 procent hogere start afkoerst.

Dinsdag kregen de financiële markten een tik, omdat beleggers vreesden dat het coronavirus de economische groei van landen in Azië zal aantasten. Chinese autoriteiten lieten weten dat ziekenhuizen meer voorzorgsmaatregelen nemen.

Beleggers hebben inmiddels veel vertrouwen dat de Chinese regering het virus in toom kan houden, zei James Athey van Aberdeen Standard Investments. Er zijn 400 gevallen bevestigd van het virus, dat de luchtwegen infecteert. Er zijn inmiddels negen mensen aan gestorven.

"De wereldwijde macro-economische impact van dit Aziatische virus zal waarschijnlijk zeer klein zijn, op basis van wat wij nu weten", zei Athey. "En ten tweede, afgezien van de macro-economische reactie, is de markt getraind om te kopen op dips en dat is vandaag gebeurd."

President Donald Trump zei woensdag dat het corona-virus onder controle is. Verder noemde hij de lopende afzettingsprocedure tegen hem een 'hoax'. Er is één geval van bestemming met het coronavirus in de VS bekend. Het betreft iemand die uit China kwam gereisd.

Trump zei ook dat Europese leiders "geen andere keus" hebben dan een handelsakkoord te sluiten met de VS, om de dreiging van de importheffingen op Europese auto's te ontlopen.

Op macro-economisch vlak kijkt de markt nog uit naar de verkoop van bestaande huizen in december. De huizensector is de afgelopen maanden aangesterkt door lage hypotheekrentes in combinatie met loongroei. Het cijfer staat voor vier uur gepland.

De Chicago Fed index liet voorbeurs een daling zien in december, tot 0,35 negatief, van 0,41 positief in oktober. Dit wijst op een groeivertraging van de Amerikaanse economie.


De olieprijs daalde. Een maart-future West Texas Intermediate zakte 0,9 procent tot 57,75 dollar, terwijl een maart-future Brent 1,8 procent goedkoper werd op 63,35 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,1088. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1084.

Bedrijfsnieuws

Apple zou mogelijk al in maart een nieuw, goedkoper model van de iPhone willen introduceren, meldde persbureau Bloomberg dinsdagavond. In 2016 introduceerde Apple ook al een goedkopere versie van zijn smartphone in het voorjaar, terwijl de duurdere nieuwe versies doorgaans in september worden gepresenteerd. Het aandeel steeg 0,8 procent voorbeurs.

Abbott Labs lijkt ruim 1 procent hoger te gaan openen. De aangepaste winst per aandeel kwam afgelopen kwartaal uit op 0,95 dollar per aandeel. Dit was gelijk aan de verwachting van analisten, zoals gepolst door FactSet. Een jaar eerder was de winst 0,81 dollar per aandeel. Abbott Labs verwacht voor het lopende boekjaar een autonome omzetgroei van 7,0 tot 8,0 procent.

Johnson & Johnson overtrof de verwachtingen in het vierde kwartaal licht. De aangepaste winst per aandeel kwam uit op 1,88 dollar, terwijl analisten zoals deze vooraf werden gepolst door FactSet gemiddeld uitgingen van 1,87 dollar per aandeel.
Het aandeel stond voorbeurs 1,5 procent lager, evenals de dienstverlener voor de olie-industrie Baker Hughes, die ook met resultaten kwam.

Het aandeel Tesla blijft intussen accelereren, daarbij geholpen door een stevige koersdoelverhoging van Wedbush. Voorbeurs staat de fabrikant van elektrische auto's weer 5 procent hoger, nadat president Donald Trump topman Elon Musk vergeleek met de fameuze uitvinder Thomas Edison.

Belangrijker wellicht was dat analist Dan Ives van Wedbush zijn koersdoel met bijna 50 procent verhoogde, op basis van sterke verwachte vraag naar de elektrische auto's uit China. Wedbush handhaafde zijn advies Neutraal, maar verhoogde zijn koersdoel van 370 naar 550 dollar. "We geloven dat Musk & Co niet zullen teleurstellen bij de vierdekwartaalcijfers op 29 januari."

IBM meldde dinsdagavond een lichte verbetering van de kwartaalomzet, na een reeks dalende omzetcijfers en als een eerste indicatie dat CEO Ginni Rometty op het juiste paard heeft gewed met de overname van het open-source-softwarebedrijf Red Hat, voor 33 miljard dollar. Het aandeel stond voorbeurs 4 procent hoger.

Netflix haalde zijn doelstelling niet voor de abonneegroei in Amerika, maar overtrof de verwachtingen ruimschoots met nieuwe abonnees buiten de eigen thuismarkt. De streamingreus heeft vooral in de VS te maken met veel nieuwe concurrenten. Het aandeel ging dinsdag nabeurs aanvankelijk omlaag, maar herstelde zich.

Intel krijgt een nieuwe voorzitter in de persoon van Omar Ishrak, afkomstig van Medtronic. Dat meldde het bedrijf dinsdag. Hij volgt CFO Andy Bryant van Intel op.

Capital One meldde een een daling van de winst van 2,48 dollar een jaar eerder tot 2,25 dollar per aandeel over het afgelopen kwartaal. De daling hangt samen met een wegvallend belastingvoordeel.

General Motors heeft een robottaxi ontworpen, die lijkt op een toaster, en die goedkoper zou zijn dan zelf autorijden of een taxi met een menselijke chauffeur oproepen. De zelfrijdende elektrische Cruise Origin is volgens topman Dan Ammann geen futuristisch visioen is. "Dit is een volledig ontworpen voertuig dat op weg is naar productie." De auto heeft geen stuurwiel, en biedt ruimte aan zes passagiers die elkaar tijdens de rit aankijken.

Xerox wil maar liefst 11 directeuren voordragen voor het bestuur van computer- en printermaker HP, meldde The Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen, in wat een agressieve stap zou zijn om een vijandig overnamebod er doorheen te duwen. Xerox kocht recent een beperkt belang in HP en kreeg daarmee het recht om directeuren voor te dragen tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Het aandeel Xerox daalde dinsdag 3,5 procent.

Slotstanden van dinsdag

Wall Street sloot dinsdag lager, na melding van het eerste geval in de Verenigde Staten van het gevaarlijke coronavirus, dat werd overgebracht vanuit centraal China.

De S&P500 index sloot 0,3 procent lager op 3.321 punten. De Dow Jones index leverde 0,5 procent in tot 29.196 punten. De Nasdaq zakte 0,2 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Bestaande woningverkopen Amerika stijgen

(ABM FN-Dow Jones) De bestaande woningverkopen in de Verenigde Staten zijn in december harder gestegen dan verwacht. Dit maakte The National Association of Realtors woensdag bekend.

De verkoop van bestaande woningen nam ten opzichte van november met 3,6 procent toe naar een geannualiseerd aantal van 5,54 miljoen stuks. Economen rekenden vooraf gemiddeld op een toename van 1,5 procent tot 5,43 miljoen woningen.

De mediane verkoopprijs steeg vorige maand op jaarbasis met 7,8 procent tot 274.500 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Fed injecteert 50 miljard dollar

(ABM FN-Dow Jones) De New York Fed heeft woensdag krap 50 miljard dollar in het financiële systeem gepompt. Dit maakte de Federal Reserve van New York bekend.

Er werd een bedrag van 49,8 miljard dollar uitgeleend, dat donderdag weer moet worden terugbetaald. Daarmee voldeed de Fed aan de volledige vraag.

Verder leende de centrale bank geen geld voor een langere periode uit.

De Fed voert deze operaties uit vanwege krapte op de markt voor een bepaald type kortetermijnfinanciering, de zogeheten repurchase agreements of 'repo's'. Banken en hedgefunds gebruiken dit soort korte leningen om hun dagelijkse handelsactiviteiten te financieren.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Boeing verwacht voor de zomer herstart productie 737 MAX

Gepubliceerd op 22 jan 2020 om 19:53 | Views: 0

CHICAGO (AFN/RTR) - De Amerikaanse vliegtuigmaker Boeing verwacht de productie van gewraakte 737 MAX voor de zomer weer te hervatten. Volgens de nieuwbakken Boeing-baas Dave Calhoun is dat ruim voordat de toestellen weer worden vrijgegeven voor gebruik. De vliegtuigmaker verwacht die goedkeuring door luchtvaartautoriteiten medio dit jaar.

Boeing legde de productie van de 737 MAX recent stil. Het toestel wordt sinds maart vorig jaar wereldwijd aan de grond gehouden nadat binnen korte tijd twee crashes met het toestel gebeurden. De twee vliegtuigongelukken, in Indonesië en Ethiopië, waren vermoedelijk het gevolg van een veiligheidssysteem dat de neus naar beneden bleef drukken doordat een sensor niet goed werkte.

Boeing moet van luchtvaartautoriteiten eerst alle technische mankementen in het toestel verhelpen voordat de 737 MAX weer mag vliegen. De kosten in verband met de kwestie lopen inmiddels in de miljarden dollars.
voda
0
Wall Street levert winst grotendeels in

(ABM FN-Dow Jones) Wall Street is woensdag dichtbij huis geëindigd, waarmee de winsten van eerder op de dag grotendeels werden ingeleverd. De S&P 500 sloot fractioneel in de plus op een slot van 3.321,75 punten. De Dow Jones index verloor nipt op een slot van 29.186,27 punten en de Nasdaq ging uiteindelijk 0,1 procent hoger tot 9.383,77 punten.

Amerikaanse beleggers schudden de zorgen over het coronavirus af, in tegenstelling tot Europa, waar de markten woensdag terughoudend waren door de uitbraak. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zei woensdagavond dat van een noodsituatie nog geen sprake is.

Marktanalist David Madden van CMC Markets verklaarde het aanvankelijke optimisme op Wall Street woensdag door het overwegend positieve bedrijfsnieuws en sterke economische data over de Amerikaanse huizenmarkt.

Tesla wist woensdag opnieuw te stijgen na een gunstig analistenrapport en is inmiddels ruim 100 miljard dollar waard, zei Madden verder.

Netflix stond onder druk na de kwartaalcijfers die dinsdag nabeurs verschenen. "De cijfers waren sterk maar de outlook onder de verwachting", volgens de analist.

Op macro-economisch vlak bleek de Chicago Fed index in december gedaald, maar werden er in dezelfde maand wel meer bestaande woningen verkocht in de VS tegen hogere prijzen.

De euro/dollar handelde woensdagavond op 1,1091, terwijl een vat olie bijna drie procent goedkoper werd.

Bedrijfsnieuws

Apple zou mogelijk al in maart een nieuw, goedkoper model van de iPhone willen introduceren, meldde persbureau Bloomberg. In 2016 introduceerde Apple ook al een goedkopere versie van zijn smartphone in het voorjaar, terwijl de duurdere nieuwe versies doorgaans in september worden gepresenteerd. Het aandeel steeg woensdag 0,4 procent.

Abbott Laboratories presteerde afgelopen kwartaal conform de verwachting van analisten. De winst per aandeel steeg van 0,81 naar 0,95 dollar. Voor komend jaar rekent de biofarmaceut op een autonome omzetgroei van 7,0 tot 8,0 procent. Het aandeel steeg 2,4 procent.

Johnson & Johnson overtrof de verwachtingen in het vierde kwartaal nipt. De aangepaste winst per aandeel kwam uit op 1,88 dollar, terwijl analisten gemiddeld uitgingen van 1,87 dollar per aandeel. Het aandeel daalde toch 0,7 procent.

Het aandeel Tesla blijft intussen accelereren, woensdag daarbij geholpen door een stevige koersdoelverhoging van Wedbush. Het aandeel steeg 4,1 procent op een slotkoers van 569,56 dollar. "We geloven dat Musk & Co niet zullen teleurstellen bij de vierde kwartaalcijfers op 29 januari", aldus analist Dan Ives van Wedbush.

IBM meldde dinsdag nabeurs een lichte verbetering van de kwartaalomzet, na een reeks dalende omzetcijfers in voorgaande kwartalen. Het aandeel steeg 3,4 procent.

Netflix haalde zijn doelstelling niet voor de abonneegroei in Amerika, maar overtrof de verwachtingen ruimschoots met nieuwe abonnees buiten de eigen thuismarkt. De streamingreus heeft vooral in de VS te maken met veel nieuwe concurrenten. Het aandeel verloor woensdag 3,6 procent.

Xerox wil liefst 11 directeuren voordragen voor het bestuur van computer- en printermaker HP, meldde The Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen. Dit zou een agressieve manier zijn om een vijandig overnamebod door te drukken. Xerox nam recent een klein belang in HP en kreeg daarmee het recht om directeuren voor te dragen tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Het aandeel Xerox steeg 0,8 procent. HP verloor 0,1 procent.

Boeing daalde 1,4 procent. Dinsdagavond meldde de vliegtuigbouwer dat zijn geplaagde 737 MAX toestellen nog zeker een half jaar aan de grond blijven. Kersverse CEO David Calhoun zei woensdag dat er geen scherpe deadline is. Analisten van Vertical Research verlaagden woensdag hun advies en waarschuwden voor mogelijk desastreuze vierde kwartaalcijfers. Die verschijnen volgende week.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Texas Instruments overtreft verwachtingen

(ABM FN-Dow Jones) Texas Instrument heeft in het vierde kwartaal van 2019 boven verwachting gepresteerd, hoewel de winst en omzet daalden. Dit meldde de Amerikaanse chipfabrikant woensdag nabeurs.

Texas Instruments verwachtte in het kwartaal een winst per aandeel van 0,91 tot 1,09 dollar, op een omzet van 3,07 miljard tot 3,33 miljard dollar.

Er werd uiteindelijk een winst behaald van 1,07 miljard of 1,12 dollar per aandeel op een bijna 10 procent lagere omzet van 3,35 miljard dollar.

Analisten geraadpleegd door FactSet gingen uit van een winst per aandeel van 1,03 dollar en een omzet van 3,25 miljard dollar.

Outlook

In het huidige eerste kwartaal rekent Texas Instruments op een winst per aandeel van tussen de 0,96 en 1,14 dollar. De omzet moet uitkomen tussen 3,12 miljard en 3,38 miljard dollar.

Analisten voorspellen een winst per aandeel van 1,04 dollar en een omzet van 3,22 miljard dollar.

Het aandeel Texas Instruments daalde woensdagavond in de nabeurshandel 1,2 procent. In de reguliere handel steeg het aandeel 1,9 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Huawei bouwt voorraden op uit vrees voor sancties VS - media

(ABM FN-Dow Jones) De Chinese telecomreus Huawei legt voorraden aan van grondstoffen en onderdelen van buitenlandse toeleveranciers, om ten minste een jaar lang telecom-apparatuur te kunnen maken. Dat meldde de Nikkei Asian Review donderdag.

Algemeen wordt verwacht dat de Amerikanen hun sancties op Chinese technologie zullen aanscherpen, mogelijk al volgende maand, volgens de Japanse zakenkrant. Washington ziet de Chinese telecomreus als een bedreiging voor de wereldwijde veiligheid.

De nieuwe stap kan beteken dat Huawei, 's werelds grootste fabrikant van telefoons en telecomapparatuur, door de Amerikanen in een technologische quarantaine wordt geplaatst. De strijd tussen China en de VS om wereldwijde technologische heerschappij zou onverminderd voortwoeden, ondanks het gedeeltelijke handelsakkoord dat Washington en Beijing vorig week tekenden.

De voorraadopbouw laat zien dat Huawei het risico van Amerikaanse sancties zeer serieus neemt, volgens de Nikkei Asian Review. Huawei zou prioriteit geven aan grondstoffen voor de 4G en 5G routers, schakelaars en basisstations, die van meer strategisch belang zijn voor het bedrijf dan de smartphones.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Exxon bekijkt verkoop Britse en Duitse bezittingen'

Gepubliceerd op 23 jan 2020 om 11:52 | Views: 441

Exxon Mobil Corp 22 jan
67,19 -0,39 (-0,58%)

Royal Dutch Shell A 12:26
25,93 -0,01 (-0,02%)

LONDEN (AFN) - Het Amerikaanse olie- en gasconcern ExxonMobil is van plan bezittingen in Groot-Brittannië en Duitsland van de hand te doen. Dat meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg. Met de verkoop van activiteiten in beide landen zou een bedrag van meer dan 2 miljard dollar gemoeid zijn.

Volgens de bronnen wil ExxonMobil snel gaan beginnen met het verkoopproces voor olie- en gasbezittingen in de Noordzee. De Britse offshore-activiteiten van ExxonMobil worden vooral beheerd via het samenwerkingsverband met Shell. De verkoop van activiteiten in Duitsland zal later beginnen, aldus de bronnen.

Vorig jaar nam ExxonMobil al afscheid van Noorwegen met de verkoop van belangen ter waarde van 4,5 miljard dollar en het bedrijf zou ook in onder meer Maleisië desinvesteringen hebben gepland. Het concern wil voor 15 miljard dollar aan bezittingen afstoten om geld vrij te maken voor investeringen met een hoger rendement.
25.395 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 ... 1266 1267 1268 1269 1270 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 911,82 -0,09 -0,01% 11:52
AMX 944,03 +5,18 +0,55% 11:52
ASCX 1.211,08 +6,01 +0,50% 11:37
BEL 20 3.962,06 -18,52 -0,47% 11:52
Germany40^ 18.704,00 -38,22 -0,20% 11:52
US30^ 39.472,20 +24,80 +0,06% 11:52
US500^ 5.224,20 +0,78 +0,01% 11:52
Nasd100^ 18.211,20 +6,40 +0,04% 11:52
Japan225^ 38.274,20 +82,70 +0,22% 11:52
WTI 78,59 -0,61 -0,77% 11:52
Brent 83,28 -0,13 -0,16% 11:52
EUR/USD 1,0793 +0,0003 +0,03% 11:52
BTC/USD 61.787,29 -1.054,42 -1,68% 11:52
Gold spot 2.345,98 +9,21 +0,39% 11:52
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
BESTEL HIER UW TICKETS VOOR DE IEX BELEGGERSDAG > EEN DAG VOL INSPIRERENDE SPREKERS EN KOOPTIPS!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
PROSUS 35,520 +0,870 +2,51% 11:33
Akzo Nobel 65,140 +0,820 +1,27% 11:32
RANDSTAD NV 50,540 +0,570 +1,14% 11:32
Dalers Laatst +/- % tijd
ASR Nederland 47,150 -1,450 -2,98% 11:31
IMCD 145,100 -2,800 -1,89% 11:29
NN Group 44,970 -0,810 -1,77% 11:33

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront