TRUMP

DeZwarteRidder
0
Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer. © AP
Trump-criticus Wolff: President kan niet lezen én niet luisteren

Interview
Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. ,,Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang’’, concludeert de Amerikaanse journalist.
Hans van Zon 24-07-19, 16:00 Laatste update: 16:45

‘Donald Trump is een clown. Hij maakt van zijn regering een komische opera met een dramatisch einde’. Meer tekst heeft Michael Wolff niet nodig als aftrap voor een gesprek over de Amerikaanse president. In zijn boek ‘Vuur en woede’ beschreef hij de chaos in het Witte Huis. In ‘Staat van beleg’, het tweede deel, zoomt hij in op alle gevaren die Trump bedreigen. Van een groeiend leger openbare aanklagers tot een eenzaam bestaan. Dat heeft de president helemaal aan zichzelf te danken, aldus Wolff (65). Nu jaagt hij weer de Democratische Partij in de gordijnen met een uithaal richting vier progressieve, vrouwelijke Congresleden. ,,Zij moeten terugkeren naar de landen waar ze vandaan komen’’, aldus Trump. Hij is zich van geen kwaad bewust: ‘Mijn tweets waren niet racistisch’. Volgens Wolff kent Trumps grootheidswaanzin geen grenzen. ,,Hij leeft van het moment. Hij komt zijn bubbel niet uit.’’
JP Samosa
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 25 juli 2019 13:54:


www.ad.nl/buitenland/trump-criticus-w...

Wolff denkt dat Trump en Ivanka allebei in de gevangenis terecht kunnen komen.
Gaat never nooit gebeuren.
Gaat Hilary dan ook alsnog de bak in?
Trump zal met zn advocaten in t uiterste geval de zaak rekken tot zijn dood.

Wadloper
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 25 juli 2019 13:40:


Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer. © AP
Trump-criticus Wolff: President kan niet lezen én niet luisteren

Interview
Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. ,,Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang’’, concludeert de Amerikaanse journalist.
Hans van Zon 24-07-19, 16:00 Laatste update: 16:45

‘Donald Trump is een clown. Hij maakt van zijn regering een komische opera met een dramatisch einde’. Meer tekst heeft Michael Wolff niet nodig als aftrap voor een gesprek over de Amerikaanse president. In zijn boek ‘Vuur en woede’ beschreef hij de chaos in het Witte Huis. In ‘Staat van beleg’, het tweede deel, zoomt hij in op alle gevaren die Trump bedreigen. Van een groeiend leger openbare aanklagers tot een eenzaam bestaan. Dat heeft de president helemaal aan zichzelf te danken, aldus Wolff (65). Nu jaagt hij weer de Democratische Partij in de gordijnen met een uithaal richting vier progressieve, vrouwelijke Congresleden. ,,Zij moeten terugkeren naar de landen waar ze vandaan komen’’, aldus Trump. Hij is zich van geen kwaad bewust: ‘Mijn tweets waren niet racistisch’. Volgens Wolff kent Trumps grootheidswaanzin geen grenzen. ,,Hij leeft van het moment. Hij komt zijn bubbel niet uit.’’MK
Wadloper
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 25 juli 2019 13:54:


www.ad.nl/buitenland/trump-criticus-w...

Wolff denkt dat Trump en Ivanka allebei in de gevangenis terecht kunnen komen.


MK
luchtschip
0
quote:

Señor Acero schreef op 25 juli 2019 15:33:


[...]Gaat never nooit gebeuren.
Gaat Hilary dan ook alsnog de bak in?
Trump zal met zn advocaten in t uiterste geval de zaak rekken tot zijn dood.
Trump en familie heeft meer op zijn kerfstok dan een normaal denkend mens op zijn geweten wil hebben.

Afgelopen Maandag een rechtszitting. Middels een Class Action werden Donald Trump, Ivanka Trump, Donald Trump Jr en Eric Trump aangeklaagd.

Aanklacht: De President en 3 van zijn kinderen hebben miljoenen verdiend door opzettelijke fraude.
Worden aangeklaagd door 4 gedupeerden die miljoenen verloren hebben.

Trump en kinderen hadden het bedrijf ACN.
Dit verkocht producten op hotel events(soort Tupperware verkoop idee).
Mensen konden participeren en profiteren van de opbrengst. Trump vroeg wel grote bedragen.

Echter de aanklagers voeren nu aan dat hun investeringen geen redelijke kans op winstgevendheid gaven.
Er verdween teveel in de zakken van familie Trump middels onkosten.

Trump en zijn advocaten zullen er achter komen dat er niets meer te redden valt.
Van alle kanten zit hij in de problemen en het wordt alleen maar erger.

www.courthousenews.com/class-takes-on...

luchtschip
0

Doodstraf in de US.

De laatste executie was in 2003.

Trump gaat het weer oppikken.

AG Bill Barr has directed the bureau of Prisons to schedule executions for five death-row inmates.

Department of Justice has announced that the Federal Government is going to resume capital punishment.
klikken op brief voor uitvergroting
twitter.com/ZoeTillman/status/1154392...

De laatste keer dat de doodstraf werd uitgevoerd was in 2003.
Tussen 1927 en 2003 hebben er 37 Federal Executions(doodstraf) plaatsgevonden.
twitter.com/ZoeTillman/status/1154393...
Wadloper
1
Ongelooflijk die Trump.
Dit gaat hem de kop kosten, dit gaat ie niet meer redden.
Ondanks zijn zoveelste overwinning gisteren, ondanks de economy, ondanks zijn goede werk voor de Blacks en Vets, ondanks dat het rustig is met N-Korea, ondanks de vele handelsverdragen ondanks ondanks ondanks....
Er valt inderdaad niets meer te redden, de Tupperware-deal brengt hem en zijn familie naar de gevangenis. Zeker weten !
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Hoe oud ben je als ik vragen mag ?
luchtschip
0


Trump klaagt over de "Tyranny of a dysfunctional system"

Rechters die het beperken van de asielinstroom door Trump afkeuren worden nu 'Tirannen' genoemd.

Beschuldig je tegenstander van wat je zelf bent.

Een rechter in California keurde een maatregel van Trump af. Nu kan deze maatregel langs de gehele grens niet uitgevoerd worden.

In een officieel statement wordt er gefulmineerd. Er is ergens , na veel zoeken, een rechter gevonden die de bezwaarmakers gelijk zou geven. Nu kan de maatregel langs de gehele grens niet uitgevoerd worden.

Dus noemt Trump het de "Tyranny of a dysfunctional system."
"A single district judge who will purport to dictate immigration policy to the entire Nation."

Statement from the White House Press Secretary :

twitter.com/ZoeTillman/status/1154363...
haas
0
Railroads are warning investors that freight shipments will continue to fall this year as the Trump administration's trade fights hamper exports and cheap natural gas causes coal deliveries to dwindle.

CSX and Union Pacific both reported a slowdown in freight hauling during the second quarter. The railroads predicted freight volumes will fall further in the second half of the year. Bad weather and flooding have hurt crop production, which also impacts shipping volumes for the railroads.

The Association of American Railroads, which tracks the industry's weekly shipments, has reported declines for almost every category of product this year. Coal and grain, which account for a large part of the freight industry's revenue, have been particularly weak.
gokker
0
rationeel
1
quote:

gokker schreef op 23 juli 2019 16:46:


[...]

Voor extreem-rechts (neem Baudet) is rechts al extreem-links (neem Rutte).
Echt links past niet meer op de schaal.


Geef eens een definitie van extreem rechts.
DeZwarteRidder
0
Ivanka Trump en echtgenoot onderzocht op e-mailgebruik
Updated 45 min geleden
55 min geleden in BUITENLAND

WASHINGTON - Een aantal medewerkers van het Witte Huis, onder wie Ivanka Trump en haar echtgenoot Jared Kushner moeten binnenkort voor een onderzoekscommissie van het Huis van Afgevaardigden verschijnen. Ze worden verdacht van het gebruik van hun privé-mailaccounts voor regeringswerk, iets dat verboden is in de Verenigde Staten. Trump en Kushner doen advieswerk voor president Donald Trump in het Witte Huis.

Behalve de dochter en schoonzoon van de president zijn ook waarnemend stafchef van het Witte Huis Mick Mulvaney en een aantal niet bij naam genoemde medewerkers opgeroepen voor verhoor over dit onderwerp. Kushner werd in 2017 al eens beticht van dezelfde overtreding, maar die zaak werd uiteindelijk niet onderzocht.

’Totale mislukking’

Jim Jordan, Republikeins lid van de commissie beschuldigde Democraten in het Huis ervan genoegdoening te zoeken voor het verhoor van speciaal onderzoeker Robert Mueller een dag eerder, dat in zijn ogen een „totale mislukking” was.

De beschuldiging is pikant omdat Donald Trump tijdens de verkiezingscampagne in 2016 er vele malen op hamerde dat zijn tegenstandster Hillary Clinton tegen alle regels in als minister van Buitenlandse Zaken een privéserver had gebruikt. Hij dreigde bij winst Clinton daarvoor gevangen te laten zetten. Aanhangers van Trump scandeerden veelvuldig „lock her up” (sluit haar op) tijdens verkiezingsbijeenkomsten.

Hillary Clinton schrijft in haar biografie dat ze ervan overtuigd is dat die affaire een van de belangrijkste redenen was waarom ze de verkiezingen verloor van Trump. Ze werd door FBI-directeur James Comey uiteindelijk vrijgepleit, maar Comey kwam enkele dagen voor de verkiezingen weer op de zaak terug. Clinton is nooit aangeklaagd.
luchtschip
0

Het landelijk wettelijk verplicht minimum loon in de US al 10 jaar op $7,25.

24 Juli 2009 was de laatste keer dat het landelijk geregelde minimum loon werd vastgesteld op $ 7,25.

Sommige Staten hebben binnen hun gebied een hoger bedrag in de afgelopen jaren vastgesteld. Maar er zijn nog Staten waar het landelijk bedrag van $ 7,25 geldt.

Van sommige grote ketens zijn berichten geweest waarbij gezegd werd dat zij het minimum loon van hun werknemers op $ 12 stelden. Anderen houden $ 15 aan.

Maar er zijn nog steeds gebieden(Staten) waar de $ 7,25 geldt.

overzicht ontwikkeling minimum loon vaststelling sinds 1990(toen het $ 3,80 was) :

twitter.com/KamalaHarris/status/11542...
gokker
0
Trump ergert er zich aan dat hij geen invloed heeft op de Zweedse justitie nadat hij daar op gepocht had. Toch vervelend dat die niet naar de pijpen van politici danst en zwart Amerika in de steek laat.
Zijn beweegredenen behoeven geen betoog. Het gaat echt niet om het lot van Rakim Mayers.
Zweden krijgt op het eind ook nog gratis advies.

“Very disappointed in Prime Minister Stefan Löfven for being unable to act. Sweden has let our African American Community down in the United States. I watched the tapes of A$AP Rocky, and he was being followed and harassed by troublemakers,” the president wrote on Twitter, imploring Löfven to “treat Americans fairly!”

In a second tweet, Trump was more blunt: “Give A$AP Rocky his FREEDOM. We do so much for Sweden but it doesn’t seem to work the other way around. Sweden should focus on its real crime problem!”

www.politico.com/story/2019/07/25/tru...
henk38
1
quote:

luchtschip schreef op 25 juli 2019 16:00:


[...]

Afgelopen Maandag een rechtszitting. Middels een Class Action werden Donald Trump, Ivanka Trump, Donald Trump Jr en Eric Trump aangeklaagd.

Aanklacht: De President en 3 van zijn kinderen hebben miljoenen verdiend door opzettelijke fraude.
Worden aangeklaagd door 4 gedupeerden die miljoenen verloren hebben.

Trump en kinderen hadden het bedrijf ACN.
Dit verkocht producten op hotel events(soort Tupperware verkoop idee).
Mensen konden participeren en profiteren van de opbrengst. Trump vroeg wel grote bedragen.Dit is toch allemaal kinderspel.
Voor het echte werk moet je in de politiek zitten, zijn politici die beweerden dat ze bewijs hadden dat Saddam Hussein beschikte over massavernietigingswapens ooit bestraft, NEE. Terwijl er duizenden Amerikanen voor gesneuveld zijn.

Zijn politici die wisten van de wanpraktijken die hebben geleid tot de crises in 2008 ooit veroordeeld, NEE. Ondanks de duizenden slachtoffers.

Zijn politici die beweerde dat ze bewijs hadden dat Trump samenwerkte met Russen, gehoord, bestraft of veroordeeld, NEE.

Al die leugenaars zitten er nog en behoren tot de 10% rijkste van de VS.


gokker
0
quote:

rationeel schreef op 25 juli 2019 21:15:


[...]

Geef eens een definitie van extreem rechts.


Deed ik toch al.
Extreem-rechts is een partij die rechts links noemt.
Het zelfde geldt omgekeerd.

Er bestaan natuurlijk veel meer definities.
Oorspronkelijk was rechts conservatief (tegen de Franse revolutie en voor de monarchie) en links revolutionair. Het is natuurlijk een zeer grove lineaire indeling van de raadszaal maar hij werkt meestal redelijk.

De toevoeging "extreem" wordt door de partijen aan de uiterste rand niet altijd gewaardeerd omdat extremisme in verbinding gebracht wordt met verzet tegen democratie. Fascisme en communisme zijn de bekendste voorbeelden. Dat die on-democratisch zijn (totalitair, geen oppositie dulden) geven ze zelf vaak volmondig toe.
Wanneer men heilig van zijn gelijk overtuigd is (zeg maar op het religieuze af), waarom dan tijd verspillen aan afstemmingen?

FvD, want daar gaat het hier natuurlijk om, is in feite nog geen echte partij (staat nog in de kinderschoenen) en kan dus in mijn ogen nog niet extreem-rechts genoemd worden. Het valt aan de andere kant niet te bestrijden dat één van de oprichters openlijk met allerlei rechts-extreme groeperingen sympathiseert.
De VVD is rechts, daar komen ze ook trots voor uit. De partij moet wel concessies doen om te kunnen regeren en daar profiteert een protestbeweging als FvD van.
josti5
1
VVD WAS rechts, en is onder Rutte gevaarlijk afgegleden naar links.
Het maakt Rutte niet uit met wie hij regeert, ALS hij maar regeert.
Als een schoothondje van Merkel heeft hij haar Europese bevelen uitgevoerd.

Steeds meer leden hebben het dóór, en haken af:

2018:
Partij VVD
Aantal leden 1 januari 2019 25.557
Winst/Verlies t.o.v 1 januari 2018 -2.135
Percentage winst/verlies -7,7%

Da's in één jaar bijna 10% van het ledenbestand...

En ook CDA (-7,5%), Partij van de Arbeid (-5,8%) en D666 (-8,2%) mogen zich flink achter de oren krabben!

www.parlement.com/id/vkvynzd161eb/nie...gokker
0
quote:

josti5 schreef op 26 juli 2019 12:29:


VVD WAS rechts, en is onder Rutte gevaarlijk afgegleden naar links.


Zoals ik al zei, de extreem-rechtse kijk op de Nederlandse politiek.

Maar de VVD zal zich ongetwijfeld weer richting rechts begeven omdat daar inmiddels eenvoudiger stemmen (terug) te halen zijn, aangenomen dat het forum zich niet zelf door interne onenigheid decimeert.
CIT
0
quote:

josti5 schreef op 26 juli 2019 12:29:


VVD WAS rechts, en is onder Rutte gevaarlijk afgegleden naar links.
Het maakt Rutte niet uit met wie hij regeert, ALS hij maar regeert.
Als een schoothondje van Merkel heeft hij haar Europese bevelen uitgevoerd.
Ik dacht dat het IMF hier de dienst uitmaakte? Welke bevelen van Merkel heeft Rutte uitgevoerd?
37.894 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 ... 1891 1892 1893 1894 1895 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 539,54 +6,97 +1,31% 01 jun
AMS25-24h^ 542,53 +2,99 +0,55% 03:02
AMX 733,40 +12,11 +1,68% 01 jun
ASCX 801,55 +18,50 +2,36% 01 jun
BEL 20 3.268,03 +65,08 +2,03% 01 jun
BRX20-24h^ 3.279,01 +10,98 +0,34% 03:02
Germany30^ 11.672,30 +85,45 +0,74% 29 mei
Dutch15-index 15.570,93 +178,35 +1,16% 01 jun
Euro30-index 15.800,59 +145,03 +0,93% 01 jun
US30^ 25.473,36 0,00 0,00% 01 jun
US500^ 3.055,84 0,00 0,00% 01 jun
Nasd100^ 9.599,28 0,00 0,00% 01 jun
Japan225^ 22.241,25 0,00 0,00% 01 jun
WTI^ 35,54 -0,03 -0,07% 03:02
Brent 37,45 0,00 0,00% 29 mei
EUR/USD 1,1129 +0,0015 +0,13% 03:03
BTC/USD 10.137,05 +760,72 +8,11% 03:02
Gold spot 1.738,26 -1,19 -0,07% 03:02
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UNIBAIL-RODAMCO-... 53,060 +5,360 +11,24% 01 jun
ABN AMRO BANK N.V. 7,696 +0,486 +6,74% 01 jun
Aegon 2,535 +0,130 +5,41% 01 jun
Dalers Laatst +/- % tijd
Wolters Kluwer 69,800 -1,880 -2,62% 01 jun
Galapagos 180,550 -2,800 -1,53% 01 jun
JUST EAT TAKEAWAY 97,000 -0,560 -0,57% 01 jun

Nieuws Forum

'Wall Street gaat verder omhoog'
boomer92 op 2 jun 2020 02:32
15
'Geest uit het verleden weg voor ABN ...
Beursplein 5 op 2 jun 2020 01:17
12
Industrie China vertraagt vanwege zwa...
peter545 op 2 jun 2020 01:16
13
Wall Street schuift zorgen over gewel...
an12 op 2 jun 2020 00:18
11
Wall Street buigt openingsverliezen o...
Verstraler op 1 jun 2020 23:16
12