OpenTV « Terug naar discussie overzicht

Beleggers in OpenTV misleid en opgelicht

39 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
0
Dit is geen nieuws maar de Nederlandse beleggers van OpenTV wisten dit al, die het bedrijf volgen vanaf 1998.
Een jaar of tien lang draaide het bedrijf verliezen maar eind 2007 kwam daar onverwacht een eind aan.
En dat in een periode van een krediet en economische crisis.
Die winstgevendheid(2009) houdt het bedrijf vast maar de koers is gehalveerd.
Je bedrijf maakt een omslag van $10 miljoen verlies naar $10 miljoen winst en het bedrijf wordt in waarde ,100% minder waard op de beurs.
Een taxateur zal in zijn berekening dan ook veel hoger uitkomen dan $1,35 excl valuta.

Beleggers zijn het slachtoffer geworden van oplichtingspraktijken en een samenzwering door de firma Kudelski en OpenTV.
De yankees gedragen zich zeer gelaten en tekenen protest aan tegen het lage bod bij de rechter.
Op 7 December wordt er dan naar gekeken of het bod schromelijk te laag is.
Om een rechter dat uit te leggen, zul je je wel moeten voorzien van een goede jurist en kenner, die heel de gang van zaken tussen December 2008 en tot nu, nauw in kaart weet te brengen.
Ook wat er zich in de board heeft voorgedaan.
Anders ben je snel klaar bij de rechter en trekt Kudelski aan het langste eind met zijn onderbouwing, die zo is opgeblazen, dat het het lage bod dient en niet de belangen van de aaandeelhouders OpenTV.
De kans is heel klein dat Kudelski wordt aangepakt voor zijn oplichtingspraktijken, daar de yankees de Alpino-boef niet doorhebben.
En al helemaal niet zien welke rol Ben Bennett speelt in het geheel.

Die laatste speelt de rol van Judas helaas en steunt Kudelski achter de schermen, samen met zijn CFO, het boeddabeeld i.p.v op te komen voor hun aandeelhouders zoals bij Ibasis.
Totaal niet reageren op het overname-bod in de pers, is iets wat niet voorkomt op de beurs.
Ook niet op aantijgingen die een overname-partij maakt in 2009.
Er wordt niets weerlegt of bevestigd.
Men zwijgt voor het goede doel en dat is hun carriere,bonussen en job onder Kudelski.
Voor dit gedrag wordt een flinke premie uitgekeerd aan de CEO/CFO en mogelijk aan de medewerkers OpenTV.
Ook het dividend kan omhoog voor Kudelski aandeelhouders.
De aandeelhouders OpenTV worden bestolen en met dat geld kan er wel wat leuks gedaan worden.
[verwijderd]
0
Het probleem bij de leiders van OpenTV is dat ze op hun CC s andere geluiden laten horen over hun bedrijf dan wat Andre Kudelski in persberichten uiteenzet.
Maar ze laten grof na om op te komen voor hun aandeelhouders en weerleggen niet wat een grootaandeelhouder in 2009 in berichten meedeelt.
Kudelski had een visie(investments) op OpenTV maar gaandeweg 2009 kreeg men door dat er ook wat verminderde inkomsten aankwamen bij klanten waar wat verzadiging is opgetreden en dat werd natuurlijk breed uitgemeten door Kudelski.
Men heeft dus niets anders gedaan in 2009 dan alle vuile was buiten te hangen die men maar kon vinden binnen OpenTV.
Bestuurders die dwars lagen, konden vertrekken.

Dit is zo doorzichtig dat een rechter die verstand heeft van overnames, dit geknoei direct doorziet.
Maar ziet de rechter ook hoe een CEO en CFO zich gedragen hebben in 2009?
Beleggers moesten op grond van alle informatie een beslissing nemen.
Maar de CEO van OpenTV houdt zich op de vlakte en durft zijn mond niet open te doen in 2009, door in een persbericht een uiteenzetting te geven.
In de CC s hoor je wonderwel andere berichten dan wat Andre Kudelski zegt en dat is verwarrend.
OpenTV heeft nagelaten hun beleggers voor te lichten over hun businessplan m.n de investments en de gevolgen daarvan.
Men zou nog in details treden maar..... wanneer?
Over verminderde inkomsten bij BskyB e.a is door OpenTV niets meegedeeld.
Van een omzetwaarschuwing hebben beleggers niet gehoord van het bedrijf zelf.
Hier zal ook naar gekeken moeten worden door een rechter.
[verwijderd]
0
De leiders van OpenTV kwamen in een situatie terecht, waar ze moesten kiezen.
En dat hebben ze gedaan, door gebrek aan daadkracht en de belangen van hun aandeelhouders te verkwanselen.
Het enige wat ze uitbrachten was, jullie moeten zelf maar kiezen of je het tenderbod aanvaard of niet.
OpenTV koos dus voor Kudelski en niet voor hun aandeelhouders zoals we zagen.
Ik kan mij wel voorstellen als je board voor 80% bestaat uit Alpino s, je je afvraagt of je nog een zelfstandig bedrijf bent terwijl die grootaandeelhouder maar 32% van de aandelen in bezit had.
Op de werkvloer zullen geen Alpino s hebben rondgelopen die voortdurend in het chefkantoor zaten bij OpenTV of in hun locaties aanwezig waren.
Het beperkte zich hoofdzakelijk tot de board.

Maar het is een beursrecht voor elk bedrijf, om voor hun aandeelhouders op te komen en dat heeft OpenTV nagelaten i.v.m persoonlijke belangen.
[verwijderd]
0
De Discovery Group heeft het bijltje erbij neergegooid terwijl men deze maand nog een aandeelhoudersvergadering bijeen wilde roepen.
Wat is er gebeurt dat deze aandeelhouder die de waarde van OpenTV schatte op $2,00-$2,25 p/a, het hazepad heeft gekozen?
Daar is maar 1 reden. Volgens Kudelski krijgt OpenTV te maken met verminderde inkomsten bij hun top 20 klanten en daardoor is de waarde van OpenTV gedaald in de ogen van Discovery.

Hoe komt het dat beleggers zulke taal niet horen van OpenTV zelf? Die gedragen zich alsof ze van niets weten. Ook het verhaal dat OpenTV middleware niet is meegegaan ,met het oog op nieuwe software-oplossingen(marktbehoeften)en er aanzienlijke investeringen nodig zijn om hun activiteiten voort te zetten.
Daarnaast uiteraard het verhaal over BskyB ,dat men wel een nieuw contract heeft maar de inkomsten daaruit zullen halveren en ook bij Sky Italia en Foxtel. Andre gebruikt niet halveren maar aanzienlijk zullen de inkomsten dalen.

Dit alles horen we niet op de CC s van OpenTV maar van een grootaandeelhouder in de pers, die het bedrijf OpenTV heeft doorgelicht en te licht bevonden.
Zo licht dat het niet meer waard is dan $1,35 excl valuta van 20 cent.
[verwijderd]
0
Bij dit alles kun je niet voorbijgaan aan de samenwerking met Kudelski ,die van grote betekenis is.
Die samenwerking overigens, zou Kudelski niet hebben opgezegd, ook als OpenTV ondubbelzinnig gekozen had voor zelfstandigheid en de belangen van hun aandeelhouders.
Het is niet normaal dat een overname-partij in de pers gaat discussieeren met andere aandeelhouders over allelei zaken bij OpenTV terwijl de CEO/CFO in hun hol zitten toe te kijken, hoe dat afloopt.
[verwijderd]
0
De CEO/CFO van OpenTV zitten heel het jaar toe te kijken en ook op 7 December, hoe het afloopt met die rechtzaak(schadevergoeding en terugdraaien overname?)
De Sec fillings op OpenTV s website staan bol van opmerkingen van Kudelski en je houdt het niet voor mogelijk, OpenTV heeft zijn eigen mening er niet tussenstaan!!!
Alles kun je lezen van Discovery Group, van Charles Michael Foley, van Arcadia, van Kudelski maar 1 partij ontbreekt in alle fillings met een mening over de overname en wat Kudelski beweert in die fillings en dat is OpenTV, die zogenaamd neutraal zich opstelt.
Neutraal is strafbaar als je niet opkomt voor je aandeelhouders en niet weerlegt wat een overname-partij roept. Zwijgen is in dit geval, eens zijn met Kudelski!

Wanneer OpenTV in een persbericht een uitleg had gegeven over de investments, over een grote leemte in hun middleware t.o.v de komende jaren en het afnemen van inkomsten(uitgedrukt in omzet), dan zouden beleggers tegen elkaar gezegd hebben, als het er zo bijstaat , kunnen we beter eieren voor ons geld kiezen.

Een omzetvermindering van $10 miljoen bij BskyB, is geen reden om het bedrijf vaarwel te zeggen, ook niet verminderde inkomsten bij andere klanten.
Want de wereld staat aan de vooravond van een overgang van analoog naar digitale tv.
Dat wijst op meer inkomsten , zou je denken? Uiteraard niet bij klanten waar een verzadigingspunt is bereikt zoals bij Echostar en BskyB.
Men vangt dit op met inkomsten van nieuwere klanten.
[verwijderd]
0
Sinds wanneer zijn verminderde inkomsten reden om een bedrijf over te nemen?
Het lijkt er veel op dat dit verhaal van Kudelski de beleggers massaal hebben doen besluiten hun stukken te verkopen ,met Discovery voorop als aanjager.
Er wordt gesproken door Andre over de top 20 klanten waar de inkomsten bij zullen terugvallen.
Hij spreekt niet over de rest waar de inkomsten zullen toenemen.
UPC Nederland heeft de helft van hun klanten nog niet aangesloten op digitale tv maar die rekent hij gewoon bij de top 20!
BskyB is dan het bedrijf waar de omzet aanzienlijk naarbeneden zal gaan, zegt Andre, wel vreemd dat je dan in Londen een nieuw kantoor(luxueus) inricht dat uitkijkt over de stad.
Probleem zal liggen dat het nieuwe contract niet inhoudt dat OpenTV in aanmerking komt voor de levering van alle producten standaard maar met concurrentie te maken krijgt. Ook Sky Italia en Foxtel worden erbij gehaald.

Bij Echostar zijn de inkomsten al sinds 2006 gehalveerd voor OpenTV omdat iedereen daar een settop-box heeft en de groei niet groot is in nieuwe klanten.
OpenTV zal natuurlijk moeten kijken wat ze bij zulke klanten kunnen aanbieden, om de inkomsten op te schroeven.
Daar hoort zeker bij de nieuwste generatie settop-box en software oplossingen.
Andre zegt dat OpenTV een achterstand heeft opgelopen en nagelaten heeft daarin te investeren.
M.a.w bij vervanging van nieuwe settop-boxen bij Echostar b.v in 2010/2011 , komt de concurrentie met een beter product dan OpenTV en ligt OpenTV eruit.
Bedrijf raakt in moeilijkheden en gaat failliet omdat ook straks alle andere klanten geen gebruik meer maken van OpenTV s middleware oplossingen, die niet meegegaan zijn met de tijd.
Dit rampscenario kan nog gekeerd worden indien er groots geinvesteerd gaat worden.

Als beleggers wil je wel graag weten of dit verhaal klopt en wat het bedrijf OpenTV daar zelf over zegt. Op de CC s krijg je niet de indruk dat dit verhaal klopt. Dus zou het bedrijf dat apart naarbuiten hebben moeten brengen, om de beleggers te informeren. Heeft men nagelaten.
Hoe kun je op grond van wat een overname-partij zegt, beslissingen nemen om je stukken aan te melden?
[verwijderd]
0
Voorlopig schrijf ik gewoon door op dit forum, ook al zit er veel herhaalstof in.
Het doek lijkt dan gevallen , dat is het pas als de rechter Kudelski op alle punten in het gelijk heeft gesteld.
Daarnaast kan er nog hoger op gegaan worden(hoger beroep?) door instituten mogelijk, om protest aan te tekenen met onderbouwing, over de overname van OpenTV, die sterk afwijkend is dan wat gangbaar is op de beurs.

Mr Foley heeft het over schadevergoeding en terugdraaien van de overname.
Beleggers moeten er niet vanuit gaan dat dit laatste gebeurt maar als.....
Het enige wat beleggers kunnen doen is wat emails sturen naar mr Foley,Arcadia en die belangen vereniging van aandeelhouders in de VS.
De eerste heeft de voorkeur omdat die op 7 December Kudelski aanklaagt.
[verwijderd]
0
Op het dieptepunt uitbrengen van een bod tijdens een beurscrash, zouden de alarmbellen moeten gaan rinkelen bij de beleggers.
In 2008 zei Andre Kudelski het volgende: OpenTV heeft een succesvolle turnaround gemaakt. OpenTV heeft meer dan 50 klanten en blijft hun klanten uit rusten met de oplossingen voor de groeiende marktvraag naar geavanceerde diensten zoals PVR,High Definition TV,Video on Demand-adres, geavanceerde user interfaces en andere opkomende digitale technologieen.

Een jaar later is er een ernstig probleem geconstateerd bij OpenTV door Kudelski t.a.v nieuwe technologieen.
Als er geen bod van Kudelski was, zou je er geloof aan hechten aan de praatjes van Andre.
En zouden beleggers wel mee willen denken.
Maar nu dat alles staat in het teken van een overname, zouden beleggers op zijn minst moeten gaan twijfelen aan de oprechtheid van Andre Kudelski, die in 2008 heel andere woorden sprak.
Beleggers worden misleid en opgelicht en men laat het helaas gebeuren om bepaalde redenen.
Dood kapitaal, onzekerheid, laksheid bij grootaandeelhouders, bv Discovery Group kiest het hazepad en als een leider sneuvelt, vluchten de anderen.

Op 7 December(2:00 pm) wordt Kudelski door mr Foley aangeklaagd voor het uithollen van beleggers OpenTV met een ondergewaardeerd bod.
Als dit gepikt wordt door een rechter, zouden meer bedrijven dit voorbeeld van Andre Kudelski gaan volgen.
Maar dan zul je zien dat er een opstand uitbreekt bij aandeelhouders, als men zulke toestanden zou zien bij een bedrijf waarin men belegt.
De rechter die Patel heet is geen kleintje en je kunt alleen maar hopen dat men de overname terugdraait omdat hier een slecht voorbeeld wordt gegeven op de effectenbeurzen t.a.v overnames.

Aanklachten tegen Kudelski:

1) bod ten tijde van beurscrash
2) bod onder de intrinsieke waarde
3) bedrijf OpenTV laat na om hun beleggers te informeren over de werkelijke stand van zaken
4) verhoging bod is misleiding omdat de dollar in waarde 20 cent verloor
5) vertrek Erik J Tveter uit de board van OpenTV
6) ernstige belangen vermenging OpenTV aandeelhouders en Kudelski
7) geen normale verhouding in de board OpenTV/Kudelski van directeuren.
8) OpenTV aanhoudend negatief belichten in de pers door Kudelski in 2009 i.v.m hun bod
[verwijderd]
0
Deze 8 punten heb ik opgestuurd naar rechter Patel, Hall of Justice San Francisco en er bij gezet dat het een slecht voorbeeld voor de effectenbeurzen zou zijn ,als deze overname zou worden goedgekeurd door een rechter.
[verwijderd]
0
Het adres is van Hall of Justice:

850 Bryant St
San Francisco , CA 94103
USA
t.n.v rechter Patel : case OpenTV/Kudelski

Ik neem aan dat elke brief bezorgd wordt bij de rechter die de zaak behandelt. Het kan zijn dat het adres niet goed is maar je brief komt wel waar die moet wezen.
Het is nog een laatste poging om een overname te helpen te blokkeren ,die op de beurzen niet getoleerd kan worden door aandeelhouders omdat het een verkeerd signaal is voor overnames op de beurs zoals die bij OpenTV is voltrokken.
[verwijderd]
0
Om het bod van Andre Kudelski en zijn slinkse methoden te begrijpen, om OpenTV zo goedkoop mogelijk in handen te krijgen zijn er twee zaken die je niet uit het oog kan verliezen:

1)Kudelski kocht in 2006 een belang in OpenTV van 27% en betaalde daarvoor $3,60 per aandeel.

2) De Kudelski Group heeft een moeilijke periode achter de rug ,door een verandert businessmodel en reorganisatie.
In 2007 halveerde de winst tot 67 miljoen Zwitsere franken ,van 138 miljoen in 2006.
In 2008 kwam Kudelski in de rode cijfers door een nettoverlies-resultaat van 7 miljoen Zwitsere franken.
OpenTV wist in dat jaar $9,6 miljoen winst te draaien en die zijn ook nog meegenomen in het netto-resultaat van Kudelski.
In het eerste halfjaar 2009 kwam Kudelski uit op een netto-winst van 480000 Zwitsere franken.
OpenTV kwam uit op een winst van $3 miljoen in het eerste halfjaar 2009.
Als je hiernaar kijkt dan gaat het nog niet zo goed met Kudelski en heeft men hun magere winst te danken aan OpenTV!!! (eerste helft 2009)

Als je dit allemaal meeneemt, is het geen wonder dat Andre Kudelski zich ontpopt als een boef in 2009 en het een halszaak is voor hem, om OpenTV over te nemen.
Hij roept heel het jaar dat het misse boel is bij OpenTV maar hij bedoelt zijn eigen bedrijf.
Beleggers van OpenTV zijn erin getuimeld door hun aandelen af te staan aan Kudelski omdat deze persoon zich bedient heeft van methoden die niet thuis horen op de beurs bij overnames.
[verwijderd]
0
Een brief aangetekend naar de rechter in San Francisco, moet wel vandaag de deur uit en niet morgen.
Het duurt 4 tot 6 dagen voor de post bezorgd is.
Ervan uitgaande dat de rechter een uitspraak doet inzake de klacht van mr Charles Michael Foley.
[verwijderd]
0
Op 2 November heeft een zekere Douglas Grimes een klacht gedeponeerd tegen Kudelski ,in het United States District Court ,voor het noordelijke district Californie.

Er lopen dus 3 rechtzaken. Arcadia heeft bereikt dat OpenTV de eerste zes maanden niet van de beurs gehaald wordt.
[verwijderd]
0
Op het ErikErikforum lees ik, dat ik de rechter niet mag beinvloeden. Ik stuur wat feitelijk materiaal toe, al had ik liever naast mr Foley plaats genomen.
Ik wil niet pochen maar ik had de vloer aangeveegd met de raadsman van Kudelski.
Andre doet niet anders dan de beleggers te beinvloeden in 2009, om zijn voorstellen aan te nemen.
Een rechter is ook maar een mens en onrecht moet bestreden worden.
[verwijderd]
0
Grimes v Kudelski SA :

Eiser: Douglas Grimes
Verweerder: Kudelski SA,Kudelski Interactive Cayman,Ltd en Andre Kudelski
Zaaknummer: 3:2009 cv05196
Ingediend: 2 November 2009
Hof: Californie Northern District Court
Kantoor: San Francisco Office
Regio: Mariposa
President van de rechtbank: Magistraat rechter James Larson
Aard van de suit: Contract- Aandeelhouders Suits
Oorzaak: 28:1332 Diversiteit-Aandeelhouders Suits
Jurisdictie: Diversiteit
Jury gevraagd door: Eiser
[verwijderd]
0
Wat Andre Kudelski slim heeft kunnen verbergen voor de aandeelhouders OpenTV, is het feit dan zijn bedrijf niet zo goed draait na 2006.
Winst gehalveerd in 2007, verlies in 2008 en krappe winst wat geen naam mag hebben in de eerste helft 2009.
Als Andre de omzet en winst van OpenTV niet had meegerekend, was het resultaat( halfjaar 2009) nog slechter geweest van Kudelski(rood).

Maar Andre heeft de focus in 2009 op OpenTV kunnen leggen en ook zijn aandeelhouders tevreden kunnen stellen, met de buit die hij heeft binnengehaald.
Een schuldenvrij bedrijf, kaspositie $111 miljoen, deferred revenues $39 miljoen, goedkoop ingelijfd ten koste van onnozele OpenTV yankee beleggers.
Want die hebben zich massaal te grazen laten nemen m.n de instituten met Discovery Group voorop.
De Nederlandse particuliere beleggers kun je geen factor van betekenis noemen in het geheel(2,5%).
Zij hebben geen aanklacht ingediend bij de rechter.
Dat zou wel hebben gekunnen , als er ook vermogensbeheerders in Nederland erbij betrokken waren.

Ik lees dat Kudelski aan het uit betalen is en neem ik aan, tegen een dollarkoers van 1,50.
Dat betekent dat hij $1,31 neertelt en uitbetaald voor 1 aandeel OpenTV.
Het is onvoorstelbaar dat zoiets mogelijk is op de beurs maar dat kan blijkbaar omdat men Andre Kudelski niet door heeft gehad in de VS.
Ze zijn op het verkeerde been gezet en komen er mogelijk te laat achter.
De advokaten die nu in stelling worden gebracht, zullen zich goed moeten verdiepen in de achtergronden van het bod anders is het een kansloze missie bij de rechter.
Motieven, beweegredenen en methoden(slinkse) van Andre Kudelski zal men op schrift moeten stellen en de situatie bij OpenTV.
Tegen de rechter te zeggen, ik vind het bod te laag in naam van de OpenTV beleggers, ben je uitgespeeld. Valt de hamer en de zaak is gesloten.
Want de rechter kan hier niets mee omdat hij ziet dat er 77 miljoen stukken zijn aangemeld.
De kans is aanwezig dat er een koekebakker voor de rechter staat die nog nooit van OpenTV heeft gehoord en is ingehuurd door beleggers.
En al helemaal de achtergronden van het bod niet begrijpt(wordt dan in 5 min ingepakt door de advokaten van Kudelski en kan vertrekken).

Een zwaarwegend punt is dat OpenTV heeft nagelaten hun aandeelhouders een heldere uiteenzetting te geven over de werkelijke stand van zaken.
In hun CC s klinken in bedekte termen andere geluiden dan wat Kudelski in de pers zegt. Het is onaanvaardbaar, om beleggers op grond van zulk dualisme, een beslissing te laten nemen voor een overname-bod.
[verwijderd]
0
Je kunt je afvragen of rechtzaken nog zin hebben?
Als het kalf verdronken is, dempt men de put?
Andre heeft met overweldigende meerderheid OpenTV overgenomen en zit nu fluitend op zijn bureau de aandeelhouders uit te betalen en roept aan een stuk door, bedankt.

Een rechter zal zijn wenkbrouwen mogelijk fronsen over die advokaten van de beleggers, als hij van Kudelski de laatste stand van zaken hoort.
Ik heb een meerderheid zegt Andre van liefst 96% en wat wil je dan nog bereiken?
In werkelijkheid moeten er nog 17 miljoen stukken worden aangemeld.
Maar de rechter wil wel even kijken of alles volgens de regels is gegaan.

Wat advokaten van de beleggers willen bereiken is ,een schadevergoeding als wel het terugdraaien van de overname.
Dat eerste zou in principe mogelijk zijn , het tweede wat ingewikkelder.
Kudelski heeft voor de rechtzaken beginnen, de beleggers al uitbetaald dus hij heeft 77 miljoen stukken in bezit.
Teruggeven gaat dan niet meer.
Je kunt zeggen dat Andre het goed voor elkaar heeft en in 2009 ook gekozen zal worden in Zwitserland ,als de CEO van het jaar.

Advokaten zullen dan ook afgemaakt worden als zij gaan discussieren bij de rechter over het lage bod en belangrijke en gewichtiger zaken over het hoofd zien en dat niet over kunnen brengen bij de rechter.
Wat zijn die andere zaken dan het lage bod?

1) OpenTV heeft nagelaten een heldere uiteenzetting te geven aan hun aandeelhouders ten tijde van het bod, over de werkelijke stand van zaken van hun bedrijf
2) een bod uitgebracht ten tijde van het diepste punt van een beurscrash(is een boevestreek)
3) Kudelski verwerpt het standpunt over de waarde van het bod door het speciaal commitee en andere taxateurs en stuurt Erik J Tveter de laan uit
4) als een gek heel het jaar de vuile was buiten hangen van OpenTV(draait winst) i.v.m het bod terwijl Kudelski verliezen draait
5) misleiding van het tweede bod ivm valutaverlies
[verwijderd]
0
Op forum ErikErik lees ik dat er ook een rechtzaak aangespannen is tegen OpenTV???
Weet ik niets van, ik ken er maar 3 en die zijn allen tegen de Alpino s.

Het is evenwel niet te accepteren dat OpenTV in gebreke is gebleven tijdens het bod, om de aandeelhouders adequaat te informeren ,hoe het er werkelijk voorstaat met het bedrijf.
Een ondernemings-rechter zal dit niet pikken van OpenTV (deze ernstige nalatigheid) en de overname terugdraaien.
39 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 910,59 +6,38 +0,71% 18:05
AMX 937,23 -0,72 -0,08% 18:05
ASCX 1.205,64 +11,91 +1,00% 18:05
BEL 20 4.013,33 +27,93 +0,70% 18:05
Germany40^ 18.766,60 +80,00 +0,43% 18:40
US30^ 39.488,40 +79,80 +0,20% 18:40
US500^ 5.216,01 +0,29 +0,01% 18:40
Nasd100^ 18.137,20 +18,60 +0,10% 18:40
Japan225^ 38.171,60 -266,30 -0,69% 18:40
WTI 78,43 -1,18 -1,48% 18:40
Brent 82,96 -1,18 -1,40% 18:40
EUR/USD 1,0775 -0,0006 -0,06% 18:40
BTC/USD 60.861,54 -1.722,27 -2,75% 18:40
Gold spot 2.364,26 +18,02 +0,77% 18:40
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
BESTEL HIER UW TICKETS VOOR DE IEX BELEGGERSDAG > EEN DAG VOL INSPIRERENDE SPREKERS EN KOOPTIPS!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 49,120 +1,250 +2,61% 17:35
ASMI 621,800 +12,000 +1,97% 17:37
ASML 864,500 +16,600 +1,96% 17:39
Dalers Laatst +/- % tijd
UMG 28,010 -0,850 -2,95% 17:35
DSM FIRMENICH AG 103,100 -1,850 -1,76% 17:35
Akzo Nobel 63,080 -0,980 -1,53% 17:37

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront