OpenTV « Terug naar discussie overzicht

Press release

24 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
bwt
0
Press Release Source: WallStreet Direct, Inc.

WallSt.net (http://www.wallst.net) Updates the Investment Community Through All-New, Exclusive Interviews With PLTG, YHOO and OPTV
Thursday June 28, 7:00 am ET

NEW YORK, June 28 /PRNewswire/ -- On June 15, Blair Merriam, President and CEO of Platina Energy Group, Inc. (OTC Bulletin Board: PLTG - News; www.platinaenergygroup.com) updated the investment community in an all-new interview with www.wallst.net. Interview highlights include detailed discussions on the following topics:

-- how the company's business model "mitigates risk" for investors
-- potential of the company's working interests
-- how the company's oil extraction technology improves on current
standards, and could make "Platina a leader in this area"
-- transitioning from "asset acquisition mode" to development
-- upcoming milestones for investors to watch for

To hear the interview in its entirety, and to read an in-depth report on the company, visit www.wallst.net/superstocks/superstock...

On June 18, Dan Boberg, Managing Director of Sales Technology for Yahoo! Inc. (Nasdaq: YHOO - News; www.yahoo.com) updated the investment community in an all-new interview with www.wallst.net. Interview highlights include detailed discussions on the following topics:

-- how the company's new search marketing API program creates new
opportunities for advertisers and developers
-- key trends behind growth in online advertising, and steps the company
is taking to address these trends
-- how the company is "rewarding [its] advertisers with discounted pricing
where it makes sense"
-- steps the company is taking to create "the Internet's leading
advertiser and publisher ecosystem"

To hear the interview in its entirety, visit
www.wallst.net/audio/audio.asp?ticker...

On June 22, Alan Guggenheim, CEO of OpenTV Corp. (Nadsaq: OPTV) (http://www.opentv.com) updated the investment community in an all-new interview with www.wallst.net. Interview highlights include detailed discussions on the following topics:

-- transitioning from an "engineering driven" company to a "market driven"
company
-- steps new management is taking to improve the company's bottom line
-- industry trends bolstering the company's near-term growth prospects
-- how the company's applications, and middleware offer operators an
opportunity "to have real interactivity, and faster time to market"
-- upcoming milestones for investors to watch for

To hear the interview in its entirety, visit
www.wallst.net/audio/audio.asp?ticker...

About WallSt.net:

www.wallst.net is owned and operated by WallStreet Direct, Inc., a wholly owned subsidiary of Financial Media Group, Inc. (http://www.financialmediagroupinc.com). The Web site is a leading provider of timely business news, executive interviews, multimedia content, and research tools. Financial Media Group, Inc. also owns www.mywallst.net, a financial social network for investors, and Financial Filings Corp. (http://www.financialfilings.com), a provider of media and compliance solutions to publicly traded companies. In addition to WallSt.net, WallStreet Direct, Inc. owns and operates WallStRadio (http://www.wallstradio.com), a business and finance podcast Web site. We have received two million five hundred thousand restricted shares of PLTG from Platina Energy Group, Inc. for media and advertising services. For a complete list of our advertisers, and advertising relationships, visit www.wallst.net/disclaimer/disclaimer.asp .

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20050927...

--------------------------------------------------------------------------------
[verwijderd]
0
mr Guggenheim heeft het in dat intervieuw over de vele overnames die OpenTV heeft gedaan , om wereldmarktleider te kunnen zijn in hun sector.
Keerzijde hiervan is dat er nog geen winst gemaakt wordt p/a.

Maar hij is positief over de toekomst , al zijn de meeste CEO s dat over hun bedrijf.
Hij lijkt mij zeker geen klungelaar zoals hij hier door sommigen gezien wordt , al moet hij zich nog wel bewijzen.
Hij weet waarover hij praat en dat is al belangrijk.
Nu het nog concreet maken. Een man met een visie , die Guggenheim!
[verwijderd]
0
Nog een paar opmerkelijke uitspraken van Guggenheim:

We have makes a new strategy and plans. OpenTV is a very creative leader.
Nu weet ik wel dat de critici hier zullen zeggen , wat voor plan heeft hij en strategie?

Het is even afwachten wat Guggenheim uit de hoed tovert. Komt goed.
donrudol
1
Beste mensen
Ik handel al een paar jaar in optv en volg dit forum al lang. Nav het interview met Guggenheim plaats ik hier voor het eerst een bijdrage.

Ik vind het interview informatief, helder en to the point. Opmerkingen op diverse fora over Guggenheim als klungelaar kunnen in elk geval als zijnde geleuter in de prullenbak. Wat Guggie er in de praktijk van terecht gaat brengen is een tweede. Daar valt weinig zinnigs over te zeggen. Zijn analyse is echter open en interessant. Sommige zaken gingen mij technisch boven de pet maar dat mag de pret niet drukken.

Guggenheim is zeer kritisch over het tot nu toe gehanteerde bedrijfsmodel, de bedrijfsvoering en de bedrijfsorganisatie. Not performing as well as it should,too much units and customization in the field, limited revenues due to technicalities, acquisitions not fully integrated, engineering driven (lijkt wel Philips van vroeger). Dat liegt er niet om. Het vorig management heeft er wel beschouwd niet veel van gebakken.

Kudelsky en de nieuwe CEO heben voor optv een heuse turn around in petto. Optv staat aan het begin van een new phase. Er is een new strategy uitgedokterd die het bedrijf meer afstemt op de markt, de organisatie efficienter en effectiever maakt, en moet resulteren in revenue growth en better accountability. De effecten moeten op een termijn van 12-18 maanden zichtbaar worden.

Ik heb al saandeelhouder voor het eerst het gevoel dat ik in grote lijnen weet wat er gaande is. Thnxs Guggy
[verwijderd]
0
Donrudol,

Heeft dhr Guggenheim :
U iets medegedeeld over de winstverwachting van de komende jaren ?
Nee Donrudol niets daarover !
Als er z.g.n 0,13 dollarcent in 2008 in het vat zit (volgens analisten), dan zou hij tenminste kunnen aangeven, dat het bedrijf in 2008 uit de rode cijfers komt.
Nee Donrudol niets daarover !
Zijn betoog bestaat uit woorden en zinnen, waarop hij niet kan worden afgerekend en wordt in principe niet ondersteund door cijfermateriaal.
De markt heeft altijd gelijk en zijn verhaal wordt niet met applaus ontvangen (gezien de koersontwikkeling), dat zegt best veel.
De rol van Opentv in het geheel van de produktielijn is ondergeschikt en wordt uitgebuit.
Opentv is voor de belegger ook op de lange termijn geen winstmaker.
Mijn energie en geld zal niet verder meer in Opentv worden gestoken (ook niet onder de 2 dollar), er zijn veel betere opties.
Ik wens een ieder veel succes toe.
[verwijderd]
0
De onvoorspelbaarheid is groot bij OpenTV en dat zie je ook vandaag weer. De koers klimt even naar $2,25!
[verwijderd]
0
En de 2,30 gaan we binnenkort ook effe slopen.
We komen van heel diep,kan alleen maar omhoog.
Degene die nu koper zijn spekkoper.
[verwijderd]
0
De geluiden beginnen positiever te klinken , zie ook het draadje omzet van vandaag.

Wanneer de daling geregisseerd is naar de $2,10 , ivm die 10 miljoen stukken , dan kunnen we weer omhoog en dat gebeurt , al is voorzichtigheid geboden.

De omzet mag er zijn de laatste dagen en dat bij een stijgende koers. We zijn nog niet veel verder dan de afgelopen weken maar de $2,30 komt inzicht , als er geen vreemde dingen gebeuren , onverwachte dumpingen,

moet die $2,30 ook vallen?
donrudol
2
Dear Doctor,
U heeft gelijk! U heeft de sthetoscoop aan de amechtig hijgende borst gelegd, het rillend lichaam door de scan gehaald en de bloedmonsters aandachtig bekeken. En nu heft u de handen machteloos ten hemel: OPTV is niet meer te redden. U heeft de daad bij het woord gevoegd en naar ik meen de helft van uw aandelen te gelde gemaakt. And right you are! Wie A zegt moet B zeggen.

Alvorens U het medisch handboek erbij pakt om de symptomen van hysterie nog eens over te lezen, wilde ik hier nog het volgende ter geruststelling aan U meegeven. U blijft hameren op de stelling dat OPTV op de lange termijn geen duurzame winstmaker kàn zijn. Ik durf dat niet te beamen noch te ontkennen. Uw stelling lijkt mij voorlopig arbitrair en wat belangrijker is, er zal nog heel wat water door de Mississipi stromen, OPTV zal ongetwijfeld nog enkele hoogtepunten beleven en hopelijk op korte termijn en al was het maar for the time being winstcijfers bekend maken, alvorens het Salomonsoordeel over de boreling wordt geveld. Er is nog tijd genoeg om geld te winnen, alvorens een veilig heenkomen te zoeken. U verlaat, denk ik, het schip te vroeg, Doctor.

En alweer heeft u gelijk dat Guggy zich niet waagt aan concrete winstverwachtingen. Daar werd, als ik me niet vergis, ook niet rechtstreeks naar gevraagd. De toekomst is inderdaad ongewis. Maar het is niet goed om te ver vooruit te kijken. En zoals u zegt, de markt heeft altijd gelijk. We zijn vandaag weer verder gestegen.

[verwijderd]
0
Dat de patient ziek was , is overduidelijk maar dat de patient nu chronisch ziek blijft , is een verkeerde diagnose van de dokter.

De reden dat sommigen er niet meer in geloven kunnen , zal ongetwijfeld het koersverloop zijn in een stijgende beurs.

Guggenheim heeft zich nog niet uitgesproken in duidelijke termen dat OpenTV winst gaat maken.
Dat kan hij ook niet want er lopen nog enkele zaken die nog niet op zijn plaats gevallen zijn.
De uitrol bij Time Warner/Adelphia(datum) en de uitkomst van de patentzaak.

In mijn contacten met mensen die denken het te weten , zijn de rapporten van analisten voor 2008 gemaakt incl de Time Warner en Comcast deal(SpotOn).
Zoals we weten zijn er bij beide giganten nog problemen en wordt eraan gewerkt om ze op te lossen.

Guggenheim heeft nog te maken met een paar onzekere factoren en dat zal hem weerhouden prognoses te doen over winst in 2008.
Niet iedereen hier gelooft dat OpenTV profit gaat draaien op korte termijn(2008) maar je kunt niet de aandeelhouders tot in het oneindige aan de lijn houden met een verlies p/a zonder enig zicht op profit. OpenTV zou al in staat zijn breakeven/winst te draaien , daar men een positieve cashflow heeft(BL) maar men besteed het voor een groot gedeelte nog aan R&D.
Als men R&D niet laat meestijgen of daar iets op bezuinigd en op een andere kostenpost indien mogelijk , moet men in staat geacht worden bij toenemende inkomsten, een winst p/a op de borden neer te zetten.
Met minder kunnen we geen genoegen nemen in 2008.

donrudol
1
Ach Ciddix, jij bent ook al zo absoluut, zwaar op de hand en een zwart wit denker. "Met minder kunnen we geen genoegen nemen in 2008.". Waarom bouw je, alle expertise en deskundig netwerk ten spijt, teleurstellingen op de korte termijn in. Je klinkt alsof je niet alleen je hele vermogen bij wijze van pensioenvoorziening in OPTV hebt gestopt, maar ook de spaarcentjes van je hulpbehoevende moeder en dat van de buren die je-weet-niet-waarom erg tegen je opkijken als het op beleggen aankomt.

Naast alle wijze opmerkingen die je hier met ons deelt, houd ik mij aan de volgende overwegingen vast.

OPTV is marktleider in een segment van een veelbelovende industrie. Zoals Guggy opmerkte is er veel kennis en talent bij OPTV aanwezig. Dat heeft er aan bijgedragen dat het bedrijf wist weg te komen van de rand van de afgrond. De toko is in de afgelopen jaren slecht gerund. Veel verstandige beroepsinvesteerders zien echter nog steeds potentieel. Ik ga ervan uit dat Kudelsky niet dementeert en zijn huiswerk goed heeft gedaan. Er is genoeg redenom aan te nemen dat er op de korte tot middellange termijn muziek in OPTV zit. We zullen ongetwijfeld spannende momenten tegemoet gaan. OPTV moet in staat worden geacht op zijn minst enkele van de uitdagingen met succes te overwinnen. Dat geeft het aandeel dito momentum.

En dan is er nog dit. Hebben jullie het fantastische accent van Guggy gehoord? Is 't een Fransman of een Franstalige Zwitser? Zoals hij het woord 'year' uitspreekt. Niet te geloven. Ik heb het hier op kantoor proberen na te doen maar de secretaresses zeggen "je háált het niet'.
[verwijderd]
1
Met mijn opmerking dat we met minder geen genoegen kunnen nemen dat is , er zal in 2008 tenminste winst
gedraaid moeten worden per aandeel , is een uitspraak die inderdaad aangeeft dat ik niet met een habbekrats in OpenTV zit.

Het is een zwart /wit uitspraak , ik weet het. Ik zou net als velen hier rendement willen zien op mijn belegging in OpenTV na 7 jaar! Mogelijk Donrudol dat je met een kleine positie in OpenTV zit en het niet zoveel uitmaakt of het nu 2008 of 2009 wordt dat het bedrijf winst maakt en de koers een paar dollar hoger staat.

Mijn hoogbejaarde moeder , heeft ook wat in OpenTV gestopt en is de trotse bezitter van 3000 stuks OpenTV.

Wat je zegt dat de toko niet goed gerund is , dat is een interessante uitspraak die je hier misschien nog een keer wil toelichten. Ik ben eigenlijk benieuwd wat je daarmee precies bedoeld.

Nu is mijn uitspraak , met minder neem ik geen genoegen , niet een ultimatum aan OpenTV of een deadline. Maar ik probeer wel mee te denken over de gang van zaken en mijn mening kenbaar te maken.
Dat is mijn goed recht als belegger. Nu moet ik wel zeggen dat ik mij meer bezig hou met informatie verzamelen over OpenTV dan met andere zaken.
Ik heb er vertrouwen in dat men erin slaagt het bedrijf winstgevend te maken.
donrudol
0
Beste Ciddix. Guggy spuidde verspreid door het interview zware kritiek op het gevoerde beleid bij OPTV. Is je dat niet opgevallen? Dat was nou juist zo verhelderend. Luister nog maar eens. Ik heb een korte samenvatting gemaakt in mijn eerste bericht.
Als je inderdaad al lange tijd zwaar in OPTV zit kan ik me voorstellen dat je daar niet luchtig over praat. Ik ben zelf ooit begonnen ergens rond de 7 dollar, vervolgens flink bijgekocht onder de een. Verkocht rond de drie dollar en onlangs weer ingestapt op 2,13. Ongeveer 10% van mijn portefeuille zit er in. Ik heb denk ik meer geluk heb gehad dan jij en misschien de Doctor en nog vele anderen. Dat laat onverlet dat OPTV niet is afgeschreven, vanwege de volatiliteit extra kansen biedt en actief handelen vergt.
Is alles okay met je moeder? Ik hoop dat jullie nog door een deur kunnen....

Respectuosamente, Donrudol
[verwijderd]
0

Ik verwacht dat de moeder van Ciddix heel rijk gaat worden, net zoals Ciddix zelf. De vraag is alleen wanneer ;-)
[verwijderd]
0
quote:

donrudol schreef:

Beste Ciddix. Guggy spuidde verspreid door het interview zware kritiek op het gevoerde beleid bij OPTV. Is je dat niet opgevallen? Dat was nou juist zo verhelderend. Luister nog maar eens. Ik heb een korte samenvatting gemaakt in mijn eerste bericht.
Als je inderdaad al lange tijd zwaar in OPTV zit kan ik me voorstellen dat je daar niet luchtig over praat. Ik ben zelf ooit begonnen ergens rond de 7 dollar, vervolgens flink bijgekocht onder de een. Verkocht rond de drie dollar en onlangs weer ingestapt op 2,13. Ongeveer 10% van mijn portefeuille zit er in. Ik heb denk ik meer geluk heb gehad dan jij en misschien de Doctor en nog vele anderen. Dat laat onverlet dat OPTV niet is afgeschreven, vanwege de volatiliteit extra kansen biedt en actief handelen vergt.
Is alles okay met je moeder? Ik hoop dat jullie nog door een deur kunnen....

Respectuosamente, Donrudol

Ik zie het staan in je bijdrage van gisteren dat Guggenheim zich wat kritisch uitlaat over bepaalde zaken van het vorige manangement.
Het is moeilijk te beoordelen of de resultaten beter hadden geweest wanneer dat op de juiste wijze was aangepakt.
In ieder geval , zou Guggenheim wel eens de juiste persoon kunnen zijn die OpenTV op koers brengt(de juiste man op de juiste plaats).

Elk weekend bezoek ik mijn hoogbejaarde moeder en sinds de koers gezakt is , worden mij elke week de oren gewassen tijdens mijn bezoek.
Ik probeer haar uit te leggen dat het goed komt maar dat valt niet mee. Ze volgt het vanuit haar leunstoel via rtl7(pag 519)dagelijks de koers.
Als ik zeg ,het komt eraan dan krijg ik te horen , dat zeg je al jaren. Het is niets en het wordt niets.
donrudol
1
Tja, daar zou ik ook depressief van worden. Als ik afga op de koers van dit moment zal het komend weekeinde wel weer flink raak zijn. Dat zit me niet lekker. Wat dacht je ervan als we vanuit dit forum zo spoedig mogelijk contact met je moeder opnemen en haar indringend toespreken? Zo in de trant van eh, "en nou is het afgelopen met dat geteem en gemeier, elke week hetzelfde, wat denkt u wel, u maakt uw jongen diep ongelukkig, nog een keer en we ruilen uw openteeveetjes in tegen stukjes RTC, dat zal u leren!!". Nou ja, het is maar een suggestie. Iemand anders een beter idee? HELP CIDDIX ZIJN MOEDER HELPEN!
[verwijderd]
0
Geen paniek als de koers op $3 staat , wil ze uitstappen.
Nu is ze niet afhankelijk van die aandeeltjes en heeft ze in het spaarvarken nog heel wat zitten.

Als straks de koers weer eens goed stijgt , dan wordt ze wel rustiger , neem ik aan.
Het is natuurlijk niet zo , wanneer ze zelf is uitstapt de problemen zijn opgelost want haar kinderen zitten ook nog in OpenTV.
donrudol
0
Hier nog een paar reacties op het Guggy interview, weggeplukt bij Investor Village:

I listened to the interview... Management is very focused on execution and marketing products rather than services to build revenue.. I sense a real change in focus and suspect the re-alignment of organizational functions has begun. The website was the start.. I am confident that better days are coming..

Guggenheim made a good impression! He's not bullshitting, he's straight forward, says how the carts are,

Streamlining and trimming the fat. I also liked what they are saying and doing to improve the bottom line. At least they are taking a more of a hands on approach, unlike Liberty.

En dit is echt iets voor de deskundigen: software deal tussen Tivo en Comcast. Wat betekent dat voor OPTV?

TiVo Inc. announced cable provider Comcast Corp. will license its DVR software -- only three days before a previously disclosed deadline -- paving the way for Comcast users to begin using TiVo software to capture Comcast's On Demand programming . In its effort to capture a greater share of the pay-TV market, TiVo has moved from making its own DVR boxes exclusively to licensing its software to cable and satellite providers. The agreement with Comcast allows subscribers to download TiVo's DVR software and interface to set-top boxes made for Comcast mainly by Motorola. TiVo's simple and intuitive DVR software is preferred by many users over that offered by cable companies like Comcast and Time Warner Cable. Separately, TiVo announced a surprising limited-time offer for subscribers to its Lifetime Service plan offered with its Series1 and Series2 boxes to transfer their plans to a new Series2 dual-tuner 80-hour unit for $299. TiVo has been moving away from Lifetime Service plans in favor of monthly and yearly plans. To qualify, the Lifetime Service plan has to have been activated before June 2003.
[verwijderd]
0
OpenTV is met Comcast in onderhandeling over hun advertisingproduct SpotOn en is niet in de race om software te leveren in hun settopboxen.

Om het allemaal goed te kunnen beoordelen , zal er inderdaad een deskundige aan de pas moeten komen die er zicht op heeft.

Na de afronding van de patentzaak in October , weten we meer , wat OpenTV gaat leveren aan Comcast.

Ik zie dat de koers weer een flinke dreun krijgt te verwerken. Jammer , het leek de goede kant op te gaan maar de koerswinst van deze week is vrijwel weer geheel verdampt.
[verwijderd]
0
Je hoeft geen deskundige te zijn om te zien wat er gebeurd. Comcast en Tivo hebben samen een settopbox ontwikkeld, alle mogelijkheden die de OpenTv software biedt, inclusief een advertisingproduct ala SpotOn zit al in de box verwerkt. Comcast is de box al aan het uitrollen op dit moment.

De Comcast deal zal een wassen neus blijken te zijn. Anders was de deal al rond, en had de rechter er niet aan te pas hoeven te komen. Ook de uitrol van de Time Warner deal is nog niet rond, ook al willen sommigen hier anders doen geloven. De uitrol is uitgesteld, maar als je tussen de regels door leest, is er een zeer grote kans dat het niet doorgaat.

En de verwachte winst in 2008 van meer dan 10 cent p/a zal ook niet haalbaar blijken te zijn. De huidige verwachtingswaarde is er een van 4 p/a verlies in 2007, en voor 2008 ook nog een verlies.
Guggenheim gaf in zijn betoog aan dat het vorige management er een zooitje van heeft gemaakt, en vervolgens doet hij geen enkele uitspraak over toekomstige verwachtingen. Alleen hierdoor zal het aandeel dalen. Beleggers hebben er geen vertrouwen meer in. Volgende week onder de 2.
24 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 878,71 -0,12 -0,01% 02 mei
AMX 919,34 +3,90 +0,43% 02 mei
ASCX 1.172,42 -17,97 -1,51% 02 mei
BEL 20 3.893,20 +9,94 +0,26% 02 mei
Germany40^ 17.940,90 +44,40 +0,25% 02 mei
US30^ 38.141,33 0,00 0,00% 02 mei
US500^ 5.063,59 0,00 0,00% 02 mei
Nasd100^ 17.512,21 0,00 0,00% 02 mei
Japan225^ 37.812,60 0,00 0,00% 02 mei
WTI 78,95 -2,63 -3,22% 02 mei
Brent 83,57 -2,37 -2,76% 02 mei
EUR/USD 1,0729 +0,0018 +0,17% 00:41
BTC/USD 59.264,00 +1.417,42 +2,45% 00:41
Gold spot 2.304,50 +18,79 +0,82% 00:41
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ING 15,808 +0,946 +6,37% 02 mei
PROSUS 32,690 +1,180 +3,74% 02 mei
ArcelorMittal 24,330 +0,740 +3,14% 02 mei
Dalers Laatst +/- % tijd
BESI 120,400 -5,100 -4,06% 02 mei
ASML 811,400 -21,300 -2,56% 02 mei
ASMI 581,800 -13,400 -2,25% 02 mei

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront