EADS

433 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
op dit moment denk ik ,dat het van prudentie zal getuigen om te wachten met aanschaf van eads gezien de lange termijn grafiek en de grote problemen met de leveranties van de airbus en alle andere onzekerheden (o.a. de duurdere euro ,de ingewikkelde bedrijsstructuur,etc.).
trouwens een koers/winst verhouding in 2007 van 117 !! lijkt mij wel wat hoog.
is meer een fonds om een ritje mee te maken maar dan zou ik toch wel even wachten tot het +- 20 euro staat.
en ik denk dat deze koers wel snel op de borden komt.
eads zit duidelijk in een neerwaarts patroon.
voda
0
Peter, even een OT vraag.
Volg jij de rechtszaak van Lernout & Hauspie?

Zie artikel op www.fd.nl (dossiers & thema's) rechtsonderin.
Groet,
Voda
ffff
0
Voda,

Ik wilde net de computer uitzetten en zag je vraag.
Ja ik volg dat maar niet intensief. Ik ben ook een van de eisers. Maar vooral: Ik erger me groen en geel. Het wordt weer een gigantische mediashow, met hoogstandjes van zeer gewieksten en ongelooflijk slimme advocaten. Het kost gigantisch veel klauwen met geld en de vraag die dan overblijft: Is dat nou de rechtstaat die we met zijn allen willen. Blijkbaar wel, maar ik word er eerlijk gezegd misselijk van.

Wel heel leerzaam om te zien wie er alemaal gefraudeerd hebben en dat vooral ook in de bank en accountantswereld er veel witteboordencriminaliteit voorkomt, ook al hebben ze nu de beste advocaten om wat scheef is recht te lullen.

Ik heb al heel vaak geschreven dat ik , gemiddeld genomen geen hoge achting van bankiers en justitie heb. Een proces als het huidige onderstreept dat bij mij alleen maar. Geen gerechtigheid, maar juridische hoogstandjes en dat is in mijn ogen toch een totaal ander accent.

En naar je centen kun je natuurlijk fluiten...ook al geeft de media je de misselijk makende illusie dat er wellicht hier of daar nog wat te halen valt.


Voor de media is het overigens ook gewoon een lekkere kluif, een mooie dagelijkse bladvulling: dus die spelen dat ook gewoon mee. Lijkt een beetje op dat proces van Dutroux. Was ook zwaar overdreven en een grote mediashow.

Peter
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef:


Peter, even een OT vraag.
Volg jij de rechtszaak van Lernout & Hauspie?

Zie artikel op www.fd.nl (dossiers & thema's) rechtsonderin.
Groet,
Vodatijdblogs.typepad.com/redactieblog/20...

Niettegenstaande het dank zij mijn klacht is, d.d.: 23.12.2007 dat er een correctioneel luik aan het onderzoek kwam tegen de "georganiseerde bende" rond en met Lernout en Hauspie, wordt ik vooral gemeden in de belgische pers!
Nochtans is het heel duidelijk dat er massaal werd gestolen en gefraudeerd, in bende, dit vooral dank zij de medewerking van de interne audit, die vooral mogelijk was door de zesde betichtte :rechter Dirk cauwelier, en dit vooral dank zij de medewerking van de externe audit:de veertiende betichtte: KPMG.
Heel duidelijk is dat al in 1997 miljoenen USDollar werden gestolen, dit per kwartaal, en dat er geen enkele technologie aanwezig was, dit bij geen enkele LDC, wat is steeds: Lege Dozen Companies heb genoemd! meer nog: in geen enkele LDC was ook maar één persoon werkzaan en/of ingeschreven: pure verzinsels van de bende L. & H. om miljarden te stelen!
Wat mijn groot probleem is: de VZW SAIL TRUST wordt niet genoemd !!! nochtans werd door mijn klacht op 23.12.2000 de som van 30.000.000.BEF in beslag genomen, zijnde de weddes van het personeel van die VZW SAIL TRUST. het personeel: de voorzitter: Jean Luc DEHAENE: 22.000.000.BEF, zijn vrouw celie: 2.000.000.BEF (als chauffeur) en de ondervoorzitter: Paul BEHETS: 6.000.000.BEF. Deze Paul BEHETS deed de boekhouding van L.& H., en was ook werkzaam bij: KPMG !!!
Deze Paul BEHETS kan het niet meer vertellen, hij is overleden.
Dat de beste vriend van DEHAENE, nml.: BODSON alle bezwarende feiten weghaalde, dit maakte het dus mogelijk dat DEHAENE, de "feitelijke baas" van de ganse bende, buiten schot bleef!
Voor alle gedupeerden is er nochtans hoop: wanneer er bedrog wordt bewezen, dan krijgt iedere gedupeerde zijn "betaalde som geld" volledig terug, mits burgerlijke partijstelling. deze som wordt verhoogd met de wettelijke gerechtsintresten!
Mensen die twijfelen: u kan bij mij terecht, gratis: rudolf.marchand@gmail.com

Omdat ik tot op heden nog geen volledige inzage heb gekregen in het dossier: diskette en computerchip: in beide gevallen blijven vele "files" gesloten!, daarom vraag ik nu nogmaals inzage van het dossier: op papier (+/- 285.000.bladzijden. Doch, het proces is al bezig en ik kan dus geen bijkomende onderzoekn vragen daar ik het voledige bundel niet heb.
naar cassatie dus!
uiteindelijk komt de waarheid toch aan het licht en zal ook DEHAENE moeten inbinden.
Wat betreft de technologie: er was wel stem-herkenningstechnologie, doch: spraak-technologie, dat is nog iets heel anders!
rudolf.marchand@gmail.be
[verwijderd]
0
Gisteren in Zembla werd EADS als één van de foute ondernemingen aangegeven. Ze zouden (onderdelen voor) gevechtshelikopters leveren aan China (wapenembargo) dat ook weer indirect via een lijntje naar Sudan zou lopen. Iemand hier mee bekend ?

Ondertussen nog dit nieuws, koers stijgt :

12:22 EADS-strateeg de laan uitgestuurd


AMSTERDAM (DJ)--European Aeronautic Defence & Space Co (EADS) heeft zijn chef internationale strategie Jean-Paul Gut laten vertrekken na meningsverschillen over het te voeren beleid, bevestigt het bedrijf maandag.

Gut zou EUR2,8 miljoen meekrijgen als vertrekpremie, wat goed is voor twee jaarsalarissen, zo schrijft The Financial Times maandag. Een woordvoerder van EADS wilde geen commentaar geven op de hoogte van de vertrekbonus.

Gut wordt vervangen door Marwan Lahoud, de huidige directeur van raketproducent MBDA, waar EADS een belang in heeft.

Meningsverschillen over de machtsverdeling tussen EADS en zijn dochterbedrijven, waaronder vliegtuigbouwer Airbus, zouden hebben geleid tot het vertrek van Gut, aldus de Britse krant.

Airbus kwam vorig jaar in problemen door organisatorische fouten bij de ontwikkeling van nieuwe toestellen.


Copyright (c) 2007 Dow Jones & Company, Inc.


ffff
0
Hoi Novastar,

Ik heb die uitzendig ook gezien. Zolang organisaties voor kankerbestrijding in tabaksproducenten investeren..., zolang dierenbeschermingsorganiaties hun geld investeren in dier zeer onvriendelijke behandelingen....ach...

Bovendien ben ik er echt van overtuigd dat de koers van EADS door de echt groten bepaald wordt: De overheden van Duitsland, Frankrijk, Rusland, Spanje, Engeland en dan door heel grote multinationals als een Daimler Chrysler en Lagardere.

Dat zijn stuk voor stuk geen beleggers die het ethisch beleggen als hoogste goed hebben.... Zei hij met een sarcastische ondertoon....

De constatering van de schrijvers van het rapport waar Zembla naar refereert, zal best juist zijn.
Maar het zal geen effect hebben..... Wapensmokkel heeft ALTIJD bestaan. Zelfs de Amerikanen leverden aan Iran ten tijde van Saddam. Het medicijnen voor olieprogramma bleek ook al een corrupte bende...

Peter
ffff
0
Zojuist een half uur geleden op Fiancial Times Deutschland:

Nederland kan er ook wat van........
137 Euro per wereldburger per jaar. Wat een ellende zou daar niet mee verholpen kunnen worden.


Kriegsetats brechen Rekorde
Der von den USA ausgerufene "Krieg gegen den Terror" hat die weltweiten Rüstungsausgaben auf ein Rekordhoch getrieben. 2006 wurden weltweit 137 Euro pro Kopf in Erwerb und Entwicklung von Kriegsgerät gesteckt. Doch es ist nicht nur der Rüstungsetat der Vereinigten Staaten, der Rekorde bricht.
ANZEIGE

Wie das Stockholmer Friedensforschungsinstitut Sipri am Montag mitteilte, wurden im letzten Jahr umgerechnet 900 Mrd. Euro militärische Zwecke ausgegeben. Das waren 3,5 Prozent mehr als 2005. In den letzten zehn Jahren sind die Rüstungsausgaben weltweit um 37 Prozent gestiegen.


Die zehn größten Rüstungsexporteure der Welt
2002-2006* 2006*
1. USA 32,1 7,9
2. Russland 30,8 6,7
3. Deutschland 9,2 3,9
4. Frankreich 8,9 1,6
5. Großbritannien 4,5 1,1
6. Niederlande 3,2 1,5
7. Italien 2,6 0,9
8. China 2,1 0,6
9. Schweden 2,0 0,5
10. Israel 1,7 0,2

*) Mrd. Dollar
Quelle: Das Stockholmer Friedensforschungsinstitut SIPRI (dpa)

Die USA gaben im vergangenen Jahr umgerechnet 396,2 Mrd. Euro für militärische Zwecke aus und standen damit allein für 42 Prozent der weltweiten Rüstungsausgaben. Bei der Steigerung gegenüber 2005 betrug der US-Anteil sogar 62 Prozent. China überholte mit 37,1 Mrd. Euro erstmals Japan als das Land mit dem höchsten Militäretat Asiens.

ZUM THEMA
USA rüsten Sunniten auf (http://www.ftd.de/politik/international/:USA%20Sunniten/211191.html)
Briten liebäugeln mit deutschen Panzern (http://www.ftd.de/unternehmen/industrie/:Briten%20Panzern/211194.html)
Rüstungsausgaben durchbrechen Billionen-Grenze (http://www.ftd.de/politik/international/:R%FCstungsausgaben%20Billionen%20Grenze/202964.html)
Rheinmetall-Auftragsbücher quellen über (http://www.ftd.de/unternehmen/industrie/:Rheinmetall%20Auftragsb%FCcher/196266.html)
[verwijderd]
0
als een raket + 5% bijna ;) succesvolle lancering vandaag :

This day marks the beginning of a new period in the history of Infoterra GmbH, one of Europe’s leading geo-information service providers, based in Friedrichshafen, Germany:

The successful launch of the German radar satellite TerraSAR-X on Friday, june 15th at 08.14 hrs local time (= 04.14 hrs CEST) from the Russian Cosmodrome in Baikonur, Kazakhstan, is the first significant milestone in the implementation of a public-private-partnership (PPP) between the German Aerospace Centre (DLR) and Infoterra’s parent company Astrium GmbH.

“It is now up to us to advance this mission”, explains Joerg Herrmann, managing director of the subsidiary, that was founded in 2001 with the specific purpose of preparing and pursuing the commercial marketing of the TerraSAR-X data. “In the coming years, we will ensure the long-term commercial success of the TerraSAR-X mission. All partners involved will benefit from Infoterra’s accomplishments, as these will secure the sustainability of the mission.”

Infoterra has thoroughly prepared these marketing activities: A reliable global distribution network as well as a secure technical infrastructure for the data sales has been established. Further, even prior to the satellite’s launch, a small, yet distinguished customer base has already been engaged, while promising negotiations with numerous further clients are currently ongoing. Last but not least, a sound portfolio of radar-based geoinformation services has been pre-developed and is ready to be brought into the market.

„We have been eagerly working towards this day for several years and are now looking forward to start the reliable provision of TerraSAR-X data as well as our derived geo-information services portfolio to our customers soon.”

Infoterra anticipates that the first preliminary datasets will be delivered in about three months, the full data quality and the satellite’s full operationality will be reached six months after launch.
About Infoterra GmbHInfoterra GmbH was founded in 2001 with the purpose of preparing and pursuing the marketing of the TerraSAR-X data and holds the exclusive commercial exploitation rights. The company is responsible not only for the commercial distribution of the data, but for the development and marketing of derived geo-information products and services as well. Further, Infoterra has been a leader in development and validation of geoinformation services within the European GMES (Global Monitoring for Environment and Security) Initiative for several years, coordinating major development and implementation projects within the GMES Land Monitoring Services.

Infoterra GmbH employs a workforce of 40 in Friedrichshafen, Germany, and is part of the Infoterra Group, which comprises companies in France, Germany and the United Kingdom with over 300 employees and a turnover of more than 50 Mio Euro. The company is a wholly-owned subsidiary of Astrium GmbH.
AboutTerraSAR-XTerraSAR-X is the first German satellite to be realised within the scope of a public-private partnership (PPP) between DLR and Astrium: Europe’s leading satellite specialist, Astrium, is sharing the costs of the development, construction and deployment of the satellite. The scientific use of the TerraSAR-X data is the responsibility of DLR, as is the mission planning and operation of the satellite, whilst Infoterra GmbH, a subsidiary of Astrium specifically established for this purpose, will be responsible for the commercial exploitation of the satellite data.

With its active antenna, the satellite will record new high-quality X-band radar images of the entire planet whilst circling Earth in a polar orbit at an altitude of 514 kilometres. TerraSAR-X will carry out its task for five years, independently of weather conditions, cloud cover or daylight, and will be able to provide radar images with a resolution of up to one metre.
ffff
0
Zo, we hebben d'r effe op moeten wachten, maar afgelopen dagen komt er leven in de brouwerij. Zowel de Franse als Duitse sites staan er genoeg artikelen over: De volgende week is er weer de jaarlijkste luchtvaarttentoonstelling op Le Bourget, waar de ene miljardenorder na de ander wordt afgegeven.

Met spanning kijken heel wat EADS' volgers naar de strijd tussen Boeing en EADS. Boeing ligt momenteel duidelijk voor en men is benieuwd of er nu eindelijk duidelijk meer orders voor EADS
komen.

De Franse Eerse Minister geeft alvast een goed voorstel: Zowel voor Frankrijk als voor Europa is EADS zo belangrijk dat Frankrijk niet zal aarzelen het percentage dat de franse Staat aanhoudt te vergroten. Zo moeten we dat horen.

De afgelopen tien dagen toch van zo'n 22,25 naar 24,25 opgeklommen.

Bij een beetje gunstig verloop volgende week zit de 25 Euro er volgens mij weer in.

Technische productieproblemen zijn nu wel degelijk grotendeels opgelost. De quantums die men afgesproken heeft worden wel degelijk uitgeleverd: meer dan een vliegtuig per dag....

Peter
[verwijderd]
0
US Airways to Order About 90 Planes From Airbus, Person Says

By Mary Schlangenstein

June 18 (Bloomberg) -- US Airways Group Inc. plans to order at least 90 Airbus SAS aircraft valued at more than $10.7 billion to replace planes and add long-range jets, a person with direct knowledge of the sale said.

US Airways will purchase about 60 single-aisle Airbus A320 aircraft, eight wide-body A330s and 22 long-range A350 XWB jets, said the person, who asked not to be identified before today's announcement at the Paris air show. US Airways, the seventh- largest U.S. carrier, chose the Airbus planes over Boeing Co.'s 737 and 787 Dreamliner models after months of negotiations.

Newer jets would save money on maintenance and fuel and enable US Airways to fly nonstop U.S.-China routes as the number of daily flights between the countries more than doubles by 2012. The sale also is a victory for Airbus, which trails Boeing in orders of 300-seat jetliners like the A350.

US Airways ``needed to do something because a lot of their direct competitors have already ordered the 787,'' said George Hamlin, managing director of Airline Capital Associates in Fairfax, Virginia. ``They also gain the efficiencies of moving toward an all-Airbus fleet for their narrow-bodies.''

US Airways, of Tempe, Arizona, declined to comment on the order. Mary Anne Greczyn, a North American spokeswoman for Toulouse, France-based Airbus, didn't immediately return a phone call or e-mail seeking comment yesterday. Phone messages to Boeing after regular business hours weren't immediately returned.

www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601...
[verwijderd]
0
NEW YORK (Reuters) - US Airways Group s'apprête à annoncer une importante commande d'Airbus qui pourrait dépasser les 10 milliards de dollars au prix catalogue, selon la presse.

La commande portera sur 60 Airbus A320, huit A330 et 22 A350, rapporte l'agence Bloomberg sur son site internet, en précisant que le contrat s'élèvera à 10,7 milliards de dollars.

Le Wall Street Journal écrit de son côté que la compagnie aérienne américaine achètera jusqu'à 30 avions, d'une valeur de sept milliards de dollars au prix catalogue.

Un porte-parole d'US Airways a dit ne pas être en mesure de commenter ces informations, qui coïncident avec l'ouverture du Salon aéronautique du Bourget.
[verwijderd]
0
La compagnie aérienne de Dubaï, Emirates, a signé une intention d'achat portant sur huit Airbus A380 supplémentaires, une commande évaluée à 2,5 milliards de dollars au prix catalogue, ont annoncé Airbus et Emirates lundi au salon du Bourget.

+1.48% Var

Hoge omzet.
Ziet goed uit.

kck
ffff
0
Zoals wel vaker snap je geen barst van de koers.

Vandaag is echt een superdag voor EADS met zomaar even 219 vliegtuigen besteld voor catalogusprijs van 34 miljard Euro, dat is dus meer dan 75 MILJARD oude guldentjes. Gaat wel een flinke korting vanaf, want het zijn net autohandelaren...

Zowel op Duitse als Franse sites terecht opluchting , en tevredenheid voor al dat werk dat eraan komt.

Maar niet de koers..... Die gat een paar dubbeltjes achteruit. Blijkbaar is 34 miljard Euro orders ook al niet meer opzienbarend.18.06.2007 17:36:00S/ROUNDUP: Airbus feiert Großaufträge - Boeing sieht Überkapazitäten PARIS (dpa-AFX) - Mit Milliardenaufträgen im Stundentakt hat der Flugzeughersteller Airbus am Montag die weltgrößte Luftfahrtmesse in Paris-Le Bourget begonnen. Das europäische Unternehmen meldete Festaufträge für 219 Flugzeuge und Vorvereinbarungen für die Lieferung von 120 weiteren Maschinen. Nach Listenpreis hätten die Aufträge einen Wert von 45,7 Milliarden Dollar, erklärte Airbus. Der Flugzeugbauer gibt aber Branchenkreisen zufolge Rabatte bis 40 Prozent.


Boeing gab auf der Messe Aufträge für 46 Flugzeuge bekannt. Der US-Konzern hatte allerdings in den ersten fünf Monaten 2007 bereits doppelt so viel Aufträge wie Airbus gemeldet und geht die Messe ebenfalls voller Optimismus an.IM AUFSCHWUNGDer Bundesverband der Deutschen Luft- und Raumfahrtindustrie (BDLI) sieht die Branche trotz der aktuellen Krise bei Airbus im Aufschwung. "Wir sind ein Wachstumsmotor für die deutsche Wirtschaft insgesamt und wollen diesen Erfolgskurs fortsetzen", sagte BDLI- Präsidialgeschäftsführer Dietmar Schrick auf der Luftfahrtmesse. Die Unternehmen hätten trotz der Probleme bei Airbus 2006 ihren Umsatz um 4,9 Prozent auf 19,5 Milliarden Euro gesteigert. Auf der Messe in Paris (18. bis 24. Juni) sind 77 deutsche Unternehmen vertreten. Dazu gehören vor allem zahlreiche Zulieferer und Mittelständler.Nach Einschätzung des Verbandschefs wird der Umweltschutz als Wettbewerbsfaktor in der Luftfahrtindustrie immer wichtiger. "Bisher hat sich die Diskussion vor allem um die Betriebskosten gedreht, jetzt kommt auch der Klimaschutz hinzu", sagte Schrick. "In Zukunft wird nur noch der Hersteller Erfolg haben, dessen Produkte umweltfreundlich sind."A320 BLEIBT VERKAUFSCHLAGERVerkaufschlager von Airbus bleibt das alternde Mittelstreckenmodell A320. Der Flugzeugvermieter Gecas bestellte am Montag 60 A320 zum Listenpreis von 4,4 Milliarden Dollar. Die Flugzeuge seien mit Blick auf die Umwelt optimiert worden, hieß es. Gecas hat schon mehr als 400 Flugzeuge der A320-Familie im Einsatz. Die tunesische Novelair kaufte zwei A320. Jazeera Sirways (Kuwait, Dubai) bestellte 30 Maschinen derselben Klasse. US Airways kündigte in den USA den Kauf von 92 Airbus-Maschinen an, darunter 60 A320.Außerdem will US Airways 32 Großraummaschinen, darunter zehn der alternden A330-200 sowie 22 des A330-Nachfolgers A350. Damit wird US Airways der erste US-Kunde für den neuen Airbus-Hoffnungsträger. Einen Schritt weiter kam Airbus auch beim Verkauf von 92 Flugzeugen an US Airways. Beide Seiten einigten sich auf die Bedingungen für die Lieferung von 60 A320, zehn A330-200 und 22 A350.Boeing bekam von der indonesischen Lion Air einen Auftrag für 40 Maschinen des Typs 737-900 zum Listenpreisen von mehr als drei Milliarden Dollar. Die Gecas kaufte sechs Frachter des Langstreckentyps 777.Boeing habe Aufträge für 188 Milliarden Dollar in den Büchern und erwarte eine jahrelange Fortsetzung des Aufschwungs, sagte Scott Carson, der Chef der Boeing Commercial Airplanes. Anders als Airbus in China werde Boeing aber weder neue Montagelinien aufbauen noch im Ausland Werke errichten. "Das Schlimmste, was wir tun können, ist Überkapazitäten schaffen", sagte Carson. Airbus baut derzeit in China ein Werk zur Montage der A320-Mittelstreckenflugzeuge.Boeing schätzt den Flugzeugmarkt in seinem Ausblick 2007 für die kommenden 20 Jahre auf 28.600 Maschinen im Wert von 2,8 Billionen Dollar. Das sind 200 Milliarden mehr, als noch vor einem Jahr prognostiziert.Am 8. Juli will Boeing seinen neuen Langstreckenjet 787 der Öffentlichkeit präsentieren. Der für August geplante Erstflug wird voraussichtlich auf Mitte September verschoben. Die erste 787 werde aber wie geplant im Mai 2008 an die Kunden gehen, sagte Carson. Boeing hat bereits 584 Maschinen an 45 Kunden verkauft und die Produktion ist bis 2015 ausverkauft. Das Flugzeug wird zu drei Vierteln von Partnern gebaut./hn/st/DP/she
[verwijderd]
0
wat mij opvalt is dat het aandeel voorbeurs vaak fors hoger wordt gezet, nu ook al weer bijna 25. En dat bij opening er vaak weinig van over blijft, gisteren overigens wel 24,95 aangetikt.

Ik zie dit meer bij Franse aandelen, voorbeurs flink bluffen en dan snel intrekken voor opening. Komt wel aardig overeen met hoe ik Fransen in het algemeen ervaar, Nederlanders zijn nuchterder, daar wijkt de pre opening minder vaak af van de echte.

Wel opvallend over EADS was de opstelling van Sarkozy, hij is enthousiast over de scores van AIRBUS en bereid de helpende hand toe te steken.

Als dat ook maar niet alleen blijft bij woorden...
[verwijderd]
0
quote:

novastar schreef:


wat mij opvalt is dat het aandeel voorbeurs vaak fors hoger wordt gezet, nu ook al weer bijna 25. En dat bij opening er vaak weinig van over blijft, gisteren overigens wel 24,95 aangetikt.

Ik zie dit meer bij Franse aandelen, voorbeurs flink bluffen en dan snel intrekken voor opening. Komt wel aardig overeen met hoe ik Fransen in het algemeen ervaar, Nederlanders zijn nuchterder, daar wijkt de pre opening minder vaak af van de echte.

Wel opvallend over EADS was de opstelling van Sarkozy, hij is enthousiast over de scores van AIRBUS en bereid de helpende hand toe te steken.

Als dat ook maar niet alleen blijft bij woorden...


Duitsers net zo Novastar bluffen ook,kun je ook leuke handel mee doen vooral als je bij opening de goedkoopste handel van de dag hebt,eis is wel dat je je in de waarde van het aandeel verdiept en er niets aan de hand is.
Kijk maar eens bij de openingen van Thyssen Salzgitter en Kloeckner.

mvrgr jo jo
[verwijderd]
0
quote:

ffff schreef:


Zoals wel vaker snap je geen barst van de koers.Variation sur 5 jours : +8.21%

Zo slecht nog niet.Men liep wat vooruit.(:

Le fabricant européen d'hélicoptères Eurocopter (groupe EADS) est sur une "bonne lancée" pour 2007 et table sur 700 commandes pour l'année, a affirmé mardi son PDG Lutz Bertling.
[verwijderd]
0
quote:

ffff schreef:


Vanmiddag en ook in het verleden schreef ik al vaker dat het toch "stronteenvoudig" moet zijn om flinke percentages in een bedrijf op te bouwen zonder dat officiële instanties daarvan weten.

Ik word op mijn wenken bediend. Vanavond is bekend geraakt dat Rusland 9 ( Kremlin) , neem nou maar echt aan stiekempjes 10 procent van EADS opgebouwd heeft. En neem ook maar aan dat Parijs en Berlijn dat niet leuk vinden....

Dat is natuurlijk het mooie van vrije markt: Ook de niet gewenste partner kan de boel gewoon op de beurs opkopen. Al ga je op je kop staan.

PeterLes Russes détiendraient un peu plus de 10% du capital d'EADS

(AOF) - Les Russes contrôlent un peu plus de 10% du capital d'EADS (EAD), rapporte le magazine "Challenges". C'est ce que leur président Vladimir Poutine aurait confié il y a deux semaines au gérant français d'une société de private equity qui lui rendait visite. Officiellement, Vnechtorgbank (VTB), la deuxième banque publique russe pour le commerce extérieur, détient une participation de 5% dans le groupe aéronautique européen. Plusieurs autres sociétés proches du Kremlin auraient également pris position dans le capital d'EADS (EAD).Met dank,kck
ffff
0

Nu gaan we echt de goede kant uit: De Arabieren kopen niet alleen de meeste vliegtuigen bij EADS, voor vele miljarden, neen ze worden ook mede-eigenaar. Dat zijn goede ontwikkelingen. Betekent toch een extra garantie dat ze hun orders ( gedeeltelijk) blijven plaatsen bij...... Precies!


EADS erfreut über Einstieg von Dubai
Der lange erwartete Einstieg von Dubai International Capital (DIC) beim Flugtechnikkonzern EADS ist perfekt. Dort freut man sich über die Beteiligung - zumal der neue Investor gleich zu Beginn seine Kooperationsbereitschaft demonstrierte.
ANZEIGE

Intraday 3 Monate Informieren Sie mich per E-Mail über aktuelle News zu diesem Unternehmen
Für einen von DIC verwalteten Fonds sei ein Paket von 3,12 Prozent der Anteile an EADS erworben worden, teilte der Investor am Donnerstag mit. EADS ist die Konzernmutter des Flugzeugbauers Airbus. Man wolle eine "strategische Beziehung", strebe aber keinen Sitz im Verwaltungsrat und keine Managementrolle an, hieß es weiter.


EADS begrüßte den Einstieg des Finanzinvestors. "Das ist eine gute Nachricht", sagte ein Konzernsprecher. EADS befürworte seit langem eine breite Aktionärsstruktur. DIC sei ein normaler institutioneller Anleger und sehe die Beteiligung als gute Investition.

433 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 530,91 -0,39 -0,07% 11:51
AMS25-24h^ 530,86 -0,44 -0,08% 11:51
AMX 724,25 +8,67 +1,21% 11:51
ASCX 783,41 +5,61 +0,72% 11:36
BEL 20 3.256,76 +91,30 +2,88% 11:51
BRX20-24h^ 3.255,85 +90,39 +2,86% 11:51
Germany30^ 11.700,00 +195,35 +1,70% 11:51
Dutch15-index 15.226,10 -54,72 -0,36% 11:36
Euro30-index 15.561,44 +213,27 +1,39% 11:36
US30^ 25.411,51 +416,63 +1,67% 11:51
US500^ 3.036,19 +44,59 +1,49% 11:51
Nasd100^ 9.501,33 +107,09 +1,14% 11:51
Japan225^ 21.688,75 +409,80 +1,93% 11:51
WTI^ 34,12 -0,05 -0,16% 11:51
Brent 36,38 -0,26 -0,71% 11:51
EUR/USD 1,0999 +0,0022 +0,20% 11:51
BTC/USD 8.926,8900 +79,6900 +0,90% 11:51
Gold spot 1.706,70 -4,40 -0,26% 11:51
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ABN AMRO BANK N.V. 7,540 +0,448 +6,32% 11:35
UNIBAIL-RODAMCO-... 52,560 +3,010 +6,07% 11:35
ING 6,009 +0,319 +5,61% 11:35
Dalers Laatst +/- % tijd
PROSUS 74,860 -3,840 -4,88% 11:35
JUST EAT TAKEAWAY 95,680 -2,180 -2,23% 11:35
Philips Koninklijke 40,115 -0,855 -2,09% 11:35

Nieuws Forum

Lagarde verwacht sterkere krimp econo...
Suriname op 27 mei 2020 11:51
4
'Positief begin voor Amsterdamse beurs'
MartijnN1932 op 27 mei 2020 11:42
18
'Amazon praat over overname start-up ...
Jopie1962 op 27 mei 2020 11:04
2
AEX levert openingswinst in
Formule1-Fan op 27 mei 2020 10:56
5
Nederland stemt tegen langetermijnbon...
dagobert1 op 27 mei 2020 10:51
16