Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Niet panieken om de dalende Euro.

2.469 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 120 121 122 123 124 » | Laatste
voda
0
Euro wint, Italiaanse veiling verloopt soepel


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro wint donderdag tijdens de Europese handelsuren aan kracht ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De euro verleent steun aan de relatief optimistische toon op de Europese markten, die tevens profiteren van een succesvol verlopen Italiaanse veiling van drie verschillende soorten staatspapier. De financieringskosten namen af en het land wist het van tevoren beoogde bedrag op te halen, ondanks de politieke impasse in het land. De wekelijkse steunaanvragen die om 14.30 uur verschijnen zullen naar verwachting nog invloed uitoefenen op de valuta. Omstreeks 13.40 uur noteert de euro ten opzichte van de dollar op $1,3126, tegen $1,3070 bij het slot van Wall Street woensdag. (EPR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Top Dublin drukt euro


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro noteert rond het middaguur ten opzichte van de dollar lager, vanwege de hernieuwde zorgen over de Europese schuldproblemen. In het Ierse Dublin komen vrijdag de ministers van financien van de Europese Unie (EU) bijeen, waarbij onder andere wordt gesproken over het verlenging van de looptijden van leningen aan Ierland en Portugal. Tevens werd bekend dat Cypriotische president van plan is extra steun te vragen aan de EU. Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem gaf echter aan dat het reddingspakket van EUR190 miljard voldoende moet zijn om de bailout van het land te dekken. In reactie op de berichtgeving noteert de euro ten opzichte van de dollar rond het middaguur lager op $1,3065, versus $1,3099 rond het slot van de handel in de VS donderdag. De dollar noteert ten opzichte van de Japanse yen op JPY99,22, in vergelijking tot JPY99,66 donderdag laat, waarbij de euro ten opzichte van de Japanse munt noteert op JPY129,65, tegenover JPY130,56 donderdag.(PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
'Stoppen met euro duurder dan verdiepen unie'

Gepubliceerd op 15 apr 2013 om 10:33 | Views: 2.324

KOEWEIT (AFN/BLOOMBERG) - Het laten mislukken van de euro is vele malen duurder dan het aanhalen van de economische en politieke banden in Europa. Dat zei topman Josef Ackermann van Zurich Insurance Group afgelopen weekeinde in Koeweit. Voorheen was Ackermann bestuursvoorzitter van Deutsche Bank, de grootste financiële instelling van Duitsland.

,,We hebben een verenigd Europa nodig om op gelijke voet te kunnen onderhandelen met andere voorname regio's zoals de Verenigde Staten, China, India en een aantal andere landen'', aldus Ackermann. President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank (ECB) zorgde in juli vorig jaar voor rust op de financiële markten met de belofte er alles aan te zullen doen om de euro te redden. Desondanks zit de eurozone voor het tweede jaar op rij in een recessie en hebben vijf lidstaten noodsteun nodig.

Vrijdag schaarden de EU-landen zich eensgezind achter gemeenschappelijk toezicht op de bankensector. Volgens eurocommissaris Michel Barnier (Interne Markt) hoeft de Europese Grondwet niet gewijzigd te worden voor de te vormen bankunie, terwijl Duitsland daar wel op aandringt. ,,Sommige weeffouten in de opzet van de euro en vraagstukken op het gebied van goed bestuur (governance) worden nog steeds niet adequaat aangepakt'', zei Ackermann. ,,We hebben een diepere integratie en coördinatie nodig onder beleidsmakers op weg naar een bankunie.''
voda
0
Euro schudt slechte ZEW-data van zich af


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro herstelt dinsdag ten opzichte van de dollar en de yen, ondanks tegenvallende data over het vertrouwen in de Duitse economie. Vooral het lichte herstel van de goudprijs draagt bij aan een verbetering van het sentiment, waarbij aan grondstoffen gelinkte valuta als die van Australie, Nieuw-Zeeland en Canada herstel laten zien. Tijdens de ochtendhandel werd bekend dat het vertrouwen van financieel analisten in de vooruitzichten voor de Duitse economie in april scherp is gedaald. Zowel over de verwachtingen als de huidige economische situatie was men een stuk negatiever. De valutamarkten kijken nu uit naar Amerikaanse economische data die tijdens de middaguren verschijnen en het jaarverslag van de ECB dat dinsdagmiddag aan het Europees Parlement wordt gepresenteerd. Het IMF komt later op de dag met zijn World Economic Outlook. Rond 12.50 uur is de euro $1,3105 waard, tegen $1,3055 rond het slot van Wall Street maandag om 21.50 uur. Voor elke euro krijgt men rond het middaguur JPY128,25, tegen JPY126,79 maandagavond. De dollar herstelt ten opzichte van de Japanse munt en noteert op JPY97,85, tegen JPY97,11 bij de slotbel in New York op maandag. (MMG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
Euro lager ten opzichte van dollar


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro noteert rond het middaguur lager ten opzichte van de dollar, maar heeft verliezen van eerder op de dag reeds deels gecompenseerd en lijkt te stabiliseren. De Europese munt kwam met het openen van de handelsdag zonder duidelijke reden in een vrije val terecht. Daarnaast was er op macro-economisch vlak aandacht voor de publicatie van de notulen van de meest recente bijeenkomst van de Bank of England, waaruit bleek dat de leden van het beleidscommissie van de centrale bank verdeeld zijn over het uitbreiden van het obligatie opkoopprogramma van de centrale bank. Dit was grotendeels conform de verwachting en sorteerde nauwelijks enig effect in de markt. Omstreeks 12.50 uur noteert de dollar ten opzichte van de Japanse yen op JPY97,91, in vergelijking tot JPY97,52 rond het slot van de handel in de VS dinsdag. De euro noteert ten opzichte van de dollar op $1,3154, versus $1,3175 dinsdag laat, waarbij de Europese munt ten opzichte van de Japanse yen noteert op JPY128,76, in vergelijking tot JPY128,40 een dag eerder. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Euro licht hoger ten opzichte van dollar


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro noteert donderdag rond het middaguur licht hoger ten opzichte van de dollar, nadat de Europese munt een steuntje in de rug kreeg vanwege een positief verlopen veiling in Spanje. Madrid haalde EUR4,71 miljard op met een drietal leningen, waarbij de financieringskosten afnamen. Het Britse pond stond donderdag onder druk ten opzichte van andere belangrijke valuta, in reactie op zwakke retailcijfers, maar herstelde zich gedurende het verloop van de handelsdag. Vanuit Japan kwam het nieuws dat de centrale bank van Japan zijn maandelijkse opkopen van obligaties gaat herzien. Een functionaris van de Japanse centrale bank meldde na de bijeenkomsten met marktdeelnemers op woensdag dat vele marktparticipanten gevraagd hebben om meer frequent kleinere hoeveelheden op te kopen, om de impact op de markt te verminderen. Om 12.50 uur noteert de dollar ten opzichte van de Japanse yen op JPY98,33, versus JPY98,11 rond het slot van de handel in de VS woensdag. De euro noteert ten opzichte van de dollar op $1,3054, tegenover $1,3029 woensdag laat, waarbij de Europese munt ten opzichte van de Japanse yen noteert op JPY128,38, in vergelijking tot JPY127,84. Het Britse pond noteert ten opzichte van de dollar op $1,5248, tegenover $1,5236 woensdag laat. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Dollar herstelt ten opzichte van Japanse yen


AMSTERDAM (Dow Jones)--De dollar is gedurende de handel in Europa ten opzichte van de Japanse yen door het niveau van JPY99 gebroken, na commentaar van de Japanse minister van financien dat de G20 geen bezwaar hebben tegen het monetaire beleid van de Bank of Japan. Ook de euro, het Britse pond en de Australische dollar profiteren van een zwakke yen. De centrale bank stelde donderdag in een verklaring ieder maand meer dan JPY7 biljoen aan obligaties op de markt op te kopen. De bijeenkomsten van de G20 en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank in Washington kunnen vrijdag rekenen op de aandacht van markten wereldwijd. Omstreeks 12.50 uur noteert de dollar ten opzichte van de Japanse yen op JPY99,15, versus JPY98,14 rond het slot van de handel in de VS donderdag. De euro noteert ten opzichte van de dollar op $1,3085, in vergelijking tot $1,3050 donderdag laat, waarbij de Europese munt ten opzichte van de Japanse yen noteert op JPY129,75, tegenover JPY128,10. Ten opzichte van de Britse pond noteert de euro op GBP0,8528, versus GBP0,8541 donderdag. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Dollar nadert JPY100-grens; euro zijwaarts


AMSTERDAM (Dow Jones)--De dollar dreigt maandag door de grens van JPY100 heen te breken, na de goedkeuring van Japans agressieve monetaire beleid door de G20 landen vrijdagavond. Andere belangrijke valuta bewegen bij gebrek aan richtinggevende data vooral zijwaarts. "Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de dollar de JPY100-grens doorbreekt. De G20 keurde het beleid van Tokio goed en de katalysator voor een weg omhoog zou deze week kunnen komen uit de hoek van Japanse levensverzekeraars als zij bevestigen dat ze van plan zijn in het nieuwe fiscale jaar meer buitenlandse obligaties te kopen", zegt Tom Levinson, valutastrateeg bij ING. Ondertussen weet de euro niet te profiteren van de stijging van de Italiaanse beurzen en de daling van de yields op het Italiaanse tienjarige papier die volgden op de herverkiezing van president Giorgio Napolitano die tijdens het weekend plaatsvond. "De valutamarkt lijkt niet onder de indruk van de herverkiezing van Napolitano en neemt een afwachtende houding aan met betrekking tot verdere politieke gebeurtenissen in Italie in de komende dagen", stellen strategen van Commerzbank. De strategen voegen daar echter aan toe dat de voor dinsdag geplande inkoopmanagersindex voor de eurozone van veel groter belang is. De euro noteert omstreeks 13.25 uur $1,3044, tegen $1,3054 vrijdagavond laat. Ten opzichte van de Japanse yen noteert de euro ondertussen JPY130,06, tegen JPY129,93 vrijdagavond 21.50 uur. Ook de dollar staat hoger ten opzichte van de Japanse munt op JPY99,71, tegen JPY99,50 vrijdagavond. (EVG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
euro verzwakt door Duitse PMI


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro verliest in de Europese ochtendhandel terrein ten opzichte van de dollar, als gevolg van een krimp van de industriele activiteit in Duitsland. De Duitse samengestelde inkoopmanagersindex is in april tot onder het niveau van 50 gedaald, door een afnemende activiteit in zowel de Duitse diensten- als industriele sector. De euro steeg bij de start van de Europese handel nog fors ten opzichte van de dollar als gevolg van een beter dan voorziene Franse PMI, maar die winsten werden kort daarna dus teniet gedaan, toen de Duitse inkoopmanagersindex van Markit Economics verscheen. Omstreeks 10.30 uur noteert de euro ten opzichte van de dollar op $1,2980, tegen $1,3037 dinsdag rond 08.50 uur voorafgaand aan de start van de Europese handel, en in vergelijking tot $1,3063 bij het slot van Wall Street op maandag. (EPR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Euro herstelt van slechte Ifo index


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro herstelt woensdagmiddag van een teleurstellende publicatie over het Duitse producentenvertrouwen. Uit data van onderzoeksbureau Ifo bleek tijdens de ochtendhandel dat het vertrouwen onder Duitse ondernemers in april is afgenomen. Over zowel de huidige omstandigheden als de vooruitzichten was men minder optimistisch. De cijfers zetten woensdagochtend druk op de euro, die daardoor even onder de $1,2950 dook, maar inmiddels is de munt weer hersteld. Toch is het tegenvallende cijfer voer voor marktvolgers die speculeren op nieuwe stimuleringsmaatregelen door de Europese Centrale Bank (ECB). "De daling van de Ifo vandaag opent de deur naar een levendige discussie over een renteverlaging door de ECB, nu zelfs de grootste economie van de eurozone aan momentum verliest", meent Annalisa Piazza, analist bij Newedge. Omstreeks 12.50 uur is de euro $1,3015 waard, tegen $1,2996 rond het slot van Wall Street dinsdag om 21.50 uur. Ten opzichte van de Japanse yen wint de Europese munt eveneens terrein, voor elke euro krijgt men aan het begin van de middag JPY129,66, tegen JPY129,30 dinsdagavond. Ook de dollar loopt in op de yen, de Amerikaanse munt is JPY99,62 waard, tegen JPY99,47 bij de slotbel in New York op dinsdag. (MMG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
euro worstelt met zwakke macrocijfers eurozone


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro is dinsdag onder druk komen te staan, nadat cijfers uit de eurozone over werkloosheid en inflatie de mogelijkheid van versoepelende monetaire maatregelen door de Europese Centrale Bank heeft doen toenemen. Uit de cijfers van Eurostat blijkt dat het werkloosheidspercentage in maart tot een nieuwe recordhoogte is gestegen, terwijl het statistiekbureau tegelijkertijd bekendmaakt dat de inflatie in maart op het laagste punt sinds april 2010 is uitgekomen. Ook blijken Duitse detailhandelsverkopen in maart voor de tweede opeenvolgende maand te zijn gedaald. Omstreeks 13.10 noteert de euro ten opzichte van de dollar op $1,3073, in vergelijking met $1,3099 maandagavond in New York. De dollar noteert op JPY97,55 tegenover de Japanse yen, waar dat maandagavond JPY97,77 was. Het pond staat tegenover de dollar op $1,5478, ten opzichte van $1,5501. (LDF)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
euro wint aan kracht tov andere valuta


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro wint woensdag aan kracht ten opzichte van andere belangrijke valuta, voorafgaand aan een reeks macro data uit de Verenigde Staten. "Vandaag zit vol met risicovolle gebeurtenissen wanneer het de wisselkoers van de Amerikaanse dollar betreft", stelt Peter Kinsella, valutastrateeg bij Commerzbank in Londen. "Als de data niet echt sterk zijn, zoals de markt verwacht, zal dit de dollar verder onder druk zetten", vervolgt Ian Stannard, hoofdstrateeg wisselkoersen bij Morgan Stanley in London. Het pond wint ten opzichte van de dollar, nadat de inkoopmanagersindex voor de Britse industriesector de verwachtingen overtrof. Vooruitkijkend is de belangrijkste invloedsfactor voor de Europese valuta, het rentebesluit van de Europese Centrale Bank op donderdag. Nadat data dinsdag aantoonden dat de werkloosheid in de eurozone is toegenomen naar een nieuwe recordhoogte, en de inflatie op het laagste niveau noteert sinds februari 2010, zijn de verwachtingen toegenomen dat de centrale bank een renteverlaging zal doorvoeren. De yen weet enigszins grip te houden nadat de Chinese inkoopmanagersindex woensdag wees op een vertraging van de industriele activiteit. Omstreeks 13.20 uur noteert de euro ten opzichte van de dollar op $1,3217, tegen $1,3167 bij het slot van Wall Street op dinsdag. Ten opzichte van de yen noteert de euro op JPY128,87, tegen JPY128,33 bij het slot van Wall Street. Het pond noteert ten opzichte van de dollar op $1,5569, tegen $1,5532 rond 22.00 uur op dinsdag. De euro loopt in op het pond op GBP0,8487 van GBP0,8477 dinsdagavond. (EPR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Euro stabiel in aanloop naar ECB-rentebesluit


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro noteert donderdag ten opzichte van de dollar stabiel in aanloop naar het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB) en het daaropvolgend commentaar van ECB-president Mario Draghi. De Europese munt noteert ruim boven het niveau $1,31, ondanks dat de inkoopmanagersindices voor de industrie van Duitsland en de eurozone over april nog steeds een krimp in de industriele activiteit lieten zien. "Er hangt een zekere terughoudendheid in de markt om iets te doen in aanloop naar het ECB-rentebesluit", aldus Daragh Maher van HSBC. Analisten en economen voorzien vanwege zwakke Europese macro-publicaties dat de ECB zijn belangrijkste rentetarief zal verlagen tot 0,5%. Omstreeks 12.50 uur noteert de dollar ten opzichte van de Japanse yen op JPY97,32, versus JPY97,37 rond het slot van de handel in de VS woensdag. De euro noteert ten opzichte van de dollar op $1,3175, in vergelijking tot $1,3179, waarbij de Europese munt ten opzichte van de Japanse yen op JPY128,23 noteert, in vergelijking tot $128,33. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Dollar onder druk; Euro in de lift


AMSTERDAM (Dow Jones)--De dollar staat tijdens de handel in Europa, in aanloop naar de publicatie van het Amerikaans banenrapport over april, onder druk ten opzichte van andere belangrijke valuta, waarbij de euro in de lift zit nadat de Europese Centrale Bank (ECB) de mogelijkheid van een negatief rentetarief bagatelliseerde volgend op commentaar van ECB-president Mario Draghi. Wat het Amerikaans banenrapport betreft rekenen vooraf door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde economen op een groei van het aantal banen in de VS met 148.000. Strategen waarschuwen ervoor dat het mogelijk is dat dit aantal veel lager uitkomt, nadat het ADP-rapport omtrent de werkgelegenheid in de private sector eerder deze week teleurstelde. Hoewel de dollar in sommige gevallen profiteerde van zwakke economische data rekenen marktvolgers er dit keer op dat een tegenvallend banenrapport slecht zal zijn voor de dollar en een positief rapport een evenredig effect zal hebben op de munt. Omstreeks 13.15 uur noteert de dollar ten opzichte van de Japanse yen op JPY98,03, versus JPY97,92 donderdag rond het slot van de handel in de VS. De euro noteert ten opzichte van de dollar op $1,3121, in vergelijking tot $1,3063 donderdag laat, waarbij de Europese munt ten opzichte van de dollar noteert op JPY128,65, tegenover JPY127,92 donderdag. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
euro wint aan kracht na Duitse industriele productie data


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro wint tijdens de Europese handelsuren aan kracht ten opzichte van andere toonaangevende valuta, na een onverwachte toename in de industriele productie in Duitsland. De industriele productie, aangepast voor seizoensinvloeden, steeg op maandbasis met 1,2%, terwijl vooraf door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde economen hadden gerekend op een daling met 0,2%. Omstreeks 13.45 noteert de euro ten opzichte van de dollar op $1,3124, tegen $1,3079 bij het slot van Wall Street dinsdag. Ten opzichte van de yen noteert de euro op JPY129,92, tegen JPY129,47 omstreeks 22.00 uur op dinsdag. (EPR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
Dollar, euro vrijwel onveranderd de middag in


AMSTERDAM (Dow Jones)--De aandacht op de valutamarkten ligt maandag bij de dollar. De Amerikaanse munt steeg tot het hoogste punt ten opzichte van de Japanse yen in vier jaar tijd, nadat ministers van financien tijdens een G7-bijeenkomst afgelopen weekend nalieten Japan op de vingers te tikken voor de recente verzwakking van de yen. De dollar klom tot JPY102,15, een niveau dat zich sinds oktober 2008 niet heeft voorgedaan, alvorens terug te vallen tot niveaus van voor het weekend. De euro daalde op zijn beurt sterk in de eerste handelsuren maandag, maar noteert aan het begin van de middag eveneens vrijwel onveranderd. Beleggers overpeinzen maandag tevens het lot van het Amerikaanse monetaire verruimingsprogramma, nadat The Wall Street Journal bekendmaakte dat de Fed een strategie heeft bedacht voor het afbouwen van het obligatie-inkoopprogramma ter waarde van $85 miljard per maand. Het tijdspad werd niet bekendgemaakt, maar de functionarissen van de Fed zijn van plan geleidelijk minder obligaties in te gaan kopen. Volgens Bank of New York Mellon duidt het artikel in WSJ, samen met uitspraken van Fed-voorzitter Ben Bernanke op vrijdag, er niet op dat de afbouw al direct van start zal gaan. "Het suggereert echter dat de Fed in de komende jaren kiest voor een meer conservatieve benadering", stelt BNY Mellon. De dollar noteert omstreeks 13.10 uur JPY101,55, tegen JPY101,60 vrijdagavond laat. Ten opzichte van de euro staat de dollar er eveneens licht lager voor. Voor elke euro krijgen beleggers $1,2988 terug, tegen $1,2980 vrijdagavond omstreeks 21.50 uur. De euro noteert ten opzichte van de yen op JPY131,93, tegen JPY131,89 vrijdagavond. (EVG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
euro klimt na sterke vraag Spaans schuldpapier


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro won terrein gedurende de Europese handelsuren ten opzichte van de dollar, nadat er veel vraag was naar schuldpapier van de Spaanse regering en de publicatie over de industriele productie in de eurozone beter uitkwam dan voorzien. Deze invloedsfactoren compenseerden het nauwelijks gestegen vertrouwen in de vooruitzichten voor de Duitse economie, waarna de euro naar $1,3030 steeg. Spanje haalde dinsdag meer op dan voorzien bij de uitgifte van zes- en twaalf-maands papier, terwijl de financieringskosten lager uitkwamen. Het land kondigde gelijktijdig een uitgifte van een nieuwe tienjarige obligatie voor later op de dag aan. Omstreeks 13.40 uur noteert de euro licht lager ten opzichte van de dollar, op $1,2965, tegen $1,2975 bij het slot van Wall Street maandag. (EPR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
BBP-data zetten euro onder druk


AMSTERDAM (Dow Jones)--De euro staat woensdagmiddag onder druk, na een reeks aan BBP-cijfers die onderstrepen dat de eurozone nog altijd worstelt met de crisis. Frankrijk belandde in het eerste kwartaal in een recessie, terwijl de recessie in landen als Nederland, Italie, Griekenland en Portugal aanhield in de eerste maanden van het jaar. Ook de eurozone als geheel staat nog altijd onder druk. Duitsland zag de economie in het eerste kwartaal wel herstellen ten opzichte van de laatste drie maanden van 2012, maar op jaarbasis was sprake van een onverwachte krimp. "De BBP-cijfers van vandaag laten wederom zien dat de eurozone de zwakste schakel is binnen de wereldeconomie" concluderen analisten van ING. Het pond wint wat ten opzichte van de euro en de dollar nadat de Bank of England met nieuwe verwachtingen kwam voor de Britse economie en inflatie. Daaruit bleek dat de centrale bank wat optimistischer is dan in eerdere vooruitzichten. Omstreeks 12.50 uur was de euro $1,2871 waard, tegen $1,2940 bij het slot van Wall Street op dinsdag om 21.50 uur. Voor elke euro kreeg men GBP0,8459, tegen GBP0,8497 op dinsdagavond. Het pond herstelde tijdens de ochtendhandel ten opzichte van de dollar en was om 12.50 uur $1,5216 waard, tegen $1,5194 voorafgaand aan het rapport van de BoE. (MMG)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

2.469 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 120 121 122 123 124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 885,69 +6,98 +0,79% 12:21
AMX 923,39 +4,05 +0,44% 12:21
ASCX 1.170,16 -2,26 -0,19% 12:06
BEL 20 3.923,58 +30,38 +0,78% 12:21
Germany40^ 17.996,80 +100,30 +0,56% 12:21
US30^ 38.534,50 +393,17 +1,03% 12:21
US500^ 5.084,31 +20,72 +0,41% 12:21
Nasd100^ 17.662,35 +150,14 +0,86% 12:21
Japan225^ 37.916,06 +103,46 +0,27% 12:21
WTI 79,10 +0,15 +0,19% 12:20
Brent 83,82 +0,25 +0,30% 12:20
EUR/USD 1,0744 +0,0019 +0,18% 12:21
BTC/USD 59.380,73 +241,03 +0,41% 12:21
Gold spot 2.300,24 -3,47 -0,15% 12:21
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Aandelenadviezen van IEX.nl

  1. Premium
    Advieswijziging ASML
  2. Premium
    Iets langer geduld met Besi
  3. Premium
  4. Premium
    Tijd om het aandeel Adyen op te vissen?
  5. Premium
    Uitstekende cijfers Flow Traders

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UMG 28,700 +0,790 +2,83% 12:05
RELX 39,160 +0,820 +2,14% 12:05
PROSUS 33,385 +0,695 +2,13% 12:06
Dalers Laatst +/- % tijd
KPN 3,355 -0,018 -0,53% 12:04
Philips Koninklijke 24,960 -0,060 -0,24% 12:05
SHELL PLC 33,685 -0,065 -0,19% 12:06

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront